kartepe bisiklet takımı,
formaları saklayın ,bir gün gene kartepe olur ama yalovadan olur,bu topikte son etap turları olacak,
anadolu yakada kısalar olur,polinez gibi,şubatta pastırma sıcakları olur ise bıçkıdere,
mevki değiştiği için artık eskisi gibi topik açamayacağım,grup olarak son sürüşler mart dahil biter,
kaptanınız ekipten ayrılıyor,
çok uzun zamandır bir çok etkinlik düzenledim ,sona geldim ,emekli oluyorum ,ve heybeliye çekiliyorum,uzun zaman kalabilirim ,şartlar değişir ise 1 yıl sonra yalovadayım,
bu kış aylarında iyi pazarlar az olabilir ,bu nedenle ekibe uyacağım,ekip neresi derse ordayım,tekirdağ hariç,kartepe uludağ hariç,uzunlar kışın olmaz,
veledrom çalışmalarına uyarım,
çok uzun zamandır beraberdik,yaşam şartları beni koparıyor,genede heybeliye geçince yaza beraberiz,uludağ hariç kartepe hariç,ekipten bir kişi beni davet eder ise misafir olurum ,ertesi güne ya uludağ olur ya da kartepe,
heybeliye geçince bu bölüme topik açmayacağım, sadece özelden haberleşiriz,heybeliden bana uygun rotalar nisanda bıçkıdere olur ,polinezde olur,
mehmet sunu dostum gibi forumu terk etmeyeceğim ,ama topikte açmayacağım,ozan tuzcu dostumuz yeni dostumuz idi,onla daha pedallayacağım tabi,
bu pazar veledromda çalışalım,aralık fena gitmiyor ,bakalım ocak şubat mart neyler,