Scudo Sports

kış sezonu-kartepe bisiklet takımı dudullu-göçbeyli hattı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
(link)

Bu hafta sonu fena değil ,deli danalar gibi dönelim veledromda :komik:

program

11.30 nero kafe önü,

liste

1- furkan
2-erkan
3-kerim -imtihanı var
4- ozan tuzcu

Scudo
En iyi tırmanışçıya verilen birincilik kırmızı puanlı mayo olmakta . bizim formalar kırmızı değil,ama andırıyor portakal kırmızısı yanılmıyorsam ,tırmanışçıyız biliyorsunuz,kartepe bisiklet takımı = tırmanış takımı.:islik::);)

ekip
son gelişmeler
4 ay sonunda ,nisanda taşınma olur ise topiği kapatacağım,heybeli kesinleşti,adada uzun bir zaman kalabilirim,durum onu gösteriyor,bu topik sonrası adaya hapsolacağımdan yeni bir topik açmamımda bir anlamı kalmıyor ,ne uludağa gidebilirim ne de kartepeye,bu etaplar gündemden çıkar,vapur yok heybeliden yalovaya ,olsa idi kartepe olurdu,
nede yenikapıya var ,saat 07.30 'a yetişmem zati imkansız,yalnız özel topiği devam ettirerek oradan program kesin olur saat 07.45 'de heybeliden bostancıda oluyorum ,dönüş 19.00 'da heybeliye vapur var bostancıdan,
yapılacak etap bıçkıdere olur ,elimizde sadece bu etap var ya da polinez ,
sona yaklaşıyorum dostlar.

bıçkıdere etaplarını takip ediyorum. bir gün belki bende pedal kesmeden giderim. çok şey öğrendim bu konular sayesinde.

kartepe bisiklet takımı,

formaları saklayın ,bir gün gene kartepe olur ama yalovadan olur,bu topikte son etap turları olacak,
anadolu yakada kısalar olur,polinez gibi,şubatta pastırma sıcakları olur ise bıçkıdere,
mevki değiştiği için artık eskisi gibi topik açamayacağım,grup olarak son sürüşler mart dahil biter,
kaptanınız ekipten ayrılıyor,

çok uzun zamandır bir çok etkinlik düzenledim ,sona geldim ,emekli oluyorum ,ve heybeliye çekiliyorum,uzun zaman kalabilirim ,şartlar değişir ise 1 yıl sonra yalovadayım,
bu kış aylarında iyi pazarlar az olabilir ,bu nedenle ekibe uyacağım,ekip neresi derse ordayım,tekirdağ hariç,kartepe uludağ hariç,uzunlar kışın olmaz,
veledrom çalışmalarına uyarım,

çok uzun zamandır beraberdik,yaşam şartları beni koparıyor,genede heybeliye geçince yaza beraberiz,uludağ hariç kartepe hariç,ekipten bir kişi beni davet eder ise misafir olurum ,ertesi güne ya uludağ olur ya da kartepe,
heybeliye geçince bu bölüme topik açmayacağım, sadece özelden haberleşiriz,heybeliden bana uygun rotalar nisanda bıçkıdere olur ,polinezde olur,

mehmet sunu dostum gibi forumu terk etmeyeceğim ,ama topikte açmayacağım,ozan tuzcu dostumuz yeni dostumuz idi,onla daha pedallayacağım tabi,

bu pazar veledromda çalışalım,aralık fena gitmiyor ,bakalım ocak şubat mart neyler,

güncelleme

veledrom

nero kafe saat 11.30

liste

1- erkan
2- furkan
3- ozan tuzcu
4- kerim-sınavda

güncelleme

veledrom

nero kafe saat 11.30

liste

1- erkan
2- furkan
3- ozan tuzcu
4- kerim-sınavda
5- muhammed ,veledroma gelir

güncelleme

veledrom

nero kafe saat 11.30

liste

1- erkan
2- furkan
3- ozan tuzcu
4- kerim-sınavda
5- muhammed -veledroma gelir

hava siteleri hikaye hiç biri tutmuyor,pazar sabah mesaj düşeceğim ,saat 10.00 gibi,hava kapalı olur ise ben yatar,yerler ıslak olur ise gene yatarım .

günayın ekip,
doğu yönü açık ,aralık resmen iyi gidiyor,kerim sınavda 11.30 nerodayım ,muhammed veledroma gelir,veledrom sonrası bi program düşünürüz, saat 16.30 'da hava kararıyor ,kısa mesafe olur.

Günaydın kudret abi , havada mtb kokusu var.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri