Günaydın arkadaşlar...
malüm sabah yapacak bişey olmayınca gece geç saatlere kadar ya tv ya net sonuç olarakta 12:00 de anca kahvaltı oluyor...
Çavuş bizim topikte bazen yazan çizen oluyo biliyosun ama bunların çoğu ne bizim topiğimizin nede bizlerin karakter yapısına uygun olmayan arkadaşlar....
buyüzden onlara fazla ilgi gösteremeyeceğiz fakat sakın kimse bizi yanlış anlamasın her arkadaşımızı çok seviyoruz paylaşımlarımızı seve seve yapıyoruz ama aklın yolu birdir dimi saçmalaıklarlada uğraşamayız...
Alp sevgili arkadaşım çok güzel yazmışsın küheylanın üstündekine bak diye....
insan oğlu yaratıldığından itibaren hep güzelliğin peşinde koşmuştur bu insanoğlu için hayatın anlamıdır ( bana göre ) her kes en güzeline sahip olmak ister yada kendine güzel gelene....o yüzden herşey herkesin gönlünce olmasını diliyorum...
Sevgili Krank...
Karaca için teşekkürler ama bu benim acımı depreştirdi...
sen hiç bir karaca ile göz göze geldin mi??? çok güzel ve duygulu bakıyordu işte böyle doğal güzellikleri görünce insan doğaya ve tabiata aşık oluyor ama trafikteki demir canavarlarda insanlığından bezdirior adamı daha doğrusu o demir yığınlarının içindekiler...
bu topiğin hafta içi çetleşme topiği olarak nitelendirilmesini bir hakaret olarak kabul ediyorum.....
bu topik kadar sportif bir topik varmı acaba forumda eğer en az bu topik kadar sportif faaliyet içeren bir topik varsa ben bu topiktende bu ortamdanda çekilmeye hazırım...
Alp çiğim çavuş olayı kısaca özetlemiş bende biraaz üstünden geçeyim...
hani sağa girişler oluyo ya..beyaz kabarık çizgiler oluyo bunlardan önce girin hesabı sonraa bariyer zaten , işte ben sağdan sola yani ana yola devam edeceğim ama bizim okuzların hep beyaz üzerinden girdiklerini bildiğim için biliyosun millet olarak yumurta kapıya gelmeden bi iş yapmayız...riski azaltmak için hep bariyerlere yakın bi şekilde karşıya geçerim öyle olmasına rağmen bu arkadaş beni rada buldu ve ben tam geçmiştim yani 30cm daha olsa kurtaracak aslında tam sağ yada tam sol yasaydı yine kurtarırdı ama kilitlendi demekki süratte var duramıyor benim arka tekere vurunca bisiklet birden altımdan fırlıyor ve ben kıç üstü düşüyorum ama tam kuyruğun üstüne tüm vucudun tüm ağırlığı buraya geldiği için kırılıyor kafanın arkasınıda vurdum kaskta hasar var...kafadada olabilir

:

zaten vardı şimdi tam oldu

):

Not : uzun yazıları sevmem ama bu sefer böyle oldu idare edin