mcb
Daimi Üye
- Tepki
- 719
- İsim
- Murat
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Kışın giyimim şu şekilde oluyor:
- Softshell pantolon (Mammut marka giyiyorum, inanılmaz memnunum) Fiyatı da kendi kategorisi için normal her ne kadar yüksek bir fiyat olsa da. Diğer markaların aynı segmentteki ürünleri daha ucuz değil maalesef.
- Decathlon ince içlik (Yol bisikleti için olanlardan) Piyasadaki en ucuz içliklerden. Fazlasıyla iyi bence fiyatına göre. Biraz daha iyi kaliteye çıkılınca en az 6-7 kat fazla ödemek gerekiyor.
- Decathlon yol bisikleti kışlık forma. Oldukça ince ve iş görüyor. Bu ürünün en güzel yanı bence gerçekten sıcak tutması ve uzun ömürlülüğü. En büyük eksisi ise rüzgar geçirmesi. Soğuk havalarda windstopper ile giyilmes gerekiyor.
- Decathlon yol bisikleti için olanWindstopper. Bu üründe inanılmaz bir F/P ürünü. Hemen her koşulda sıcak tutuyor sizi ve aşırı hafif.
- Goretex Infinum sertifikalı Mammut marka ince eldiven. Eldiven aşırı ince ve hafif, bu yüzden kullanımı çok güzel. Rüzgar ve su geçirmediğinden kışın olmazsa olmazı bence. Fiyatı en büyük eksisi. Bir de çok ince olduğundan vücut ısınızın kendine gelmesi için geçen süreye kadar bir süre üşütebiliBir tık kalın olan Spyder marka eldivenler ise daha sıcak tutuyor.
- Scott marka headband. Kulaklarım çok üşüdüğü için taktığım ve memnun olduğum bir ürün. Bere beni çok terkettiği için bunu aldım.
Bu kombinasyonla -10’lara kadar gram üşümesem kullanıyorum bisikleti.