Scudo Sports

Kıyı Kıyı Türkiye Turu

11-11-2008, 16:56 Abi gezi tarihine bak hala o güzelliği ve sempatiyi görüyor.Ama ben bunca zamandır abartısız sürekli forumdayım nasıl olduda bunu görmdim inanmıyorum.Süper ötesi ve her anlam da mükemmel bir gezi olmuş.Güzergah olarak zaten cidden en güzel seçimi yapmışsınız..Abi ALLAH sizlere hayırlı uzun ömür versin diyorum.Emeği geçen herkese yorumlar da dahil çok tşk ler..Daha bir çok geziyi bizimle paylaşmanız dileğiyle..İyi forumlar..

Scudo
@sadana

sevgili sadona
Gerçekten her anlamda mükemmel bir turdu..Aslında Forum sayfalarında o kadar güzel turlar var ki,gözden kaçmaması mümkün değil..İyi dileklerin ve içten yorumun için çok teşekkürler.. Yanıtın gecikmesi için de özür diliyorum. İyi bak kendine

@ibrahim siper

Teşekkürler İbrahim bey..Evet 8 günlük bir turdu ama benim için çok özel önemi olan bir turdu bu tur. Hala tadı damağımda..Anılar cap canlı gözümün önünde..Teşekkürle

Merhaba İbrahim bey harika bir tur yapmışsınız,ayaklarınıza sağlık..
İzlediğiniz parkuru yıllar önce 3-4 kez motorsiklet ile geçmiştim,doğası ve tarihiyle çok güzel bir güzergah...
Fotoğraflarla zenginleştirdiğiniz tur yazınızı keyifle okudum,teşekkürler...
Selamlar,
Cüneyt

@Cüneyt Şanlı

Merhaba Cüneyt bey..
Ülkemizin güzergahları gerçekten muhteşem..Gerek bisiklet,gerekse motorsikletle rüzgarı hissederek yol almak çok farklı bir duygu..Motorsiklet te apayrı bir dünya ve apayrı bir özgürlük..Ne güzel motorsikletle yol yapıyor olmanız.. Yollarda olmak güzel şey..Yollarda karşılaşabilmek ümidiyle .

Geri