Scudo Sports

'' kış sezonu başlıyor biz kapatmayız açarız sezonu, kasım -aralık-ocak-şubat-mart-''

bu gün rampalar ile haşır neşir olduk erkan bu ct akşamı haberleşelim wundere göre çok bulutlu accuya göre yağmur hekim başından gireriz ama farklı güzergah yaparak çamlıca istikametine yöneliriz sahile inerek beylerbeyine ben dönerim polinez ormanlık olduğu için illaki yağmur olabilir hekimbaşında saat 10.00 buluşuruz...

Scudo
bisiklet yolu maceramızda son bulmak üzere :( daha düzgünce açılmadan kapandı
yarın hava iyi pazar biraz riskli

@engin güner

engin yarın aydosa doğru geleceğim ve ormana dalacağım,,

erkan teşekkür etmişsin ama teyit etmemişsin pazar günü saat 15.00 -ve 16.00 arası yağmur,bu durumda 3 saatte iş bitmeli ama 3 saat için değmez, yarın aydosun stabilize yollarına dalacağım,

(link)

pazar 15.00-16.00 arası yağmur,,,,bu hafta perşembe-cuma ve yarında binerek 3 gün binmiş olacağım valla bu gidişle gerek bahtiyar ve sen yaza doğru tozumu yersiniz benden söylemesi,,,,,,bütün kış hafta içi takılacağım artık,
valla uygun olan takılır..

bu topiğe hafta içi çalışma yapacak düşük tempolu arkadaşları beklerim,,,,hafta sonu gene düşük tempoda polinez turları olabilir amaç performans ekibi genişletmek.. kış giyimleri tam olmalı termal eldiven kar maske bisiklet formalar kışlık,,,bu topiği marta kadar devam ettirerek sonra diğer topiğe tekirdağ güzergahına geçeriz spd pedal ,
kışlık spd ayakkabı üzerine ayakkabı kılıfı.hafta içi hava müsait olursa toplanma saat 10.00 gibi olur mesafe 60 km de kalacak en çok 80 olacak.ct dinlenme ve pazar gene çalışma .....

@Kudret Kurtcebe
kudret abi sen takıl bende kısa takılırım
kudret abi bu kış yatan yazın dediğin gibi tozunu yeriz

@Erkan Közen

erkan önemli olan birlikte aynı performanta nisanda ilk ağır turda örneğin şile- tekede birlikte basmak birde biliyorsun uzun mesafe çekilmiyor tek gidince.
neyse artık bu kış böyle ,yapacak bir şey yok 23 üne ayar çekelim kısa yaparız polinez 60 km de biter iş,
maksat dostlar alışverişte görsün. hava şimdilik iyide rüzgar 29 km ,30 aralık yağmur 6 ocak ise hava güneşli 68 km rüzgar,yarın yataş 15.00-16.00 yağmur

@Erkan Közen
6 ocak fırtına bu arada ben koşu yapacağım pazarları bu pazar kötü 30 aralık kötü 6 ocak pazar 68 km rüzgar var hava o gün çıldıracak ocakta kısa mesafe tempolu yaparız klasik polinez kısa olur hekimbaşı polinez hekimbaşı,

(link)

30 aralık pazar 19 km rüzgar kısa mesafe hekimbaşından çıkış dönüş aynı yer,,,,,60 km ,,,,,,,son anda durum değişirse iptal,,,,,

30 aralık 40 km rüzgar 6 ocak yağmur ve 13 ocak gene yağmur bu gidişle maraton koşularım devam edecek önemli olan kasların diri kalması ocak ve şubat böyle geçebilir herkez artık ferdi çalışsın ,,,,,kısa mesafe çalışmaları uzun yollara ne kadar hazırlar bilemem mart ayını sezon açılışı olarak düşünürsek 100 artılar devreye yavaş yavaş girebilir ,,,,,nisanda tekirdağ kesin gündeme gelebiir....,,

(link)

yarın sele üstü ,,,,,,,

pazartesi salı hava güzeldi kaçırmamış sındır umarım güzel havayı

@Erkan Közen

salı kısa mesafe oldu yalnız bu kısa mesafe 100 artılar için yeterli değil erkan,tek başıma zevksiz , uzun yolda ise hiç zevk almıyorum tek gidince,
bu pazar koşu iyi geldi ,erkan treynırdan vazgeçme senin için en iyi alternatif odur.

(link)

pazar 32 km rüzgar yağmur yok ısı 9 derece,,,,,,büyük olasılık sele üstündeyim......

(link)

yarın trafik olmaz ,yılbaşı gecesi ertesi herkez yatar, hava iyi olursa bi çıkartma yaparım 2013 ü karşılayayım ....

@Erkan Közen

sabah yerler çiğ yağdığı için ıslak idi korkunç bir ayaz var idi bu nedenle yataş yaptım,2013 kutlu olsun ,2013 de şile-teke bizi bekler tekeden sonra sağdan giren yolun sonundaki o duvar rampaya yoklama çekeriz ,,,,

ekip selam,
şimdi bu gün bi ter attım hava mükemmel idi kısa oldu çamlıca rampaları aldım ateş gibi yandım durmadan aşağı indim yalnız termaller iyi ..üşüme olmadı ..ocak ayına bi bıçan dereyi sıkıştırsak iyi olacak, saat 09.00 da dudullu kavşak olur ...6-13-20 berbat şimdilik ,
hafta sonu kar geliyor bakacağız ocak ayına....

Geri