Scudo Sports

Kışlık giyim?

@Umut Kılınç37
Buff zaten söz konusu ürünü yapan firmanın adı. Bu ürünün üretiminde ön plana çıktığı için kendi marka ismi ile anılır olmuş. Tıpkı yonga levhalara sunta, kağıt mendillere selpak, bayanların kullandığı hijyenik pedlere orkid denmesi gibi.

Ya da şöyle özetleyeyim; dikişsiz, yekpare malzemeden yapılan ve rüzgar etkisinden koruyan bu kumaş parçasını en kaliteli şekilde üreten marka Buff'tır. Bunu üreten diğer markalar birkaç kademe alt seviyede kalıyor.

Scudo
Dün kol ısıtmalığı aldım ve akşam paba katıldım kolluklarla sürdüm biraz sonra çıkardım sonuç olarak verilen paraya değiyor.

Buff alabileceğimiz online satış mağazası var mı?
buff-tr.com var ama güvenilir gelmedi.

@Omer Gurleyen
(link) var ama pek tavsiye etmem. Hatalı ve eksik ürün göndermek gibi bir huyları var. "Site ile bu konuda irtibata geçip uygun ürünlerin gönderilmesi konusunda uğraşırım. Sinir katsayım yüksektir, kolay kolay çıldırmam" dersen şansını deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Omer Gurleyen
Hava almayan kıyafetler konusuna katılamıycam.
geçen seneki kıyafetlerim ne hava alıyo ne de veriyodu, bu yüzden terden mantar oldum :)
tavsiye etmiyorum. 3 kuruş fazla olsun ama kıyafetleriniz nefes alsın, strese girmeyin hiç :)

@ömer faruk erdoğan

• Beğen
Tepkiler: Helen
10 tllik buff lardan aldım ve pab a gittim o kadar sıcak tuttu ki 1 dakikalığına çıkarayım dedim nefes almak için hemen burnum aktı yeterli olur diye düşünüyorum :)

n11 sitesinde buffların bolca çeşidini buldum arkadaşlar bayramdan sonra bir sipariş geçeceğim

@Mehmet B

Geçen gün Kadıköyde tezgahta boyunluk gördüm buff gibi nce değil bildiğiniz pamuklu yün ama şekli buff gibi sordum 7.5 tl dedi bir dahaki gidişte almayı düşünüyorum.

Ben dealextreme den yuz maskesi aldim 7 tl ye , aliexpress den de 37 dolara kislik forma siparis ettim.

@Umut Kılınç37

Ağustos ayında kışı düşünmüşün :) ne güzel..

@Çağlayan

Herşeyi bir anda alıcak değilim,konuyu ağustosta açtım daha alıcak eşyalarım var :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
merhaba, ben de ankara'da okula gitmek için bisiklet kullanmayı planlıyorum kışın. günlük 10 km falan bir mesafe, fazla değil yani. aralık, ocak ve şubatta yani karda ve yağmur yağarken kullanmayı planlamıyorum ama ankara'nın ayazı meşhurdur bilirsiniz :)

şunları düşünüyorum. önerilere açığım;
(link) bunun üzerine bir de kapri veya eşofman giymeyi planlıyorum.

(link) bunun üzerine de gömlek + yağmurluk giyerim sanırım.

bir de bu taytın altına ekstra olarak içlik alıyım mı? yoksa tayt tek başına yeter mi?

Dün paraya kıydım gittim Carraro askısız kışlık tayt+içlik+ghost yazlık tayt ve forma aldım hepsi 460lira tuttu aldıktan sonra bir deneme sürüşü yaptım hava yanlış hatırlamıyorsam ben çıktığımda 5dereceye yakındı neredeyse hiç üşümedim sadece ellerim biraz üşüdü.Yarın yada cumartesi günü gözlük,bandana,kışlık ve yazlık eldiven,uzun kollu forma veya ceket alacağım.Uzun kollu forma veya cekette nasıl bir ürün almalıyım mtb kullanıyorum bütçem 300lira,altına nasıl bir kıyafet almalıyım?şimdiden teşekkürler...

Kışık Giyim konusunda biraz araştırma yapma imkanım oldu. Forumdan giyim konusunda ilk iki sayfada olan kışlık giyimle alakalı konuları okudum. Gerçekten çok değerli bilgilere sahip oldum. Şimdi kendi kombinasyonumu yapma zamanım geldi. Fakat benimde aklımda soru işaretlerim var. İlk olarak almayı düşündüklerimi yazayım daha sonra onlar üzerinden sorularımı yazacağım.

İlk olarak elimde Btwin marka içi turuncu olan(bildiğim karadıyla Dechatlonda satılan en iyi pad a sahip tayt) yazlık kısa tayt bulunmkata ve bunun uzerine mavi beyaz ve gri olarak 3 tane formam var. Tabi bunlar yazlık:)

İlk olarak Thermoform marka alt ve üst takım olarak bir içlik almayı planlıyorum. N11.com dan.

Gönül isterdi ki:) bunu almak yine içi turuncu, içi polar gibi
(link)

Fakat benim almayı düşündüğüm onun bir alt modeli içi kırmızı olan pad farkınıda seleye alacağım jelli kılıfla kapatmayı umuyorum.
(link)

Alt giyim tercihim muhtemelen kırmızı içli ve 2. linkte olan olacak.Gidip baktığımdan ikisininde içi aynıymış gibi duruyordu, polardı. alt giyim hakkındaki sorum soğuk havlarda yani 0-10 derece arasında bu formaların içine içlik giymek gerekir mi? içlik giyersek formada iç çamaşırı giymediğimiz için içilik sürüşte terleme yaparmı(termal olsa bile) ve rahatsızlık verir mi? yada sadece bu formayı giyip mi çıkmalı? veya normal bir eşofman mı giymeli üstüne?

Üstlükte ise askılı taytın altına alacağım içliğin üstünü giyeceğim. daha sonra onun üzerine direk olarak
(link)
bunu giymek olmaz sanırım bir ara katman lazım onuda uzun kollu forma ile mi tamamlamamız gerek?
bundan
(link)
veya bundan
(link)
mı giymeliyim. En üste sadece
(link) bunu giymeyi planlıyorum.
Ayrıca boyun ve baş için
(link) almayı düşünüyorum.
eksiklerimi artılarımı ve daha iyi nasıl giyinebilirim bunlar hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Kışlık giyim siparişlerimi decathlon firmasından yaptım
Mont 7 Bisikletçi Montu - Siyah/Kırmızı
(link)
Tay 7 Bisikletçi Taytı - Siyah
(link)
Bisiklet Ayakkabısı Kılıfı - Siyah
(link)
Polar Bisiklet Boyunluğu - Siyah/Kırmızı
(link)
Btwin Dikişsiz Bisikletçi Beresi - Siyah
(link)

tayt forma tarzı giymedim giymemde ceket, kot, içte termal, ve yağmurluk, kar maskesi var terlemiyorum da üşümüyorum da... :evil:

sadece üst termale 170 lira verdim, bisiklet montu 500 lira yağmurluğu 220 lira spazalized çok pahalı scottlar 80 euro rüzgarlıkları biraz daha ucuz ama bence değmez motosiklet giyimi daha ucuz...

@emrahgulez

Ürünleri yeni mi sipariş verdiniz? Kullandıktan sonra yorumlarınızı yazabilirmisiniz?

01.01.2014 tarihinde verdim siparişi daha gelmedi ürünler sipariş geldiğinde buradan yazarım resimlerini atarım.

Merhaba konulara yazdım fakat fazla cevap alamadım. İleride kışlık giyim alacaklara yardımcı olacak bir yazı yazmak istiyorum. Birçok yerden araştırdım. Herkesin kendine göre yöntemi var. Hatta 2 Dechatlonda hem mağaza çalışanlarına hemde orda gördüğüm bisikletçilere sordum. Fakat herkes farlı bi yöntem belirlemiş. Bende bugün gittim, kışlık giyim aldım.

İstanbul Fatih'ten Bakırköy'e kadar gittim. Testimi akşam 19.30 ila 22.00 arasında yaptım.

Alt olarak sadece askılı tayt aldım. (Link aşağıda) Tayt olduğunuz yerde çok sıcak tutuyor. Fakat giderken biraz üşüdüm. Alt kısıma bir thermoform içlik almatyı planlıyorum. Ozaman üşümeyeceğimi düşünüyorum. Yarın gündüz üstüne eşofman giyip deneyeceğim.
(link)

Askılı taytın üstüne Thermoform extreme içlik aldım. İçlikten gayet memnunum. gerçekten çok sıcak tuttu ve terletmedi. (Link Aşağıda)
(link)

Askılı tayt ve içliğin üzerine biraz pahalı ama aşağıdaki montu aldım. Mont ve içlik süper bişey hiç üşümedim. ayrıca montun yanında buff da var. Eğer gerekirse mont ve içlik arasına bi katman yapılabilir ya da üstüne yağmurluk alınabilir rüzgar gelemesi açısından.
(link)

aldığım ürünlerden mennunum. Fakat dechatlonda sağlam bir eldiven bulamadım. ve sadece buff var başım için bişey almadım onlarıda tamamladığım zaman hiç üşümeden ve hasta olamdan bisiklete bineceğimi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Şuan herşeyim hazır sayılır termaller,kışlık tayt,kışlık eldiven,maske,ceket hemen hemen bitmek üzere sadece gözlük ve yağmurluk kaldı gözlüğü MERIDA 0764 düşünüyorum 50lira fiyatı var;yağmurluğuda decathlonda 40liraya satılanlardan almak istiyorum ama kararsızım sizce yağmurluk gereklimidir?

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Geri