@myant
Sevgili dostum
Bu güzel övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ediyorum.
Bu sunuların ardındaki özen ve emeğe dikkat çekme çaban için de ayrıca teşekkürler.
Üzülerek söylemeliyim ki Forumu oluşturan profil,ülke profilinin bir yansıması.
Sadece tüketim pompalanmış duyarsız bir toplumun bireyleri ne yazaık ki bisiklet camiasında da aynı oranda. Gençlerin büyük çoğunluğu bisikletlerinin markası ve gramajlarıyla dikkat etmek için yarışıyorlar. Doğa sevgisi,insan sevgisi,bisiklet sevgisi ne yazık ki geri planda kalıyor. Oysa bisiklet yaşama açılan bir pencere. Bu penceredeki manzarayı keşfeden genç arkadaşlar da çok güzel işler yapıyorlar.Onları izlemek,yaptıklarını paylaşmak büyük keyif veriyor bana.
Bu arada belli bir deneyim noktasındaki insanların bir anlamda yol gösterici olması gerekiyor. Bizlerin yapmaya çalıştığı şey bu aslında.
Özetle: Özentiler ve egonuzla değil,yüreğinizle binin demek istiyorum bisikletinize.
Küçük ayrıntılara takılmadan kenetlenin..Bisiklet dostlukları oluşturun ve düşün yollara demek istiyorum...
Yaşadığınız çevreyi,dünyayı ve kendinizi keşfedin diye haykırmak geçiyor içimden.
Rakamlara takılarak kilometre tüketmeyin. Farkında olun geçtiğiniz her metrenin. Algılayın, anlamaya çalışın, tanıyın, gözlem yapın demek istiyorum..
Rüzgarı, güneşi, toprağın ve denizin kokusunu, bitkilerin kokusunu çekin içinize..
ve mutlaka okuyun. Bulabildiğiniz her şeyi okuyun. Araştırın, İnceleyin.
Köhnemiş öğretilerin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.Sorgulayın yaşamı.Muhalif olun demek istiyorum..
Bakın göreceksiniz hayat daha yaşanılır olacak..Daha renkli ve keyif dolu olacak..
Yaptığım turlarla bunları söylemek için buradayım.
Yaşam insana bir kez tanınan bir şans. Bu şansın iyi kullanılmasını önemsiyorum.
Zaten zeybekliğin farkındaysan eğer,Türkü tadında yaşıyorsun hayatı..
Selam ve sevgilerimi yolluyorum Bursa'dan.