Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

arkadaşlar ben pazar gunu yapılması taraftarıyım .. tabi demokratik olarak çıkacak karara saygım sonsuz..

Scudo
hasip beyin 30 ekimi kabul evet gidiyoruz 30 ekim
cumartesi hava çok iyi..

haydarpaşa saat 07.00 gebze trenine bineceğiz

görünen kadro
1- kudu
2- hasip bey
3- volkan
4- onur berberci
5- tolga gürgün izmire gitmezse gelir
6- soner
7- dapoet bi cumarteside çalışma izin al ..

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

sapanca

Saturday 10/30/2010
Times of clouds and sun
High Temperature: 14°C
RealFeel: 13°C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Times of clouds and sun

High Temperature
14°C

RealFeel®
13°C

Winds
NE 10

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/34_int.jpg
Mainly clear and chilly

Low Temperature
5°C

RealFeel®
6°C

Winds
ENE 6

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

ısı düştü ona göre hazırlıklı olmakta fayda var otelin ora sibirya olur...

gebzeden suadiye girişine ordan otele tekrar suadiyeye çıktığımız yoldan inmece 10 km artımız var..suadiyeden gebze son tren 24 de..

flashback .......
flashback......................
flashback.......................................................

????????????????????????????????????

ah ah be kudu baba bi cumartesi izin verseler varya ankaraya kadar pedal basıcam ama bizim işin dezavantajı hafta sonu iznini olmaması iznik turunda düğün var dedim şehir dısında anca öle izin aldım 2. sefere yemez bizim müdür :(

@dapoet

flashback.......
evet saat 06.00 da bu gün demo tur olacak gebze kartepe gebze ...
21.00 de yattım şimdi kalktım uyku alındı 2 saat daha uyurum ...
yarına uykumu almış olarak turlarım ...
iş önemli alper ekmek parası kimse kimseye bu devirde para vermez
gel görki insanın en doğal hakkını paraya bağlayan bu sisteme yani parasal sisteme öfkem büyüktür parası olmayanlar aç kalacak ve ameliyat olamıyacak varmı böyle yağma ....bu lidyalılar yokmu ahhhhhhhhhh ben onları ne yapayım...

evet cumarteside gidebiliriz gebze kartepe gebze farketmez alt tarafı 6 ytl yol parası ....
yalnız gündüz ve gece soğuk olacak ayazda olabilir sıkı giyinme durumları.....

bu gün hasip bey bir öneride bulundu cumartesi için ...
izmit şifalı sularda yahu kardeşler yağmur bi acaip olmaya başladı ...

sabah erken kalkarak haberleşiyoruz ...
yeni prosedür ----cumartesi pazar için..
yalnız 7 kasım pazar ben köprüden geçeceğim...
o gün bd nin etkinliği var...

cumartesi hava uygun olursa teklifim Topçulardan sola dönerek Karamürsel dağlardan Boyalık köyüne inmek oradan sola İznik Gölü kıyısından sıcak suyu olan yer nereydi adı aklıma gelmiyo orada biraz yüzüp Orhangazi üzerinden Yalova , Topçular Gebzedenn Tren le dönüş....
Kanımca eğlenceli bir tur olacak...
ama Kartepe yapmak isteyen arkadaşlar olursa Kartepe yapabiliriz....

@Hasip Çehre

aslında aydos rampalarında çoşalım dedimde hasip bey malum emekli adama koymakta bu yol paraları hayat zor...
ılıca idi galba sıcak suyu olan yer belki yanlış hatırlıyorum...

@Hasip Çehre

Olmaz Hasip ağa olmaz Önce şu Kartepeye bi gidelim haftasonunu iple çekiyoruz.Daha sonrada gideriz İznik gölüne zaten hafta içi bensiz gittin.Moralim bozuldu sensiz turun tadımı olur Hasip ağa :D:D:D:D:D

@Kudret Kurtcebe

doğru Ilıca evet Sn.Kudu maddi zorlukları hepimiz yaşıyoruz ama yapacak çok fazlada bişey yok mümkün olduğunca minimalist takılmaya çalışıyoruz napalım ozaman siz söyleyin Aydos nerede bilmiyorum karşıya geçmekten gına geldi artık birazda siz gelin şöyle fener demirköy garipçe kilyos orası şurası burası çatalca mesela karaburun...
siz karar verin...

@Hasip Çehre

evet soylediginiz yerler keyifli. (fener demirköy garipçe kilyos orası şurası burası çatalca mesela karaburun...) bazilari gormedigim, merak ettigim yerler. giderseniz katilabilirim.

Abiler, şimdi nereye gidiliyor, ne zaman gidiliyor?

@Hasip Çehre

o.k hasip bey biz nereye gidek ...
şu etabı bi daha yapakmı beşiktaş kilyos rumeli feneri beşiktaş...
emme hava muhafeletine göre sabah erken mesajlaşmaca yerler ıslaksa iptal....

valla Onura söz verdik cumartesi kartepe yapacaz diye Volkan bekler napalım
hep biz konuşuyoruz bi allahın kulu çıkıpta şuraya gidelim demiyor...
herkes armut piş ağzıma düş...:):):):)

@Hasip Çehre

o.k hasip hoca...
ben yataş yapam bu hafta sonu...
volkan dost 4 kasımda almanyaya dönüyor...
3 kişi gider bu tura başka gelen olmaz zannetmem....
bu salı soğuk vardı iyice soğuk olacak ....

evet beyler yine iş başa düştü....
havaların soğumaya başlaması,yağış ve taşıma araçlarında fazla vakit ve nakit harcamamak için bu hafta sonu Cumartesi turumuzu Beşiktaş başlangıçlı boğaz hatt Tarabyadan Bahçeköy Demirciköy,Kilyos.Garipçe ve Rumeli Feneri olarak yapmayı düşünüyoruz...

TURUN KARAKTERİ

boğaz hattı ısınma = 25-30km/h ortalama hız...
rampalar = grokomen serbest sürüş...
molalar = ilk rampadan önce 3-5 dakka arası alışveriş ve arkadakileri bekleme , ilk rampanın sonunda 2 dakka arkadakileri bekleme , Kilyosa dönüş kavşakta 2 dakka arkadakileri bekleme , demirciköy 30 saniye arkadakileri bekleme , demirciköyden plaja iniş çıkışta demirciköyde 2 dakka arkadakileri bekleme , kilyos 5 dakka mola , kilyosa giriş kavşağında 2 dakka arkadakileri bekleme , garipçe girişinde 2 dakka arkadakileri bekleme , garipçeye inip çıkınca 1 dakka arkadakileri bekleme , Rumeli Feneri 1 dakka arkadakileri bekleme buradan sonra dönüş güzargahına kararı orada ortak veririz ayrıca yemek içinde ortak karar alırız....

Not : Arkadaşlar tura herkes katılabilir katılım şartı yoktur...
güzargahın bilinmesi olası kopmalar için iyi olur..
bekleme süresini öndeki arkadaşımız başlatır ve süre dolunca hareket edilir...
gurupta kopma olmadığı takdirde gurup bekleme molası vermez...
guruptan kopan arkadaşlar güzargaha devam edebilir istedikleri yerde bekleyebilir dönüş temposu muhtemelen daha düşük olacaktır ve aynı güzargahtan dönüleceği için mutlaka karşılaşılacaktır...

TAVSİYELER...
bisikletlerin bakımlı olması...
gerekli teknik malzemelerimizin yanımızda olması...
sürüş esnasında gurubu tehlikeye atacak sürüş tarzında kaçınılması (ilk defa katılanlar için )
mümkün olduğunca sırtçantası alnmaması...
yanımızda yeterince su ve beslenme malzemesinin olması ( muz.çikolata,cola,power gel v.s ) ....

buluşma yeri : Beşiktaş - Barboros Hayrettin Paşa Heykeli Önü...
buluşma saati : - 08:00
hareket : 08 :00 ( zamanında - on time )

varmı yazmadığımız bişey varsa ekleyin yada sorunuz....

@Kudret Kurtcebe

Volkanı arayıp söyleyeyim gelsin ama 08:00 de Beşiktaş ta olamaz...
bakalım Yalovadan saat kaçta gemi var...
birde o damı buraya çağırdığımız zaman onu tatmin etmek lazım boşa gelmez en az bi 150+ çevirmeliyiz rampalı rumpalı....
belki 100+ yada bağlarız işi bazen biz çıkana kadar o iner birdaha çıkar falan 150km yi tamamlar :):):):):):):):):)

Geri