Diğer sitelerde gözüküyor mu peki? Dediğim gibi genelde çok hızlı veri girişi yapmıyorlar bu firmalar malesef. Dx'te kargoya verildi gözüksede fiilen yola çıkmış anlamına gelmeyebiliyor. Zaten Çin'deki veri girişi bir müddet sonra ptt ekranına da yansıyor. Paketiniz mutlaka gelir merak etmeyin. Çok ürün aldım bu Çin sitelerinden. 2 aya yakın sürede gelen siparişim de oldu 2 haftada gelen de. Geçte olsa mutlaka geldiler...
Diğer siteleride denedim olmadı benmi beceremiyorum acaba? Sonu CN ile biten kodu giriyorum olmuyor. Umarım en kısa sürede gelir. İlginiz için teşekkürler
Canınızı sıkmayın. Bisiklete binecek olan malzeme değil, sizsiniz Elbette profesyonel ürünler daha iyidir ama bütçe elvermiyorsa ucuz malzemelerle de binilir. Şahsen çok pahalı olmayan malzemelerle geçen kış boyu neredeyse her gün bindim. Sıcaklığın sıfır dereceye yaklaştığı havalarda 5 - 6 saatlik sürüşler yaptığım zamanlar oldu. Hasta filan olmadım. Temel nokta şu: Vücut ısısını optimum düzeyde tutmak. Kışın terlemek yazın terlemek gibi değil. Kış soğuğu terle karşılaşınca etkisi çok daha fazla oluyor. Seçilen kıyafetlerle sürüş esnasında mümkünse terlemeyecek veya çok hafif terleyecek şekilde bir seçim yapıldıysa gerisi teferruattır. Bir de alın, burun ve parmaklar hareketsizlikten olsa gerek soğuktan direkt etkilendiğinden buraları mutlaka korumak lazım. Enseyi karatmadan eldeki bütçe imkan verdiği ölçüde aklınıza yatan kıyafetleri alın bence
Burun ve alın için buff yeterli olucaktır zannımca. Onu sipariş ettim bekliyorum gelmesini. Bugün decahtlonda üst forma baktım 57 tldi sanırım bilemedin 60 olsun. Alıcaktım erkek arkadaşım almamı istemedi. Karar verdim aliexpressten sipariş vericem formayı bu hafta decahtlondan sıfır kol rüzgarlık alıcam birde alt termal tayt bakalım ne işe yarıycak aldıklarım. Üst termal içlik aldım forma alınca termal içlik altta kısa kollu forma üste uzun kollu forma üstede rüzgarlığı giyince üst tarafı halletmiş olurum umarım altada uzun bisiklet taytı ve termal tayt giyicem umarım bu kışı atlatabilirim. Bu arada ayağımı burktum 1 haftadır buz tedavisi ve ilac kullanıyorum. Ligament bağlardan biri kopmuş ne yazık ki ödem yapmış geçmeye başladı kendimi tutamıyorum bisiklete binmemek için. Yarın deniycem zorlanmazsam pazar günü Anadolu yakasında bisiklet yolunda sürmeyi planlıyorum. Umarım sıkıntı yaşamam.
Ben Aliexpress' den de Dealextreme' den de sipariş verdim. Dealextreme' den ürünler geldi 2 gün önce . Aliexpress' den sipariş ettiğim ürünler daha gelmedi ama gelir.
Evet ben de forma sipariş ettim aliexpress den ama formalar yok piyasada. Yani şöyle yok mal kabulu bekleniyor yazısı var sipariş detaylarında. Henüz gelmemiş. Ki zaten bisiklet formalarını tek bir mağaza satıyor diyebilirim. Ben bunu sipariş ettim ama hala mal kabulu bekleniyor .
(link) Bu arada sipariş tarihim 6 Ekim.
Bu sete bende baktım biraz geç kalmış sanki ürün bayağı olmuş 1 ay olucak neredeyse. Biraz daha bekliyim ben sizin elinize geçince bana haber verebilirmisiniz? Forma hakkında bilgi almak istiyorum kışlık olarak alıcağım için. Aliexpresste herkesten mal alınmaz deniyor o yüzden araştırıyorum hala umarım en kısa zamanda elinize ulaşır ürünleriniz.
Tesekkur ederim urun elime gecerse sizi bilgilendiririm. Gec kalmadan ziyade urun tedarik edilemiyor. Urun tedarik edilse kargoya verilir .Siparis bitti diye gorunur sitede ama suan mal kabulu bekleniyor olarak gorunuyor. Kislik icin ust duzey bir urun beklemeyin. Ben İzmir de yasiyorum. Windstopper urune cok ihtiyacim yok uzun olsun yeter. Tabi bu benim icin.
Umarım kısa sürede elinize ulaşır ben bir hafta daha bekliycem o ara elinize ulaşırsa rahatlıkla sipariş ederim artık eğer elinize ulaşmazsada biraz teredüt etmiş olucam. Kışlık formaların kalınlığını merak ediyorum fikir almış olurdum sizden
Arkadaşlar bu eşofman üstünü buldum dolabımda hiç kullandığımı hatırlamıyorum sponsor aracılığıyla gelmişti bana. Kumaşı yağmurluk türüne benziyor birde size göstermek istedim açıkcası rüzgarlık olarak kullanılır mı sizce? İçi fileli bugün denemeye çalışıcağım en azından 10 km kadar bir sürüşle eğer terletme gibi bir sorun olmazsa daralttırıcam eşofman üstünü. Sizce rüzgarlık olarak kullanılabilir mi?
Sıfır kol rüzgarlık yanlış tercih olur kanaatimce. Gövdenin en çok üşüyen yerleri kollar ve böbreklerin olduğu bel kısımları. Rüzgarlık mutlaka uzun kollu olmalı Diğer forma vb şeyler de kışın uzun kollu olmalı.