Scudo Sports

Kışlık bisiklet montu tavsiye

Scudo
Exuma dan almistim mavi kırmızı olanları Btwin için uretmisti bir dönem. Kendinden boyunlugu var güzel bir opsiyon. Diğeri yine Exuma nin Hincapie için ürettiği Aranberg modeli. Castelli modelini bilmiyorum.
Castellinin modeli Gabba.

quechua montumda terleme için koltuk altlarında fermuar var şimdiki serilerde yok sanırım yada ben göremedim...

Ben soğuklarda aşağıdaki ikiliyi kullanıyorum. Bazen içliğin üstüne bir de forma giyerim. Kesinlikle üşüme olmuyor. Yalnızca bir süre sonra el ve ayak parmak uçlarım üşümeye başlıyor.
(link)
(link)

Bu ikiliyi en son aşağıdaki sürüşte kullandım. Ankara ayazında üşütmediler.

Not1: Maksimum hıza takılmayın. O değerin sebebi rotamda belli bir mesafede jammer var ve gps sinyali gidiyor, tekrar sinyal yakalandığında 1sn. de 300-500m gitmiş gibi olduğumdan hız ölçümü sapıtıyor.

Not2: Decathlon bilgilendirmesi;
Van Rysel Kış içlikler ürün gamında 3 seviye bulunmaktadır.
Essential: en sıcak tutan ürünler, düşük yoğunluktaki, teri dışarı atmayı gerektirmeyen antrenmanlara uygundur ve temel seviyede termal sıcaklık sağlar.
Training: teri dışarı atma ve sıcak tutmanın mükemmel dengesi.
Race: nefes alabilirlik ve sıcak tutmanın mükemmel dengesi. Amaç teri dışarı atmak değil azaltmaktır.
Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Tepkiler: lrfan
  • Hahaha
Tepkiler: bekirs07
Valla bende renkli alsaydın keşke diyorum ama renkli şeyleri kendime yakistiramam pek . trafikte fark edilmek için n turuncu ii bence . mantıklı

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Tchiboda da güzel bisiklet kıyafetleri oluyor, ter atma konusunda başarılı ürünler genelde

• Beğen
Tepkiler: bekirs07
Çok teşekkür ederim.
No back ve Decathlon kalitesi aynı gibi ikisinide kullaniyorum ben Antalya'da sadece tişört ile yetiyor akşamda gündüzde 0 ila 10 derece arası başarılı bence

No back ve Decathlon kalitesi aynı gibi ikisinide kullaniyorum ben Antalya'da sadece tişört ile yetiyor akşamda gündüzde 0 ila 10 derece arası başarılı bence
Bu ürün bazında Decathlon dan daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsen, ama ikisini de deneyen sizsiniz daha objektif yorum yapabilirsiniz. Ben decathlonu sadece el ile kontrol ettim.

Bu ürün bazında Decathlon dan daha iyi olduğunu düşünüyorum şahsen, ama ikisini de deneyen sizsiniz daha objektif yorum yapabilirsiniz. Ben decathlonu sadece el ile kontrol ettim.
Malzeme kalitesi olarak demek istedim ben. noback Koltuk altı ve sırtta bazı bölgeler fileli daha iyi hava alıyor benim gibi çok terleyenler için ii filelerden üşütecek kadar hava girmiyor arka ceplerinde koruma kapağı da mevcut sadece göğüs cebi çok küçük .(noback tercihim )

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri