Scudo Sports

Kız istedik istemeye istemeye

güzel bir sonla bitirdiniz. çok teşekkürler... anlatımızın da çok güzel.
esen kalın

• Beğen
Tepkiler: sniper
Scudo
Arkadaşlar konu açılalı baya bi olmuş ama ben daha yeni farkettim.
Okumayan arkadaşaların okuması için yeniden gündeme getiridim.
Gerçekten cok ilginç bi olay bi solukta okudum desem yeridir.:)
İsmail abi böyle olaylar kolay kolay bidaha yaşanmaz.
Tabi bu ilginç olayı güzel de bi sunumla bizimle paylaştığın için cok teşekkür ediyorum.:) Ellerin dert görmesin.

• Beğen
vakur abi ellerine sağlık bu ne güzel bir adamdır bu ne güzel kelimelerdir bu ne güzel... bu ne sonu hiç gelmiyen bir övgü haketmektir dillerine ve klavye ile içli dışlı olan parmaklarına sağlık abim :)

• Beğen
Hikayeyi okumuştum aklıma takılmıştı, soracağım soramıyorum :)
İsmail bey bu Vakur hangi fakülteden??? :D
Vakur'un staj maceralarını merak etmeye başladım bile :)

valla çok güzel yaa pc başında uzun yazıları okumayan nefret eden bi adam olarak çıldırdım gülmekten paylaşım için tşkler

ben neler kaçırmışım neler....
muhteşem bi hikaye gecenin bu yarısında bi solukda okudum.bi de türk insanı okumaz derler,böyle anlatım olunca okur valla:)
fazla söze gerek yok harika bi anlatım,ama başka hikayeleride bizlerle paylaşmanızı isterim,çok zevkliydi....

• Beğen
İsmail bey
Keyifle okudum... :)
Yeni hikaye ve anlatımlarınız umarım gecikmez..
Saygılar...

Emin olun hayatımda okuduğum en neşeli yazılardandı ve bunun sebebi az okumam değil yazınızın gerçekten kalite olması olduğunu da belirtmemde fayda var :D

İyi forumlar

bence turk gelenek ve göreneklerıyle bıraz dalga gecmıs gıbısınız? Yanı konuyu bıraz alaycı tavırla anlatmıssınız bence devamını yazmanıza hıc gerek yok

• Beğen
Tepkiler: cado ve sniper
abı bu ne yaa herkesde begendım
dıyo
adam sallamısta sallamıs ve galıba herkesde arkadasa ayıp olmasın dıye sureklı şişirmiş buda gaza gelıp yazmıs bıseyler bence benım yorumum bu katılan varmı bılmem?

@matraks86

şimdide sana ayıp olmasın diye seni şişirip gazlamamız lazım değilmi!!! yorumun için teşekkürler... !!!

siteye üye olduğum gün okuduğum bi yazı dizisidir... ve o zaman demiştim ki evet doğru adresteyim.... siteyi sevdiren... beni destekleyen cesaretlendiren güzel dostluklar kurmamızı sağlayan bi yazıdır...
iyiki varsın ismail....
iyiki varsın bisikletforum...
iyiki böyle yorum yapanlar varki iyiyle kötüyü ayırabilme imkanımız oluyor...

yazılarının devamını dört gözle bekliyorum....
seni seviyoruz ismail......

Canımın sıkıntıdan patladığı bir gece de beni hiç bişey bu kadar eğlendiremezdi.Lütfen tekrar rica ediyorum bu tür hiakyeleri bizlerle paylaşmanızı ,merakla bekliyorum.......

• Beğen
Tepkiler: cado ve sniper
tamam işte güzel degınmişsin konuya ismail arkadasım bız görenek örf ve adetlerımızı dogru duzgun yasatabılırsek eger boyle şeylerde olmazdı yanı ALLAHIN EMRIYLE PEVGAMBERIN KAVLIYLE derken normal insanlar dan bahsetmıyoruz yerı göğü yaratan alemlerın rabbının adını talfuz edıyosun. öyle dalga gecerek ALLAHIN emrıden gırıp PEYGAMBERIN kavlınden cıkıp dıye hıtab edılmemesı lazım bence?benım fıkrım bu katılan veya katılmayan arkadaslarda olabılr herkesın kendı fıkrı

değerlendirmek kesnlikle haddime değil ama yine de sormadan edemeyeceğim,
kimsiniz siz? nasıl bu kadar güzel yazabiliyorsunuz? :)
bir de yayınladığınız kitaplarda kullandığınız isim ne?...

Harika bir seriydi. Aradan 1.5 yıl geçmiş ama bu konu daha çok hortlar:)

@Tech. Türk
tarık bu yazıyı yazan ve bikaç sitede paylaşan kişi aynı kişi:) ben kendisne bayılrım desem yeridir..

Geri