Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Scudo
o vakit klasik kilyos rampaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yada mecburen belgrad ve çatalca:...
hasip aga 500 düşünmekte 3 günde yarından itibaren pazar pazartesi ve salı...
o vakit belgradda 160 km olmaz çatalca olur ....

@Hasip Çehre

evet kürek takımı iyiydi biz de başvuralım bacaklar tamam kolları da geliştiririz :) hatta göbişimizi de eritiriz :)

@Hasip Çehre

valla ben de çok beğendim shack leri ama korkum yıkanınca çekmesi :)

@Kudret Kurtcebe

o vakit çatalca yapalım ben slickleri takmicam haberiniz olsun.

@Onur Berberci

o.k dostlar ben yarın saat en erken vapurla eminönüne geçerek sahilden topuklamadan aksaray istikametinden floryaya kadar basacağım trene minere binersem kesin kavga çıkartırım ... yalnız nerde buluşmaca....

07:10- 07:30
07.30 da eminönündeyim ordan direk sultan ahmed ordan çemberlitaş ordan aksaraydan bakırköy istikametinden florya nerde olacaksınız sizi bulamazsam dolanır dururum artık oralarda...

Abi e-5 ten geleceksen e-5 üzerinde florya metrobüs durağının orada buluşuruz. Eğer sahilden geleceksen Florya tren istasyonunun orada buluşuruz.

bence trene bin florya yada halkalı ya gel sabah sirkeciden bindiğinde bu tarafa kimse olma trende vagonu kapatırsın haybeden 30 km yapma bence çünkü sana lazım olacak...

slickleri takın bence benden söylemesi....

rotayı kararlaştıralım

Halkalı çıkışlı, Altınşehir, Kayabaşı, Arnavutköy oradan sağa dönüp geçen Karaburundan dönerken kullandığımız yol rüzgar güllerinin o yol sonra Karaburun Terkos girişinden düz Çatalcaya devam ederiz dönüşte Yassıörenden geliriz böylece o mıcırlı yolu tek yön olarak geçmiş oluruz...

not : kendini iyi hissetmeyen gelmesin güzargah uzun ve ağır rampalı olacak...

@Onur Berberci

aslında bildik yolu kullanacağım mecburen e-5 yolu bilmiyorum şimdi içerden avrupa oto yolu bayağı uzamakta rotayı biliyorum el mahkum gerçi sabah trafik olmaz süratli geleceğim...
florya tren istasyonunda olurum sahilden geleceğim..florya tren istasyonunu biliyorum....

hasip aga ben o trene yalnız binersem ya o tren biter yada ben biterim ...
30 km fazladan basacağım ne yapalım dönüştete 30 olur 60 km oldu bile üstüne 100 km bol rampa tamam istif hakkım bitti...

start 07.30 da eminönündeyim hemen sahilden florya tren istasyonuna doğru pedallıyorum....

dönüşüde çevirerek yaparsan +60 yapmış olursun ki bunu kaldırabileceğini pek sanmıyorum zaten bizim etap 120+ belkide 150km toplayacak +60 dersek 200+ lardan bahsetmiş oluyosun ki bilemiyorum yani....

çıkışımız Halkalıdan 09:00 olsa 14:30 a kadarHalkalıda olmamız gerek ki havanın ani soğumasına ve kararmasına yakalanmayalım 7 saat 30 dakkada her şey dahil mega rampalı bir etapta 150km yi düşünün ve ona göre lastik seçimi v.s karar verin...
etabın net uzunluğunu bilmiyorum ama tahmini 120km den az 150km den fazla olacağını düşünmüyorum...

evet kartları dağıtın saat 21:30 gibide kasayı kapatalım....

şimdi sahilde fazla rampa yok ....
trene tek binmeyi sevmiyorum başa gelen çekilir
olacağına bakarım yapacak başka bir durum yok en kötü ihtimal 160 da kapatırım dönüşte trene binerim artık ne yapalım bilmiyorum durum neyi gösterecek yarın..............
anadolu yakasından biri takılırsa trene atlarım yoksa yaş babo....
florya tren istasyonuna geleceğim....
eğer bir kişi takılırsa trenle gelirim ben direk tren istasyonuna girerim...
dönüş duruma göre tren olur...mecburen bakalım ne olacak....

isterdim ama ben yokum, donanimim o kadar uzaklara gitmeye yeterli degil.. iyi eglenceler, zor ama cok zevkli olacagina eminim. yarin bisiklet konusunda ne yaparim bilmiyorum

@saint poussin

sağlık olsun
barış ben yalnız gitmeyi sevmiyorum karşı tarafa dostlarda benden çok uzak
yarın bi 160 km devirmece ne dersin eğer o.k dersen dostlar orda çalışır biz burda ...seni kanlıcadan alır direk polineze gideriz ....
polinezden direk aynı yerden döneriz kanlıcaya ...
tabi 160 km olmaz gerçi.... ben yolu senden sonra uzatacağım mecburen

hasip aga
onur babo...
kadıköyden son vapur 23.30 da valla karanlıklara kalacağım tek başıma
ben bu yakada yarın bi 160 devireceğim el mahkum birbirimizden çok uzağız çatalca bana çok ters bi kişi bile yok hocam gördüğün gibi anadolu yakası sabıkalı ....
belgrad ve kilyos her vakit daim ve uygundur dostlar....

evet anliyorum, bana da uyar. yarin sabah seni kanlica da beklerim, saati sen belirle, uzaktan geleceksin.. rotayi biraz acar misin, 160km nasil olacak? kanlica-bostanci sahilden 25 km, camlica tepesinden ya da capitolden asagi beylerbeyi yolundan 20km civari.

@saint poussin

sabah saat 08.00 de evden çıkacağım saat tam 09.30 gibi barış kesin kanlıcada olursan seni alır aynen riva istikametine ordan polineze ordan kanlıcaya tahminimce bi 130 km yi buluruz benim eve dönmem 140 olur...
160 ı yapamayız ......
ama başka istikamet var orası bayağı çetin 170 km yi bulur sana daha fazla yazar ....
bostancıdan bıçkıdere...manyak bi yol bol rampalı kafa kırmaca....
tekrar bostancı

tmm yarin 9:30 da kanlica da. yalniz yarin kendimi parcalamamam gerek. umarim yagmur olmaz.

bir önerim daha var barış uyarsa....
göztepe benzincide buluşma saat 09.00
göztepe benzinci direk kadıköyden istikametinden minibüs yoluna giriyorsun
dört yol ağzı ışıklar var orda shell benzincide buluşma başka benzinci yok göztepe ışıklarda çok rahat bulursun ordan ümraniye istikametinden şile yoluna çıkmaca yalnız şileye 10 km kala finiş ....
dönüşte rampaları almaca bu bizim için daha iyi dönüşte ömerlinin feci rampalarını
çalışalım kısa olacak antreman..................
dönüş bostancı sana 160 km o vakit yazar....

ne yazik ki yarin o kadar gelemem. Ogleden sonra isim var, donmeliyim. Ama istersen seni engellemis olmak istemem.

@saint poussin

o.k tamam öğle sonrası işin varsa şöyle yaparız
ben saat 09.30 da kanlıcadan seni alırım ve direk polinez yaparız dönüşü beykoz üzerinden yapmayız anadoluhisarından döner kanlıcada bitiriz evet ....

Geri