Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

@Hasip Çehre

şiir gibi yazdınız gene hasip bey garanti veririm ki anadolu yakası yol bisikleti grubunun bütün sakinleride sizinle aynı duyguları paylaşıyorlar ...

Scudo
@Ali Emre Akcan

Değerli A.Emre Akçan ağabeyimiz siz sportif anlamda en değer verdiğim kişilerin başından geliyorsunuz öte yandan genel anlamdada çok renkli bir kişiliksiniz aktivitelerde sizinle zaman geçirip paylaşımda bulunmak çok hoş muhabbet edebilmekte onur olur bizim için...
sizin katıldığınız bir aktiviti içerisinde olmak beni her zaman heyecanlandırmış vede keyiflendirmiştir...

@Tolga Gürgün

Sn. Gürgün yorumunuzu iltifat olarak alıyor ve teşekkür ediyorum...
bence ülkemizde bisiklete binmek ve bu sporla uğraşmak çok özel bişey ve bu spora gönül vermiş herkesin emeğini sygıyla karşılıyoruz...

@Hasip Çehre

hasip bey beni onore etmenizden dolayı fevkaledenin fevkinde mes;ut ve bahtiyarım şu anda bu mesajı mutluluk gözyaşları içinde mendilim ıslanmış bir şekilde klavyeye aldığımdan emin olmanızı hasseten istirham ederim.
sizinle bir aktivite içinde olmakta beni ziyadesi ile şereflendirecektir.
kabul buyrunuz lutfen
en derin sevgi ve şükranlarımla

ıronman-maratoncu-paraşütçü
ali emre akcan

@Ali Emre Akcan

ali emre akcan...
ıronman...
maratoncu...
paraşütçü........

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

@Hasip Çehre

detayları merakla beklemekteyim babo................

:in: :in:

evet bu hafta sonu cumartesi günü ferdi olarak tempo yapacağım........
bostancı polinez dönüş aynı istikamet ............
pazar ise bd nin kortejine kızıltopraktan eşlik ederek bostancıya kadar takip edeceğim.................

cumartesi merkezle buluşuyoruz.............

:in: :in: :in: :in: :in:

kasım....
aralık.....
ocak....
şubat....
mart sonunda bu topik sonlanacaktır....

Selam Kudret abi bu cumartesi günü için kendimi hazırlıyorum eğer bir problem çıkmaz ise bu cumartesi günü tura katılmak isterim.

@restart

saat 10.00 da bostancı iskelesinde olabilirmisin ..
adalar iskele önü cumartesi saat 10.00
karşıda isen çok rahat yakalarsın bekleyeceğim aynı şekilde yelkenci dostum söylüyürsunuz gözüm yollarda kalıyor gelmiyorsunuz 10 dakika beklerim sonra bostancı üzerinden polinez rampalarına gideceğim toplam 100 km lik bol rampalı antreman olacak....

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi gel şunu Şile yap birlikte gidelim:p

@semir karabulut

yaptım gitti anasını satayım yürü babo gidiyoruz....

@Kudret Kurtcebe

Ben çok büyük ihtimalle Cumartesi çalışmıyorum abi, çoktandır da Şile rampalarına vurmayı düşünüyordum, güzel bi antrenman turu olacak gibime geliyor:)

@semir karabulut

saat...08.00 e çekelim bostancıdan dudullu istikametinden şileye doğru yapar dönüşü aynı yerden alırız ...... yağmur çamur demeden gitmece olmaca.....
onurrrrrrrrrrrrrrrrr sende gelllllllllllllllllllllllllll
aytekin babo namı diğer hasip babo ,bu cumartesi yol grubu ile talimde.....................

Geri