Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.710
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Bakiniz, ben size bu forumda tercübelerinizi paylasmayin demedim. Tabiki forumun amaci insanlarin tercübelerini biri biriyle paylasmak, gayet de dogru düsünüyorsunuz. Yalniz benim demek istedigim olmayan tercübenizi yani tanimadiginiz bilmediginiz bir yeri burada paylasmadan önce o atolye ile önce tercübe kazasanz ve sonra paylassaniz daha iyi olmazmi demek istiyorum. Ayrica o atolyeyi sadece bu konu altinda deniz arkadasimiza degil de bir kac konu altinda paylastiginizi gördüm.Merhabalar Murat bey.
Burada amacim reklam degil kendi arastirmalarim sonucu alternatif bir cozum urettim kendimce. Bunu da forumdaki arkadasim ile paylastim. Bugun ilgili dukkana gidip detaylar aldim sulu kaplama yapiyor ilgili atolye. Kendi bisikletim uzerinde deneyip olumlu - olumsuz yorumlarimi paylasacagim. Bu forumun amacinin da insanlarin tecrubelerini bir biriyle paylasmak oldugunu dusunuyorum.
Deniz arkadasimizin amaci da kadrosunu boyamakti buna istinaden paylasimda bulundum.
Yine söylüyorum önce o atolye ile tercübe edinin sonra paylasin.
Neyse siz bu yazdiklarimida yanlis anlayip bana kizarak dönüs yaparsiniz ama benden yana konu kapanmistir.
Bisikleti seviyorsaniz hobiniz ise ona biraz olsun deger verin ve öyle kaplama ile, cart ile curt ile ugrasmayin. Orjinal sekilde boyatin olsun bitsin.