Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.710
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Merhaba Deniz bey,Üstatlar @can_celik , @Spartiat verdiğiniz fikirler neticesinde bisikleti satmaya karar verdim. Bir umutla başladı benim için bu macera ama ne yazık ki başkasına gidiyorSatıp bütçeye eklemek en mantıklısı gibi. Çok yordum sizi teşekkür ederim. Forum üzerinde ilana koydum bakalım dağ bisikletinin yanına. Hayırlısı.
bisikletinizi merak ettim ve ilana baktim. Uzun zamandir da birseyler yapmak istediginizi takip ediyorum ve sonunda da vaz gectiginizi ve satmak istediginizi yazmissiniz, gercekten de en iy karari vermissiniz.
Ilanda safkan yol bisikleti diye belitmissiniz ama malesef bisikletiniz yol bisikleti degil. O bisiklet eskilerin Randonneur melez bisikleti (Yani bildiginiz dropbarli tur bisikleti). Sunu hic unutmayin, yol bisikletinde dinamo yeri, bagaj yeri (arka fren köprüsüne dikkat), Sele borusu ile lastik arasi, lamba icin kablo gecirme delikleri vs. vs. olmaz. Yani sizin bisikletiniz yol bisikleti degil, bunu bilmenizde yara ver diye düsündüm.
Iyiki o kadroya masaraf etmemissiniz cünkü, degmez. Siz en iyisi klasik ariyorsaniz gercek bir klasik bulun ve yol istiyorsaniz gercek bir klasik yok kadrosu bulun ve onu istediginiz gibi toplamaya calisin.
Bu tür klasik toplama islemlerinde bütcenizi iyi belirleyin ve sonucu düzgün ve kaliteli bir sey olsun.