Kışın kullanabileceğim bir mont var. Aslında spor da duruyor. Su geçirmez vs. Ama içi yün gibi acayip terletiyor beni. Bu bisiklet montlarında teri dışarı atan bir tasarım vardır diye düşünmüştüm ama? Öyle değil mi acaba?Geçen decathlonda bisiklet montu baktım dışı softshell montlar gibi içi de aynı şekilde ekstra olarak bilek kısımları lastikli ve sırtında forma cebine ulaşabilmek için fermuar var. Bunlar dışında kumaşın bir artısı yoksa ben lcw'den aldığım softshell montla sürmeye devam ederim:
314275 dosyayı görüntüle
Aynı bu tarz bi montum var. İçine hiç rüzgar almıyor. Boynumu ve bilekleri korursam sıkıntı olmuyor ama sürüş bitip eve geldiğimde sucuk gibi terlemiş oluyorum. Dışarda durmadığım sürece bi zararını görmedim henüz.
Kışın kullanabileceğim bir mont var. Aslında spor da duruyor. Su geçirmez vs. Ama içi yün gibi acayip terletiyor beni. Bu bisiklet montlarında teri dışarı atan bir tasarım vardır diye düşünmüştüm ama? Öyle değil mi acaba?
Teşekkür ederim. Decathlon Bursa'da da mevcut. O zaman bir Bike&Outdoor'a uğrayayım.Decathlon en makul bence şu durumda. Daha iyisi olsun derseniz Bike&Outdoor mağazasına bakılabilir
Sırt ve koltuk altında farklı kumaşlarla ter tahliyesi oluyor bisiklet ceketlerinde, bu yoksa sıkıntı zaten. Kışın terlemek ciddi sıkıntı, o nedenle iyi bir yatırım şart. Fermuarı da bir nevi termostat olarak düşünün, tırmanışta 2-3 cm açarım önümü, nasılsa hız düşüyor. Efor artınca sıcaklık artıyor içeride, dengeliyorum. Dün sürdüm, hissedilen -2 idi, termometre 4° gösteriyordu. Terlemeden üşümeden 1 saat spor yapıp geldim, 430 küsur elevasyon
Ter tahliyesi şart, yoksa benim vücudum resmen sıcaktan kapanıyor ve soğuyana kadar açılmıyor.Kışın kullanabileceğim bir mont var. Aslında spor da duruyor. Su geçirmez vs. Ama içi yün gibi acayip terletiyor beni. Bu bisiklet montlarında teri dışarı atan bir tasarım vardır diye düşünmüştüm ama? Öyle değil mi acaba?
O da iyiymiş 😅 O decathlon montunun yağmurluk olan versiyonunu kullanıyorum ben. Rüzgarı güzel kesiyor da ısınma amaçlı pek bir faydası yok.Decathlon ürününde ise danışman üstünüze bir kat daha giyilmesi gerek diye tavsiye verdi, o zaman mont ne işe yaradı?
İnsan ısınmak da istiyor 😂😂O da iyiymiş 😅 O decathlon montunun yağmurluk olan versiyonunu kullanıyorum ben. Rüzgarı güzel kesiyor da ısınma amaçlı pek bir faydası yok.
Noback benim de instagramda sürekli karşıma çıkıyor. Bir yorum yaparsanız sevinirim gelince. 👍İnsan ısınmak da istiyor 😂😂
Noback yazlık ürünleri bilmiyorum ama, kışlık ürünleri özellikle ceketi kimde görsem çok bol salaş duruyor. bu pek hoşuma gitmiyor benim.Noback benim de instagramda sürekli karşıma çıkıyor. Bir yorum yaparsanız sevinirim gelince. 👍
Tabi kiNoback benim de instagramda sürekli karşıma çıkıyor. Bir yorum yaparsanız sevinirim gelince. 👍
Modelde çok fit duruyordu, bakalım bende nasıl olacak 😂Noback yazlık ürünleri bilmiyorum ama, kışlık ürünleri özellikle ceketi kimde görsem çok bol salaş duruyor. bu pek hoşuma gitmiyor benim.
Bunların modeli nedir?314280 dosyayı görüntüle314282 dosyayı görüntüleBir de Casttelli montum var 3 ünü dönüşümlü giyiyorum. Ayak ve el önemli gerisi tefarruat.![]()
![]()