Scudo Sports

Kışlık bisiklet montu tavsiye

wenom

Forum Bağımlısı
Tepki
670
İsim
rafet
Bisiklet
Diğer
Kislik bisiklet montu ne tavsiye edersiniz sizce ne almaliyim?hangi markanin urunu ve nerden alinmali?

Scudo
Bütçe nedir? 40 TL ye de 500 TL ye de kışlık mont mevcut. :)

Acikcasi 250tlyi gecmeden olursa iyi olur

@bagetci
hocam sorunuza yanıt veremeyeceğim belki ama bisikletinizin modeli nedir. her zaman giant göremiyoruz buralarda :)
xtc gibi duruyor ama.

• Beğen
Tepkiler: GençVAŞAK
Exuma olabilir:
(link)

@aeneskralgiant talon 2

@Murat B.biraz internetten baktim guzel duruyo fakat istanbulda nerden bakabilirm magaza olarak giyerek almak istiyorum

Merhaba, İstanbul'da bisiklet montu satın alabileceğim bir mağaza önerebilecek var mı acaba? XXL büyük beden lazım. Hafta sonu anadolu yakasına gitme planım var da. Denk gelebilirsem alacağım.

Geçen decathlonda bisiklet montu baktım dışı softshell montlar gibi içi de aynı şekilde ekstra olarak bilek kısımları lastikli ve sırtında forma cebine ulaşabilmek için fermuar var. Bunlar dışında kumaşın bir artısı yoksa ben lcw'den aldığım softshell montla sürmeye devam ederim:
1706684293277.png

Aynı bu tarz bi montum var. İçine hiç rüzgar almıyor. Boynumu ve bilekleri korursam sıkıntı olmuyor ama sürüş bitip eve geldiğimde sucuk gibi terlemiş oluyorum. Dışarda durmadığım sürece bi zararını görmedim henüz.

Geçen decathlonda bisiklet montu baktım dışı softshell montlar gibi içi de aynı şekilde ekstra olarak bilek kısımları lastikli ve sırtında forma cebine ulaşabilmek için fermuar var. Bunlar dışında kumaşın bir artısı yoksa ben lcw'den aldığım softshell montla sürmeye devam ederim:
314275 dosyayı görüntüle

Aynı bu tarz bi montum var. İçine hiç rüzgar almıyor. Boynumu ve bilekleri korursam sıkıntı olmuyor ama sürüş bitip eve geldiğimde sucuk gibi terlemiş oluyorum. Dışarda durmadığım sürece bi zararını görmedim henüz.
Kışın kullanabileceğim bir mont var. Aslında spor da duruyor. Su geçirmez vs. Ama içi yün gibi acayip terletiyor beni. Bu bisiklet montlarında teri dışarı atan bir tasarım vardır diye düşünmüştüm ama? Öyle değil mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Kışın kullanabileceğim bir mont var. Aslında spor da duruyor. Su geçirmez vs. Ama içi yün gibi acayip terletiyor beni. Bu bisiklet montlarında teri dışarı atan bir tasarım vardır diye düşünmüştüm ama? Öyle değil mi acaba?

Decathlon en makul bence şu durumda. Daha iyisi olsun derseniz Bike&Outdoor mağazasına bakılabilir

Sırt ve koltuk altında farklı kumaşlarla ter tahliyesi oluyor bisiklet ceketlerinde, bu yoksa sıkıntı zaten. Kışın terlemek ciddi sıkıntı, o nedenle iyi bir yatırım şart. Fermuarı da bir nevi termostat olarak düşünün, tırmanışta 2-3 cm açarım önümü, nasılsa hız düşüyor. Efor artınca sıcaklık artıyor içeride, dengeliyorum. Dün sürdüm, hissedilen -2 idi, termometre 4° gösteriyordu. Terlemeden üşümeden 1 saat spor yapıp geldim, 430 küsur elevasyon

Decathlon en makul bence şu durumda. Daha iyisi olsun derseniz Bike&Outdoor mağazasına bakılabilir

Sırt ve koltuk altında farklı kumaşlarla ter tahliyesi oluyor bisiklet ceketlerinde, bu yoksa sıkıntı zaten. Kışın terlemek ciddi sıkıntı, o nedenle iyi bir yatırım şart. Fermuarı da bir nevi termostat olarak düşünün, tırmanışta 2-3 cm açarım önümü, nasılsa hız düşüyor. Efor artınca sıcaklık artıyor içeride, dengeliyorum. Dün sürdüm, hissedilen -2 idi, termometre 4° gösteriyordu. Terlemeden üşümeden 1 saat spor yapıp geldim, 430 küsur elevasyon
Teşekkür ederim. Decathlon Bursa'da da mevcut. O zaman bir Bike&Outdoor'a uğrayayım.

(link)

decathlon dan bunu aldım mağazaya teslim ve elime alır almaz iade talebinde bulundum. 8/9 dereceyi kotarır ama daha azında eziyet olur.

Sonra bunu;

(link)

Sipariş ettim şuan yolda. Sıfıra kadar dayanım iddia ediyor, Decathlon ürününde ise danışman üstünüze bir kat daha giyilmesi gerek diye tavsiye verdi, o zaman mont ne işe yaradı?
Ter tahliyesi şart, yoksa benim vücudum resmen sıcaktan kapanıyor ve soğuyana kadar açılmıyor.

Decathlon ürününde ise danışman üstünüze bir kat daha giyilmesi gerek diye tavsiye verdi, o zaman mont ne işe yaradı?
O da iyiymiş 😅 O decathlon montunun yağmurluk olan versiyonunu kullanıyorum ben. Rüzgarı güzel kesiyor da ısınma amaçlı pek bir faydası yok.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
O da iyiymiş 😅 O decathlon montunun yağmurluk olan versiyonunu kullanıyorum ben. Rüzgarı güzel kesiyor da ısınma amaçlı pek bir faydası yok.
İnsan ısınmak da istiyor 😂😂

• Hahaha
Tepkiler: -Deniz-
Noback benim de instagramda sürekli karşıma çıkıyor. Bir yorum yaparsanız sevinirim gelince. 👍
Noback yazlık ürünleri bilmiyorum ama, kışlık ürünleri özellikle ceketi kimde görsem çok bol salaş duruyor. bu pek hoşuma gitmiyor benim.

• Beğen
1706695986718.png1706696087554.pngBir de Casttelli montum var 3 ünü dönüşümlü giyiyorum. Ayak ve el önemli gerisi tefarruat. :) :)

• Beğen
Noback benim de instagramda sürekli karşıma çıkıyor. Bir yorum yaparsanız sevinirim gelince. 👍
Tabi ki
Noback yazlık ürünleri bilmiyorum ama, kışlık ürünleri özellikle ceketi kimde görsem çok bol salaş duruyor. bu pek hoşuma gitmiyor benim.
Modelde çok fit duruyordu, bakalım bende nasıl olacak 😂

Exuma dan almistim mavi kırmızı olanları Btwin için uretmisti bir dönem. Kendinden boyunlugu var güzel bir opsiyon. Diğeri yine Exuma nin Hincapie için ürettiği Aranberg modeli. Castelli modelini bilmiyorum.

Geri