Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Scudo
Yarın Florya Atatürk ormanında çamur banyosu yapacağım....
Cumartesi yada Pazar yerler yaş olursa yine ormandayım antreman arkası mangal keyfi....

cumartesi eger yagmur olmaz ve tur duzenlenirse 8 de besiktas ta olurum..

Arkadaşlar tur saatinde değişikliğe gidebiliriz yani 09:00 olabilir.....

Cuma akşamaına kadar netleştireceğiz....

beyler...
dışarda yağmur var cumarteside böyle olursa ben yataş....
eğer hava açık yerler kuru olursa saat 09.00 da barboros meydanında olacağım ..
barış ,ömer bekleniyorsunuz...
hasip bey onurda gelirse takım tam olur....saat 09.00 iyi...
bisiklet pantolunu yıkadık rengi attı sonunda ....
çorapları hala yıkıyorum hala kumlu su çıkıyor....
kardeşim bu ne yahu.....
sabah cumartesi havaya bakacağım duruma göre yazarım mesaj atarım ....

Cumartesi hava yağışsız gibi ama yerlerin kuruması zor olabilir...
eğer yağmazsa basarız...

tur start time 'da belirsizik sürüyor 08:00 , 08:30 veya 09:00 lütfen tekliflerinizi belirtinizz...

Teşekkürler...

@Hasip Çehre

cumartesi yağmasında yerler ıslak olsun önemli değil hiç bir zaman o gebzenin kumlu çamuru istanbulda olmaz yuh o neydi be...
babo ben saat 09.00 derim eyü saat vakti bi de çay içeriz be oh hayat yan gelde yatma aman pedala bas....

derim....

:D :D :D :D

TURUN KARAKTERİ

boğaz hattı ısınma = 25-30km/h ortalama hız...
rampalar = grokomen serbest sürüş...
molalar = ilk rampadan önce 3-5 dakka arası alışveriş ve arkadakileri bekleme , ilk rampanın sonunda 2 dakka arkadakileri bekleme , Kilyosa dönüş kavşakta 2 dakka arkadakileri bekleme , demirciköy 30 saniye arkadakileri bekleme , demirciköyden plaja iniş çıkışta demirciköyde 2 dakka arkadakileri bekleme , kilyos 5 dakka mola , kilyosa giriş kavşağında 2 dakka arkadakileri bekleme , garipçe girişinde 2 dakka arkadakileri bekleme , garipçeye inip çıkınca 1 dakka arkadakileri bekleme , Rumeli Feneri 1 dakka arkadakileri bekleme buradan sonra dönüş güzergahına kararı orada ortak veririz ayrıca yemek içinde ortak karar alırız....

Not : Arkadaşlar tura herkes katılabilir katılım şartı yoktur...
güzergahın bilinmesi olası kopmalar için iyi olur..
bekleme süresini öndeki arkadaşımız başlatır ve süre dolunca hareket edilir...
gurupta kopma olmadığı takdirde gurup bekleme molası vermez...
guruptan kopan arkadaşlar güzergaha devam edebilir istedikleri yerde bekleyebilir dönüş temposu muhtemelen daha düşük olacaktır ve aynı güzergahtan dönüleceği için mutlaka karşılaşılacaktır...

TAVSİYELER...
bisikletlerin bakımlı olması...
gerekli teknik malzemelerimizin yanımızda olması...
sürüş esnasında gurubu tehlikeye atacak sürüş tarzında kaçınılması (ilk defa katılanlar için )
mümkün olduğunca sırtçantası alınmaması...
yanımızda yeterince su ve beslenme malzemesinin olması ( muz.çikolata,cola,power gel v.s ) ....

dö la hasip çehre.......

yağmur olmazsa antreman vardır....................
saat 09.00 barboros meydanı .................
beşiktaş..........................

cumartesi.....

dö la kudret kurtcebe....

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

evet hareket saati 09:00 deniyor farklı bir tarife isteyen olursa talebini sunsun lütfen....

@saint poussin

hocam nedir bu ''''' par kutsal civciv '''' bir tür şifremi da vinci mi nedir

sigma ?????????

@Hasip Çehre

Sn. Kudu siz anlarsınız Alman Ordusunda uzun zaman Panzer Tümeni yönettiniz....:D :D :D :D :D :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@Hasip Çehre

fransiz direnis cetesinin adi diyeyim o zaman ben de :) saint-poussin/kutsal-civciv

@Hasip Çehre

:46: :46: :46: :46: general guderinanın emrinde fransa işgali başlatıldı ben 9.uncu panzer tümeni komutanı idim adım steiner idi...
emrimde 150 tank vardı....ortalığı dumana katmak için berlinden ana karargahtan emir bekliyorduk emir gelmedi bize verilen emir belçikanın işgali idi fransızların majino hattını arkadan çevirerek fransayı teslime mecbur edecektik nitekim panzerlerim belçikayı ezdi.....
majino hattını arkadan çevirince fransızlar büyük hayal kırıklığına uğradılar....ve fransa düştü.....
fransız direnişçileri mühimmatlarımıza zaiat veriyorlardı ...
ss ler ise acımasızdı direnişçilerin her zaiatına karşılık fransız halkından sorgusuz sualsiz insanlar kurşuna dizilirlerdi....ben gerçi bu ss leri oldum olası sevmemiştim ama halk hitleri seçti ne edelim kardeşim ben askerim..siyasetten anlamam işe o kadar panzerime biner giderim.... :D :D

http://www.fprado.com/armorsite/Tiger1-2002-Picz/Guderian-and-Tiger.jpg

komutanımı görüyorsunuz guderian teftişte hemen yanındaki siyah bereli benim o zamanlar çok gençtim...

:D :D :D :D

mmmm.. memnun oldum dostum! biz gonulluleriz..

bu Brest te ele gecirdigimiz bunker'in onunde: (hakkaten benim)

Fotoğraf bulunamadı.

bu da Lorient'da bebegimin bakimi sirasinda: (yine hakkaten benim)

Fotoğraf bulunamadı.

ha emrindeki oyuncaklar da guzelmis.. ama uzgunum fazla hayalperest davrandiniz..

A.. fotografin misir'da cekilmis olmali, arkada gozuken piramitlerden biri sanirsam. napoleon'a mi ozenmistiniz?:D

evet hayal dünyası bitti yağmur yağıyor...sadede bakarsak bu gün hala yağmakta....

Geri