H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 8 Ağustos 2010 #61 Bizim milli takım benden tam 17 gün sonra gelmiş ve haberim olmamış... Yazık oldu valla, ben de siz gittikten sonra haberdar olmuştum.
Bizim milli takım benden tam 17 gün sonra gelmiş ve haberim olmamış... Yazık oldu valla, ben de siz gittikten sonra haberdar olmuştum.
umutkahraman Forum Bağımlısı Kayıt 24 Ekim 2009 Mesaj 2.331 Tepki 1.288 Şehir İNEGÖL-BURSA Bisiklet Geotech 8 Ağustos 2010 #62 elinize sağlık.resimler için teşekkürler.bisikletinizde çok güzelmiş ayrıca.bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde paylaşmadıysanız bir an önce resimlerini ekleyin.görülmeye değer bir hali var.
elinize sağlık.resimler için teşekkürler.bisikletinizde çok güzelmiş ayrıca.bisikletlerimizin fotoğrafları bölümünde paylaşmadıysanız bir an önce resimlerini ekleyin.görülmeye değer bir hali var.
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 8 Ağustos 2010 #63 @umutkahraman Bu bisiklet çalınalı bu Ağustos ayında 2 yıl olacak ne yazık ki...
serkkan Forum Demirbaşı Kayıt 6 Ocak 2008 Mesaj 568 Tepki 238 Şehir İstanbul 8 Ağustos 2010 #64 Bisiklet ve Resimler süper , bayılıyorum bu düzene,temizliğe,sakinliğe,insanlara nasıl bişeydir bu ya darısı başımıza Halil bey teşekkürler , yerleşin oraya fırsatınız varsa :rolleyes:
Bisiklet ve Resimler süper , bayılıyorum bu düzene,temizliğe,sakinliğe,insanlara nasıl bişeydir bu ya darısı başımıza Halil bey teşekkürler , yerleşin oraya fırsatınız varsa :rolleyes:
erdemis Daimi Üye Kayıt 4 Ocak 2010 Mesaj 236 Tepki 242 Şehir Yalova 11 Kasım 2010 #65 Güzel Fotoğraflar Teşekkürler