ozan keşke mesaj atsaydın buraya ,seni beklerdik,çamlıcada durmadık ordan hekimbaşı ,döndük nakkaşa oradan acıbademe
ozan buluşma yeri olarak sana en yakın nokta olur ,oraya geliriz.
bu arada
kerim,erkan ,furkanın bugünki önerisi yerinde saat 09.30 dudullu çıkış
non stop 33 km eski rekor 1 saat 31 dakika, bu bana yeterli
ekibi bilemem :islik:
Vallahi derece egale etme durumu birazda rüzgara bakıyor. Benim 1:10 dk idi fakat bu derece yaz ayında kondisyonun daha iyi olduğu dönemlerdeydi şimdi bakacağız bakalım ne yapacağız.
Sizin geziler genelde pazar günleri oluyor gördüğüm kadarıyla pazartesi işe gitmek zor olmuyomu 100 km üstünde turlarda. Birkaç kez denedim pazartesi zor oluyor.
sinan,,
33 km tempo,6 adet şile eğiminde durmadan devam,yalnız burada herkes tek ,şöyleki benim lastik patlar ise beni beklemeden aynen tempo,ben tekeri anında hallederim, ekipte herkes aynı şekilde,furkan erkan ve kerimi yakalama durumu,bıçkıdere tabelası yazmaz ,orada kafa karışabilir,ömerliye doğru uzun iniş var ,akabinde 4.eğim uzundur orada sayman lazım 5.eğimi alacan son 6.eğimide ondan sonra yol ayrımına dikkat ,sağa girecen ilerde bıçkıdere tabela görecen tabi asla durmuyoruz ,bıçkıdere tabelada dur ora bitiş yani köy girişi.mola az ilerde kahvede olacak,sonra esas çok sert eğimlere geleceğiz paso eğim sonrası göçbeyli ondan sonra eğim var ve formula ekip ile viaporttan sonra ayrılacağım paso eğimlere doğru ora aydos güney ve kayış dağı eğimleri ve erenköy carrefourda bitecek.