Scudo Sports

'' kış sezonu başlıyor biz kapatmayız açarız sezonu, kasım -aralık-ocak-şubat-mart-''

onat ,hafta içi 2 km lik yukardaki rampalarda ter dökeceğiz hava iyi olduğu vakit senin ruble müsait değil rampaya ama ne yapalım artık çalışacak yorulacak ter dökeceksin çok duraklama yaptık bunun nedeni hazır değilsin hamlık çok fazla, yaşın 14 olduğu için seni fazla yormak istemem..kilo fazlan var 85 kilo yaşına göre çok fazla olup bu kilolarından seni yukardaki rampalarda kurtaracağım, hafta içi kışın okul zamanında zati yapamazsın benim senden istediğim ağza fermuar çekmen ,,,bostancıya geldiğimizde şekerli meyve suyu almayacak idin sadece su alacaktın farkında isen ben susamadım bile çünki çok kısa bir çalışma söz konusu oldu düz yollarda basabilmenin anahtarı rampalı etap çalışmalarıdır ..........ayakta çıkma olayını başarıyorsun ..ama çabuk kesilmenin ve dizinin ağrımasının bir nedeni var hiç çalışmamışsın ham durumda olma...ama bu hamlık geçiçidir hiç kimse performanscı olarak gelmez dünyaya adam akıllı bu işi hırs edinir çabalar durur, hataya düşer aynı hataya bir daha düşmez isen,bu işi başarırsın,senin aynı hatan yemek olayı ,yemeği kontrol edeceksin ..abur cubur yok festfood yok cola yok sana,,

Scudo
:) bisikleti kışa hazırlamanın vakti geldi :) kitap yazma işlerim daha tuhaf bir şekil alırken yeni yerler arıyorum kendime :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/315752_358300124266706_213794375_n.jpg

evet ekip ,,
paslandığınızı hissediyorum erkan sen treynıra ,bahtiyar koşuya 9-16 vahim 23 üne tekirdağa rağbet olmaz ise 23 aralık bıçan dere olur saat 08.00 den olayı 09.00 yaparız, mesafa zati kısa, saat 11.00 de göçbeyli çıkışında oluruz ondan sonra zati bi şey kalmıyor hava iyi 23 aralıkta ama değişebiir,,,,

@Erkan Közen

erkan, treynır çevir evde,

(link)

evet ayın 9 u bıçan dere -------hayır derseniz ben bu pazar koşacağım,,,,,

(link)

http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/mostlycloudy.gif
Çok Bulutlu. Yüksek: 14C. Rüzgar Hızı: 15-35 KM/S. Rüzgar Yönü: GGD.
Pazar Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_rain.gif
Çok Bulutlu. Düşük: 8C. Rüzgar Hızı: 10-20 KM/S. Rüzgar Yönü: BGB-KD. Chance of Precip. 80%.

Hourly Data
6AM
12 Noon
6PM
12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası
11 | 2
13 | 4
13 | 8
11 | 9
Rüzgar
28 km/h GD
26 km/h GD
12 km/h Güney
8 km/h GB
Nem oranı
56%
51%
72%
83%
Chance of Precip.
0%
10%
20%
50%
Bulutluluk
100%
66%
79%
42%
Durum
Kapalı
Çok Bulutlu
Yağmur Olasılığı
Yağmur
Gün Doğumu & Gün Batımı
7:17 AM
4:36 PM

pazar koşarım artık accuya göre yağmur wundere göre parçalı bulutlu ayın 9 u böyle..

yarın için bahtiyar abiyle konuşmam lazım ok derse gideriz dudulludan çıkış 09:00 da mı

kudret abi ikimiz gidelim bahtiyar abinin kolu sakatmış çıkış saati 09:00 damı

@Erkan Közen

o.k erkan yalnız ben bu gün bir prova yaptım ilk 50 de şiştim yarın yağmur var yağmur başladığı an geri döneriz yerler ıslak olursa yatar..saat 09.00 da dudulluya gelirim bu gün barış ile çalışma yaptım ilk 60 km de durma olmayacaktı ve 2 saatte olayı kapatacaktım ama 50 km de kaldım 2 saatte,
bu da bende form düşüklüğünü gösterir yarın gene çalışma yaparız yağmur olasılığı var yalnız..16 sı yağmurlu..

(link)

yağmur var erkan....

Kudret abi,Tekirdağ provası için yaptığımız antrenmanın detayları altta, tempoyu sana göre ayarladığımız için,istatistikler senin sayılır..Tekirdağ olayında ne durumdasın incelersin abi..

(link)

@Kudret Kurtcebe
yağmur varsa hiç riske girmeyelim kudret abi artık önümüzdeki haftalara bakalım ben yarın polenezköye takılayım kısa mesafe

@Barış Güney

teşekkürler barış ,malesef 200 de ben dağılırım, birde karanlığa kalırım o yolun dönüşü çok sakat 160 da şansım var.

@Erkan Közen

(link)

erkan saat 12 de yağmur 3 de-4 de yağmur polinez ormanlık evet dikkat et .

evet ekip ....,

artık bundan sonra etaplarımız 160 km ile sınırlı bunun nedeni ,200 ve üstüleri yapıldı gördükki bunu rutin haline getirmenin bir amaçı olmalı..ya ödülü bol olan bi yarış olurda girer idik bu ülkede cyclo cros yol bisikleti yarışları yok bu nedenden ötürü bundan sonra çizgimiz 130-160 km lerde çalışma yapmak bu etaplarda çizgiyi korumaya çalışırız,,,,,,

evet öne çıkan etaplar
1- 130 a eşdeğer bıçkıdere
2-160 a eşdeğer etap şile ulupelit

her zaman gittiğimiz şile -ulupelit yolu..

http://goo.gl/maps/6AGze

dönüş...

(link)

aydos cafeden emniyetli dönüş güzergahı..

(link)

toplam 132 km rampalar ile 160 a denk olur..

bıçkıdere,,

(link)

(link)

bu hafta 2 gün iyi başıbüyükte bu mtb gidonu ile ayakta çıkma tekniklerine çalışacağım en iyi teknik olayı kafada çözmece ve tekirdağ nisana kalır ve hafta içi çalışma yaparak 3 ay içinde tekirdağa hazırlanırım,

(link)

ekip günaydın 14-15 tarihlerinde rampa çalışmaları olacak saat 12.00 de çıkacağım cuma ve ct iyi pazar şansımıza yağmur hafta içi ben ferdi takılacağım bahtiyar koşu yap akşamları yoksa ilk bıçkıderede dağılma durumu,erkan treynırda sıkılmadan 2 saat makara çevir aralık ayı pazarları yağmur çamur,,,,ocak -şubat-martta ben hafta içine odaklanacağım
ayın 23 ünde hekim başında buluşarak içerden kısa polinez olabilir hiç bekleme yapmayız polinezde ,
ayın 23 ü hava iyi ama şimdilik,

hava morg gibi soğudu yahu dışarda uygun elbise ile dolaşmaz isen yüz felci olabilirsin termometre 5 dereceyi gösteriyor hissedilen daha düşük tabiki buz gibi rüzgar cabası mapushane gibi oldu kuru soğuk yerine yağışlı soğuk havayı tercih ederim

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@engin güner
engin bugün çıktım kar maske gerekli gözlük keza eldiven termal içlik iki adet bisiklet forma ve üste yağmurluk soğuğu yemedim üstten,
alta termal uzun tayt 3 adet yün çorap ayaklar üşümedi, yalnız 500 ve üstü rakımlar oldukça soğuk olur bu kış aylarında hafta içi başıbüyükten tırmanış yapacağım aydosa gelmeden kayış dağı istikametten döneceğim ,oralarda ısı değişmesi çok daha riskli ,durduğu an insan üşür...

Pazar
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/mostlycloudy.gif
Çok Bulutlu. Yüksek: 11C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: Güney.

Pazar Gecesi
http://icons-ak.wxug.com/i/c/k/nt_mostlycloudy.gif
Çok Bulutlu. Düşük: 8C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GGD. Chance of Precip. 30%.

Hourly Data
6AM
12 Noon
6PM
12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası
8 | 0
9 | 0
10 | 0
10 | 2
Rüzgar
8 km/h GD
11 km/h GGB
9 km/h Güney
12 km/h GD
Nem oranı
51%
48%
47%
57%
Chance of Precip.
0%
0%
0%
10%
Bulutluluk
63%
78%
81%
96%
Durum
Parçalı Bulutlu
Çok Bulutlu
Çok Bulutlu
Kapalı
Gün Doğumu & Gün Batımı
7:23 AM
4:37 PM

(link)

ya şunda ya bunda accu yağmur diyor wunderde yağmur yok....

Geri