onat ,hafta içi 2 km lik yukardaki rampalarda ter dökeceğiz hava iyi olduğu vakit senin ruble müsait değil rampaya ama ne yapalım artık çalışacak yorulacak ter dökeceksin çok duraklama yaptık bunun nedeni hazır değilsin hamlık çok fazla, yaşın 14 olduğu için seni fazla yormak istemem..kilo fazlan var 85 kilo yaşına göre çok fazla olup bu kilolarından seni yukardaki rampalarda kurtaracağım, hafta içi kışın okul zamanında zati yapamazsın benim senden istediğim ağza fermuar çekmen ,,,bostancıya geldiğimizde şekerli meyve suyu almayacak idin sadece su alacaktın farkında isen ben susamadım bile çünki çok kısa bir çalışma söz konusu oldu düz yollarda basabilmenin anahtarı rampalı etap çalışmalarıdır ..........ayakta çıkma olayını başarıyorsun ..ama çabuk kesilmenin ve dizinin ağrımasının bir nedeni var hiç çalışmamışsın ham durumda olma...ama bu hamlık geçiçidir hiç kimse performanscı olarak gelmez dünyaya adam akıllı bu işi hırs edinir çabalar durur, hataya düşer aynı hataya bir daha düşmez isen,bu işi başarırsın,senin aynı hatan yemek olayı ,yemeği kontrol edeceksin ..abur cubur yok festfood yok cola yok sana,,