Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Scudo
bu sitede tanıdığın birinin fotoğrafları mevcut olabilir diye bi reklam çıkıyor ve forumda arada sırada gözüme ilişiyor ,eğer doğru ise 6 milyondan fazla bi aktif üye ,yav milletin aklı uçkuruna kaçmış ,,sanal dünyanın sevmediğim tarafı budur, boş işler bunlar ,,

(link)

bu gün hava gerçekten güzel , ekim ayı bize kıyak yaptı 13 ekim güzel idi 20 ekimde 27 ekimde, bi tek 6 ekim hava yağışlı idi..
bu gün öğle sonra istanbulun tepesine bi çıkayım çamlıca ,,,,
kasım ayı raporu,
3 kasım bulutlanma var,10 kasım sağanak-17 kasım bulutlu ve 40 km rüzgar,24 kasım sağanak kasımdan geçit yok gibi 3 kasıma kaldık o da bozar ise pazarları güme gider,,

(link)

8 aralık pazar hava iyi rüzgar fazla ,3 kasımda hava iyi sayılır -10 kasım-17 kasım-24 kasım -1 aralık havalar berbat,

@özer çankaya

özer kardeşim benim artık maşa kırmada gel turlara yalnız unut kurtdoğmuşu darlık-2 ,
3 kasıma havaya bağlıyız,,

(link)(link)

evet bisiklet bakımdan geçti canavar iyi,arka balatalar değişti yeniler zımba gibi ,öne 10 dolara fren papuçları var eski bisiklete takdığım ve çok memnun kaldığım fren papuçlarıda ama üzerindekilerde fena değil,şimdilik bisiklet bana sadece balata açısından sorun çıkartır birde fren papuçları bunlar demirbaş gidiyor diğeri ise kesin teker değişimi ,şimdi 700 x 32 lerin fiatlarına bi bakayım arka teker aşındı benim ve normal 2 seneye yaklaşıyor,başka bi harcama olmayacak ,şimdilik ön aktarıcı bulamadım bu nedenden ötürü 44 den 48 e geçemiyorum ,zincir bitik ama sağlam lx çıktı,,ayna kolların 2-3 yaprakları bayağı oldu tabi,iş görmekte ama eski randıman yok ,tek tek yaprak değişim daha ucuza gelecek ama kesin olarak sram -9 'a 100 kağıt bayılacağız ,öyle gözükmekte deore zincir 60 kağıt yaprak fiatlarına bi bakmam lazım ,

(link)

26 yuro bu tekerler gerçekten iyi, 70 lira,,

(link)

sram -9 ruble 100 lira,,

evet tekerin özelliği gerçekten iyi idi..

• Kevlar tasarımı sayesınde bozuk yollarda yuksek koruma sağlar.Kanallı yapısı sayesınde kaygan yollarda performansı yuksektir.
  • Ebat: 700x32 28 1 5/8x1/4 32x622
  • Özellik:60 Tıpı
  • Koruma:Kevlar Insıde
  • Kullanım Alanı:Şehir ve Tur
  • Ortalama Ağırlık: 400 gr
  • Max Hava Basıncı:6.2 BAR-90 Psı
  • Adet Fiyatıdır
  • KEVLAR ® İÇ Kevlar ® malzemesi lastik taban ve lastik gövdesi arasında konumlandırılmış.Kevlar ® İç yoğunluğu değiştirir ve optimal delinmeye karşı koruma sağlar

sram zincirler daha ucuz,,

(link)

11 yuro , 30 lira,

(link)

vay babam vay deore xt- arka aktarıcı,benimki 2008 model ,ama 50.000 km yi geçti bi gün olsun aksama yapmadı bu xt ne xt miş yahu,,74 yuro,, 200 liraya kapı dayadı ,,parasını hak etti arka aktarıcı,,

kudret abi yarın boşum şile darlıka ne dersin

@Erkan Közen

erkan yarın davet var bi arkadaşıma söz verdim ,evine misafir olacağım ,,3 kasıma ayar çekelim,,

@Çetin Güzel

yarın malesef bi arkadaşıma gideceğim,

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 16C. Light Wind.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 14C. Light Wind.

3 kasım hava iyi,,saat 09.00 dudullu çıkış şile -darlık,,

@Kudret Kurtcebe
ok çavuş mesaj alındı 3 kasıma ok

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 17C. Light Wind.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 14C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB.

selam ekip rüzgar hiç yok sayılır 6 km felan hava iyi şartlar iyi
3 kasım saat 09.00 dudullu çıkış ve darlık-2 gelsin duvar rampa darlık,,

(link)

kudret abeyy :) sinana uydum geçen hafta araziye çıktım güzeldi aslında, ama o polenezde ki bmx parkurunu görünce ben birden heycan yaptım ve gaza geldim sinana dedim hadi uçalım :) ama abi ben ters uçtum ve çakıldım :) sağ koldan destek alarak yere yapıştım dirsekte ve vücudun belli bölgelerinde yaralar var ama beni sıkıntıya sokan omuz iç bağlar düşüşle zorlamışım kırık çıkık yok ama kolu tam verimli kullanamıyorum ve dik bi şekilde yukarı kaldıramıyorum henüz ama ilk güne göre baya açıldı diye bilirim, göğüs ve omuzun iç birleşiminde hareket ettirince acı devam ediyor maalesef doktor iğne bi kaç ilaç ağrı kesici kas gevşetici krem filan yazdı ben ağrı ve kas gevşetiyi kullanıyorum inşallah pazara kadar iyice geçerde biriken enerjiyi atarız abi :)

@Kudret Kurtcebe

şuan iyiye doğru gidiyor abi bakalım pazara iyi olucanı umuyorum zati işe bisikletle gidip geliyorum :) iğneleri kullansam mı acaba kudret abi fark edermi ben doğal haliyle geçsin diyorum sadece yukarı kalkmıyor kolum acıyor kaldırınca ?

@Kerim A.

şimdi işe bisiklet ile gitme derim ,kolunu yukarı doğru kaldırdığın zaman acıyorsa asla bisiklete binme, kolun dinlensin o kolla ağırlık kaldırma ,sen bir hafta bence bisiklete binme ,ne olur ne olmaz dediğimi yap ,,sıcak su uygulaması iyi gelir,,

@Kudret Kurtcebe

Tamam kudret abi ama zaten mesafe yakin cadde yok o yuzden tek kolla gidiyorum ise patronlar acimasiz dinlenme sansimiz yok masa basinda tek elle calisiyorum valla kolumu hareket ettire biliyorum basimin ustune kaldiramiyorum abi cok zorlamiyorum iyiye gidiyo cumartesiye bisey kalmaz ise burdayim :)

Geri