Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

@Onur Berberci

helal babo...
yolculara selam olsun aytekin beni unutmasın ha..........
bak küserim sonra...........

Scudo
@semir karabulut

semir sekizde bostancıdan topuklarız ....
aynı yoldan gider gene geliriz bu sefer giderken inişleri sayacağım....

günaydın semir.....
şimdi senle gitmiştik zati birbirimizi tanıyoruz ben derim yeni yüz olması lazım hep aynı yüzle olmuyor yeni katılım olursa zevkli olurda şimdi bu etap çok zor kimse gelmezse senle bostancıda buluşup kanlıca yaparız ordan dönüşte
beylerbeyi rampası ve acıbademden geliriz göztepeye....................
pek iki kişi zevkli olmayacak...

@Kudret Kurtcebe

Polonez da yapabiliriz abi. Ya da Yoros Kalesi'ne de gidebiliriz. Rampa desen rampa, manzara desen manzara;)

Ben yarın herhafta oldugu gibi gidiyorum şileye kudret abi.Ama ben biraz geç çıkıyorum 10 gibi.Cuma akşamlarım benim bar akşamlarımdan :) ondan geç kalkarım sabahda antiremanla toksinleri atarım hehe

• Beğen
Tepkiler: binRR
@derşan sezer

Derşen kaçta dönüyorsun, ben çok istedim bu sene şileye gitmeyi, yarın da hava güzel:)

@Kudret Kurtcebe

kudret baba ali emre abi avrupa yakasına davet ediyor ne dersin gidelimmi pazar günü

10 da çıktımmı 12 30 gibi varıyorum 1 saat yemek dinlenme molası verip dönüyorum 4:30 gibi evde oluyorum.Havalar ama erken kararıyor o yüzden yorucu oluyor biraz dönüşde hızlı dönmek gerekli kardeşim.

• Beğen
@Tolga Gürgün

aytekini haber etmece tolga dostum o da gelirse ali emre sen ben ........
yolla gelebilirsiniz benim için sorun yok ....
semir ne der bilemem o vakit cumartesi yatarım pazara ağır yaparım bd işide yatar ..evet ultra adamlarla takılmak lazım...............

@derşan sezer

Eğer sence de bir sakınca yoksa katılmak isterim:) saatler bana çok uygun:)

@Kudret Kurtcebe

Abi benim için farketmez, ben yarın bi şekilde bi yerlere gidicem, sen kafana göre takıl;)

@semir karabulut

o.k ferdi takılmaca tekrar buraya döner yazarız ............
ama ben her zamanki turumu yapacağım kısa mesafe kanlıca turu....
yarın ....

@Kudret Kurtcebe

pazara geçiyormuyuz karşıya abi . aytekin'i aradım ulaşamadım . ali emre abiye mesaj attım cevap bekliyorum . ne diyorsun güzel abim ...

• Beğen
@Tolga Gürgün

Gel şileye gidelim Derşan ile:D

@Tolga Gürgün

o.k tolga sen ben ali emre bu kadro ile uyumlu olurum....
başka kimse varmı....bildiğin bi insan var anladın durumu o olursa ben off olurum..
o vakit sabah tolga üstad beşiktaş iskelesine saat 08.00 de gelirim ali hocamı 09.00 da alırız beşiktaştan barboros meydanı önü..aytekinsiz olmaz ...
ama gelir gelir...
beşiktaş kemerburgaz göktürk rumeli feneri beşiktaş toplam kaç bilmiyorum...

benim akşam programım 1 saat netleşir sinemaya gidersem sabaha erken kalkar sizle buluşabilirim ama olmazsa geç çıkarım yola :) kış kış toksinler.
Abiler gelin bence şileye sizde binrrda geliyor.Hoş kudret abi bize nal toplatır ama :)

• Beğen
@derşan sezer

Vallaha gelirlerse süper olur:D
Derşan sana tabiyim, yer ve zamanı söylersen oradayım bil:D

@derşan sezer

derşan ...
saat 10.00 da çıkmaca emme fazla duramayız şilede yarım saat dinlenmece...
yollarda mola vermeden gitmece eğer mola olursa benim vücut anında soğur ve kalırım yollarda duramam, benim için çok tehlikeli nitekim yapılan antreman turlarında aytekin ben onur ve barışla hiç fazla mola vermeden yapıldı bu tempoya uymak evet oldukça güç olmakta şimdi şile gibi ağır bi turda gerek gidişte o rampalara ve dönüşte bize gelecek olan rampalarda durmadan basmaca ve mola çok az hem gidişte en fazla 3- 5 dakika dönüşte yine beş dakika kısa mola olabilir sayı çok olabilir ama beş dakika fazla olmaz ...
buda kopmalara sebebiyet verecek nitekim semir biliyor daha önce grupça yazın gidildi ve o sıcakta arkadaşın iki ayağına kramp girdi herkes birbirinden koptu mtb ye uygun değil orası ama semir mtb de çok iyi basar ....
yol bisikletine daha uygun orası .....tabi kondüsyonu olan için sorun değil dediğim gibi az mola ve basmaca 3-5 dakika mola sayıları kişiye göre değişir gidişte kopmalar olacak dönüştede olacak ilk şileye varanlar yarım saatten fazla bekleyemez bu bile fazla bence 15 dakika hemen topuklamaca iş zor ona göre düşünün derim kopmalar olur..

finish bence şilenin dışındaki benzincide bitsin 15 dakika orda beklemece ve dönüş ordan şileye girmeye gerek yok zati ordan şile 3 km .....dönüşte bize gelecek olan rampaların rakımları oldukça fazla olacaktır....

yer abicim göztepe petrol ofisinde buluşalım derim ondan sonra libadiyeden çıkalım ordanda baglanalım şile yoluna.Ben güzel tehlikesiz bir yol biliyorum baglanamda böylece anayola çıkmadan gideriz şile yoluna.Ama tarmacla geliyorsun ayıp ediyorsun :)
Neys zaman olarakda şu an tamamen arkadaşlara tabiyim söz vermez olaydım :( ya bar ya sinema bakalım ne çııcak bahtımıza.Ona göre burdanda haber veririm teldende kardeşim.

Geri