Scudo Sports

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

Selamlar,

5-10 derecelerde giyemek için üst mont / ceket bir şey arıyorum. İçime zaten kışlık içlik yada termal içlik giyerim. Şu an dışıma yağmurluk giyiyorum, rüzgarı kessin diye. Ama hava soğumaya başlayınca zayıf kalacak (başladı)

Tavsiye var mı ?
(bütçe 4-6k )
ilgilenirsen özelden yaz elimde sıfır, Giro Chrono Pro Alpha Polartech, Santini Vega Zero Wind kışlık mont var.

WEB_Image_Santini_VEGA_Winter_ZEROWIND_Vinterjakke_santini_xl50775vegazwin_ar_sn000991_clos-2...jpeg

giro-chrono-pro-alpha-jacket-black.jpg

Scudo
Merhaba. Sora'dan bir takım kışlık kıyafet almayı düşünüyorum indirimler bitmeden. Ne dersiniz sizce kış ve ilkbahar havalarında işe yarar mı? Kullananların tecrübelerini duymak isterim.

Merhaba. Sora'dan bir takım kışlık kıyafet almayı düşünüyorum indirimler bitmeden. Ne dersiniz sizce kış ve ilkbahar havalarında işe yarar mı? Kullananların tecrübelerini duymak isterim.
Kış için Blizzard uzun tayt gayet iyi, kullanıyorum.

(link)

Ama kış için ceket yok Sora'da. Stelvio'lar ilk ve sonbahar ürünü, kışlık değil. No back kış ceketi ise performans odaklı kullanıma uygun değil, çok kalın kalıyor, teri atamıyor.

Kış yatırımı iyi bir ceket Castelli, ALE vb. ürünlerini düşünmek lazım bence.

TRde yok ama yurtdışına gidecek birine aldıracaksanız öneririm

(link)

Selamlar,

5-10 derecelerde giyemek için üst mont / ceket bir şey arıyorum. İçime zaten kışlık içlik yada termal içlik giyerim. Şu an dışıma yağmurluk giyiyorum, rüzgarı kessin diye. Ama hava soğumaya başlayınca zayıf kalacak (başladı)

Tavsiye var mı ?
(bütçe 4-6k )
(link) söylediğiniz dereceler için mont gerekli midir bilemedim. ben o derecelerde sadece bunu ve üzerime uzun kollu bir rüzgarlık giyiyorum. çok terlemek de bir problem bisiklet üzerinde.

• Beğen
Tepkiler: ozgurcakici
Kış için Blizzard uzun tayt gayet iyi, kullanıyorum.

(link)

Ama kış için ceket yok Sora'da. Stelvio'lar ilk ve sonbahar ürünü, kışlık değil. No back kış ceketi ise performans odaklı kullanıma uygun değil, çok kalın kalıyor, teri atamıyor.

Kış yatırımı iyi bir ceket Castelli, ALE vb. ürünlerini düşünmek lazım bence.
İrfan hocam Btwin markalı kalın bir kışlık ceketim var fakat havalandırması iyi olmadığı için zone 2 sürüşte dahi sırılsıklam terletiyor. Stelvio formayla beraber güzel bir içlikle ve rüzgar kesici yelekle kışlık zone 2 sürüşlerimi rahatlıkla geçirebileceğimi düşünüyorum. Bakalım olmazsa değişik alternatiflere yöneleceğim. Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: onuRide ve lrfan
Selamlar,

Tavsiye var mı ?
(bütçe 4-6k )
Online'dan Uğur Bisiklete bakabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta Santini Khan kışlık ceketi kasım indirimindeki %10luk kodu da kullanarak 3000 küsür liraya aldım. henüz deneme fırsatım olmadı ancak ürün sayfasında -8 ile 5 derece arası kullanım aralığı sunduğu yazıyordu.

Kışın sürüşlerden keyif almak, fazla terlememek için iyi bir cekete sağlam yatırım yapmak şart. Aksi taktirde bir yerde çile başlıyor. Ter tahliyesi iyi değilse bir süre sonra o ter sizi üşütecek

Bu sabah 1 derecede sadece içlik tişört ve rüzgarlıkla okula gittim, kemiklerime kadar üşüdüm, dönüşte zaten almayı düşündüğüm kışlık ceketi satın aldım. Yazın bisiklet kıyafeti olmadan bisiklete biniliyor ama kışın ille bir bisiklet ceketi ve bir kışlık tayt/bisiklet pantolonu farzmış... Türkiye'deki son Van Rysel Endurance montu satın almış bulundum biraz daha bekletseymişim hiç kalmıyormuş :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Bu sabah 1 derecede sadece içlik tişört ve rüzgarlıkla okula gittim, kemiklerime kadar üşüdüm, dönüşte zaten almayı düşündüğüm kışlık ceketi satın aldım. Yazın bisiklet kıyafeti olmadan bisiklete biniliyor ama kışın ille bir bisiklet ceketi ve bir kışlık tayt/bisiklet pantolonu farzmış... Türkiye'deki son Van Rysel Endurance montu satın almış bulundum biraz daha bekletseymişim hiç kalmıyormuş :hhhhhh:
Güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Türkiye'deki son Van Rysel Endurance montu satın almış bulundum biraz daha bekletseymişim hiç kalmıyormuş :hhhhhh:

Bende Van Rysel Endurance 'a İstanbul'da bakındım ama bedeni kalmamıştı. Güzel mi bari ? güle güle kullanın.

Ceket yerine kislik yelekler var onlarida kullanabilirsiniz. Kollar üşüyebilir çok sogukta ama ter tahliyesi çok daha iyi oldugu icin genelde daha az üşüyorsunuz. Ben -3 -4 dereceye kadar castelli puffy yelek +unlimited polar + forma giyiyorum. Havanin sogukluguna göre içlik kalinligi degisiyor. Hicde terlemiyorum çok rahat bir surus oluyor. Puffy yelek yerine decathlonun trek500 trekking yelegi var onuda kullaniyorum arada oda ayni işlemi görüyor cepleri var sadece :)

Ben şu anda şöyle çözdüm, Under Armor coldgear tshirt + dekatlon veya under armor koşucu içliği + dekatlon (link) (rüzgarı kessin diye). Alta da kışlık tayt aldım, çok memnunum.

Tabi hava İstanbul için sertleşirse, bi mont bakıcaz artık.

Geri