Scudo Sports

Kız istedik istemeye istemeye

:) teşekkürler...

dahası varsa onu da okurum...

Scudo
ellerine sağlık, harika bir yazı olmuş. bence hastaları falan bırak, kitap yazmaya başla. veya ikisini bir arada yap mümkünse. yoksa zaten yazıyor musun? :D

devamını bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: nikanam
Hikaye süper, sürükleyici elinize sağlık. Hikayenin devamını dört gözle bekliyorum.
Diş hekimlerinin gerek fakülte zamanı gerek muayenehane zamanında başına ilginç
olaylar gelebiliyor, haliyle insan daha bir yaratıcı oluyor :)
Ehe nerden mi biliorum bende dişhekimi adayıyım

Tebrikler az kalır.Harikulade bir anlatım.Sabırsızlıkla devamını bekliyorum.

Saygılarımla
Murat ALTINCAN

ayyyy.. asmalı konak gibi.:) bölüm bölüm mü bu ya.. bizi bu denli akıcı satırlardan mahrum etmeyin.... final final final:):):)

hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.
beklettiğim için üzgünüm ama
yeni bölüm yarın sabah yayında.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Sabirsizlikla Beklİyorum.

• Beğen
Tepkiler: nikanam
kız babası kendinden beklenmeyecek bir çeviklikle yerinden kalktı. müdüre doğru yaklaştı. elini omzuna attı. "hocam" dedi. "sen bugün biraz yorgunsun. biz bu sohbeti başka birgün yapalım". bir hipopotamı bale yaparken seyretmek gibiydi bu nezaket gösterisi. şaşırmıştım. biraz da sevindim. en azından müdürü öldürme zevkini bize bırakmıştı adam. o ana kadar bir hafta giyilmiş bir çorap gibi boğazıma düğümlenip kalan soluğum, vücudumun bütün gözeneklerinden büyük bir basınçla dışarı püskürdü. rahatladım. baktım, kapıdaki elf beni çağırıyor.

hazır ev sahibi takımda defans derinliği ve kademe anlayışı kaybolmuşken, oyun disiplininden kopmamak gerektiğini farkettim. koridora çıktım. baldız orda. diğerlerinin sesi mutfaktan geliyor. güzel futbolumu şık bir golle süsleyebilirdim. bu sefer göz göze gelebildik. "vakur bey", dedi. "şu işi bir an önce halledin. ablamın iş olmadan babam beni de vermiyor". ne şimdi bu? ben aileden sorumlu devlet bakanı mıyım? kekelemişim. "iyi de, ne yapabilirim ki?" dedim. o ana kadar gördüğüm en ikna edici bakıştı bu: "ablamı arkadaşınıza siz isteyin. hem de bir an önce." müdüre kırmızı kart ha... elimden geleni yapacağımı söyledim.

odaya döndüm. birazdan diğerleri de geldiler. baldız bana bakıyor, ben müdüre. müdür ev sahibinin yumuşak tavrından aldığı gazla coştukça coştu yine: "ben paçalı don giyemem efendim. dostlar şaşırır. huy işte." bizim kankaya baktım. kaşlarını yüzünün tam ortasında birleştirip alnının bitip saçlarının başladığı yere doğru, küçük emrah gibi kaldırmayı başarmış. yemin ederim ki 17 ağustos depreminden beri böyle bir yüz ifadesi görmemiştim.

muhabbet uzadıkça uzadı. bizim müdür geçen bahar sazlı göl'den çektiği yirmi kiloluk sazanı mı anlatmadı, gençliğinde dört hatunu aynı anda idare edişini mi anlatmadı, neler neler. kayınvalide baktı bizde bir hareket yok, ikramlar devam etti efendim. şimdi kolalarımızı yudumluyoruz. bir baktım, müdür koladan iri bir yudum almış, ağzında açığa çıkan karbondioksit gazı, yanaklarını louis armstrong gibi şişirmiş. o gazı da kolayla birlikte mideye yuvarladı akıllı şey.

o anda müdür beyin ceketinin iç cebinde duran orta boy manda, bir anda ev sahipleriyle tanışmak istedi sanki. evet evet, çıkan ses aşağı yukarı bu ayarda bir sesti. desibeller ötesi bir ses. gelin hanım, annesinin tansiyon ilacını, babasının da dil altı hapını ustalıkla yetiştirdi. bizim kanka, o sırada üçüncü enfarktüsünü geçiriyordu. bereket versin ki kankayı kurtaracak adrenalin, yine müdürden geldi. gerçi bugün hepimizin böbrek üstü bezleri sağlam efor sarfetmişti ya...

prostat muayenesinin nasıl yapıldığına dair detayları, küçük abdest tutmanın sakıncaları takip etti. laf aralarını da iç cebindeki manda ile süslüyordu. etraf fena halde gaza bulanmıştı, ancak ben konuya dalmak için gereken gazı hala alamamıştım.

birşeyler yapmalıydım.

İsmail Akman
akmanismail@gmail.com

:)))) çok iyi ya...

Muzaffer İzgü tadında harika bir öykü, uzun zamandır bu kadar keyifli bir hikaye okumamıştım. Yalnız tefrika tefrika yayınlanması konsantrasyon biraz bozuyor. Ama yine de çok iyi gidiyor devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Paylaşım için teşekkürler...

iyice dizi haline döndü.reklam üstüne reklam.rtük nerde bi el atsa şu olaya:D :D .

yahu su baldızla olayı bıraz daha genıs gecsen dıyorum ben orda takıldım daha ılerı gıdemıyorum;)

çok sürükleyici bi hikaye olmuş hepsini peş peşe okudum ve devamını bekliyorum. teşekkürler..

@burgazz

memocuum..

sen çok tehlikeli yaşlardasın galiba :D

@derya.k

amannn! rtük gelirse daha çok reklam girme riski var:D :D

Geri