Scudo Sports

Kış programı hafta içi antreman genel topiği

Aytekin ohhh Allah keyfini arttırsın bu ne güzellik yahuuu:)

Scudo
Beyler yeni mamalar geldi........

<script src='http://img804.imageshack.us/shareable/?i=dscf1388.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

@Alp Aslan

Devrem ayıpsın ya....
hepimizin inşallah en kötü günü böyle olsun ::):)):):):):):):)
sevgi ve muhabbetle hep birlikte....

Sipariş alınır :):):):):):):):):)9

<script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=dscf1392v.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

ben gene kuru üzüm vede kuru kayısı ya vede kuru incire talimdir...................
ne edek....................

@Hasip Çehre

Hasip Ağam senden bir ricam olacak malum yılbaşı yaklaştı bize bir Ağalık yapsanda senin şu Meşhur kampta yılbaşı partisi düzenlesek bize gurup indirimide yaparlar Bu yaşa geldim böyle bir kampa gitmek nasip olmadı.Nede olsa Köyümüzün Ağasısın şu fakirleride bir gözetsen ne iyi olur Hasip Ağam :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hosgeldin aytekin, sensiz forum cok sakindi..

ben sizlere bir sure katilamayacagim, ama yorumlari takip ederim.. vaktim olmuyor.

zor sartlarda pedala basanlar, yolunuz acik olsun.

bu arada sarikamis a gidecek olan bir grup varmis, zor ama o da zevkli olacaktir eminim eger birbirleriyle kafa insanlarsa..

Pardon ama karıştırmaktayım. Hasip Abi gerçek bir kişilik mi ? Yoksa Aytekin Abi mi takma ad (alias) kullanıyor ? Nedeni de Hasip Abi'nin mesajlarında bir dönem forumda bulunan ve bu sporun duayenlerinden Aytekin Abi'yi görmem. Bir arkadaş bunu açıklayabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: krankmili
cem dostum...
bu soruna aytekin aga cevap verebilir ben verirsem onun adına konuşmuş olurum ....
şimdi dostumuz böyle olmasını istiyor....

pazartesi.............

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Clouds giving way to some sun and warmer

High Temperature
16°C

RealFeel®
13°C

Winds
SSW 18

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

kısa mesafe bi olay yaparız................

salı

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg
Mostly sunny and mild

High Temperature
17°C

RealFeel®
16°C

Winds
S 11

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
2%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

salı danda topuklamaca...

@Kudret Kurtcebe

Cevabı vermiş oldun zaten Aytekin aga cevap verecek diyerek :)))

valla isterse adı ile burda olur...
yalnız yasaklandı biliyorsun tatsız olaylar oldu yalnız anladığım kadarıyle yönetim tümden el değiştirdi ...
adminlerden bir isim ana sayfada gözükmüyor...

@Cem Şentin

Cem kardeşim hepimizin bildiği gibi şu aralar sınav maratonu içerisinde bulunuyorsun ve bu süreçte senin kafanın bizim basit işlerimizle karıştırmanı gerçekten istemeyiz...
Dolayısı ile merak ettiğin bu konu hakkında sana kısa ama çok açık olmayan bir açıklama yazacağım fakat senin zekan anlamaya muktedir olacaktır bundan eminim...

Şöyle ki ; Hasip Çehre bir takma isim fakat Aytekin Erzan'da değil....
Çünkü Aytekin Erzan , Hasip Çehre'nin yazdıklarını yazmazdı ama maalesef 21. yüz yılda bile çok basit demokratik , hak ve özgürlük kavramlarına verilen değerler halen olması gereken düzeyde olmadığı yada gücü elinde bulunduranlarda olduğu için Hasip Çehre'de güm kullanmak zorunda kalıyor ve sonuç Powered Aytekin Erzan oluyor :):):):):):):):):):):):):):):):)

Not :Aytekin Erzana yapılan veya yapılacak ne iltifatlara teşekkür edilir ne eleştirilere cevap verilir.....v.s.......

@Kudret Kurtcebe

Çavuş bu kuru üzüm , kayısı v.s iyide....bunları bir tecrübe etmek gerek şöyle ki ; bakalım ortalama bir kilyos antremanında ihtiyaç duyulacak şel sayısı ve kuru üzüm kayısı miktarları ne olacak birde bunların kullanım kolaylığı var çevirirken halldeyosun beslenmeyi durup sofra kurmana gerek yok :)
daha önce denediğim muzlu süt olayı başarılı oldu tabiki daha doğal daha kaliteli ve ucuz şekilde bu işin altından çıkarız bakacağız yoksa jel meraklısı değilim...
kimseyi jel kullanılacak gibi bir mecburiyet içersine sokmayalım herkesin imkanı dahilinde bir taktiği olacaktır...
bulduğumuz yeni formülleride herkesle paylaşırız....

@saint poussin

Barış hoş gördük aramızdan kısada olsa bir müddet ayrı kalman bizim için üzücü umarım yoğunluğun hayırlı işler üzerinedir ve keyifli zamanlar geçirirsin

Benim kapalı ambalajlı paketlerde satılan çoğu şey midemi bozuyor. Ama kuru üzümmüş, kayısıymış onlar zarar vermiyor.

@Hasip Çehre

uyyyyyyyyyyyyyyy
daaaaaaaaaaaaaa
yeşeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla doğru kuru üzüm iyide yetersiz hakikaten enerji vermiyor yalnız biliyon ben emekli bi garip olunca durum ne edek gene muz artı süt başka care yok iki muz bilemedin üç muz üstüne süt bu işi kotarır arkadaş deli gibi gidiyoruz yahu...

:in: :in: :in:

@krankmili

Senin için açık şel imal eder kilo ile satışlara başlarız fabrikadan halka hatta :):):):):):):)

buarada NASIL FOTOŞ:):):):)

<script src='http://img138.imageshack.us/shareable/?i=dscf1400v.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

Geri