Scudo Sports

Kış programı hafta içi antreman genel topiği

@Hasip Çehre

o.k yapalım..komutan...

:in: :in: :in:

saat 19.38....

yarın saat 07.00 de hasip beyle haydarpaşada buluşarak,
gebze kartepe gezbe etabı yapılacaktır ....
burda özel bir durum hasıl olmuştur.....
special bir olay söz konusu olmuştur bu nedenle cumartesi günkü ağır antremanı öne alarak yarın bu etabı bi yoklamak derdindeyiz ...
hazır hasip bey birinci olmuşken yarın bunu kartepe otelin orda kutlamalıyız ....
evet karar verilen rota aynı gebze suadiye kartepe otel dönüş suadiyeye tekrar iniş ve gebze son tren 24 de .....,
artı çalışan ve okuyan arkadaşlarımız bu forumda çok olduğundan belkide kimse gelemiyecektir biz gelemiyen dostlarımız için bu zorlu turu tüm bisiklet forum adına gerçekleştireceğiz ....
daha önce hasip bey ve onur ,onursal dostumla 14 kasımda o dondurucu soğukta 1640 a çıkma şerefine nail olduk fakat bu sefer otele kadar çıkıp ineceğiz ...
evet yarın bu tura talip olmasada dostlar için bi yola çıkalım dedik bakalım başımıza neler gelecek....hadi hayırlısı....

Scudo
Haydaaa bu nerden çıktı ekildik mi şimdi. Cumartesiye noldu :)

@Onur Berberci

valla ...
hasip beye uyma durumu ben emir kuluyum emir demiri keser
valla hiç bir yaptırım gücüm yok. valla komutan kızarsa beni sürgüne gönderir ve hatta divanı harbe verir rütbelerimi söker daha kötüsü kurşuna dizdirir emir kuluyum beni affet onur....

Promlem diyil 30 ekim bida Gebze Kartepe Gebze yapariz benim icin fark etmez

dostlar ben yataş saat 01.00 de tekrar bakarım foruma yarım saat sonra tekrar yatarım 06.00 da evden çıkarım ..evet yattım ...

@Onur Berberci

Asla vede asla...
bu bir demo tur olacak imkan yakalamışken böyle bişey yapalım dedik....
Her zaman her arkadaşımızla birlikte her yere gitmek isteriz....
amacımız antreman ve Kartepedeki havayı solumak 30eKİM cUMARTESİ YİNE ÇIKIYORUZ.....
eĞER 31 Ekim Pazar çıkmak isteyen olursa onlarlada ÇIKMAYA HAZIRIZ...

Herkese sevgi vede saygılar....

@Kudret Kurtcebe

Sabah 06:30 vapuruna her zaman yetişemeyebiliyorum onu kaçırırsam 07:20 de Haydar Dümene pardon Paşa ya inerim 06:30 U yakalarsam 06:50 ta oradayım Volkan 08:30 da Gebzede...
görüşürüz...

@Hasip Çehre

saat 00.56 kafam saat gibi dank uyandım ...
21.00 de son mesajı yazdım ve yattım evet uykumu aldım bundan sonra 2 saat daha uyurum....
komtan anlaşıldı...
ben evden 06.00 da çıkacağım lay lom lom sürerim haydarpaşaya yetişirim ve sabah köpeklerini severim yolda ....bana onlar her zaman uğur getirir...
ben bu erenköydende binerdim emme sevmiyorum yalnız binmeyi sabahın köründe ....
yanıma torba alayım neme lazım tabi iç lastik yeni pompa aldık acaip şişiriyor aparatlar hazır ....evet hayırlı olsun komtan gerçi komtan uyumakta....
vede hayırlı olsun volki.....30 ağustos 2008 de 1640 da ,ordaydık iki sene sonra yine hasret giderecek aynı kadro...
bu sefer 1300 e çıkarız yetti gayri zirve kompenantlar eskimekte...

saat 04.29 evet kalktık...
174 km evet bekle bakalım geliyoruz ....
gebzeden suadiyeye iki adam fena basacak ,,,,,
volkan akboga ve hasip bey ......
ben yaşlı keçi onlara nasıl ayak uyduracak bakalım ....
kendi tempomu korumakla mükellef olarak bu turu tamamlamak durumları ...
dönüşte dil ovası rampasına yetecek kadar gücüm kalmalı aksi takdirde orda biterim.....
evet bu seriler devam edecek ......
gebze kartepe gebze .....
yalnız kışa talip fazla olmaz.....
hafta sonu ısı gece 6 derece......
haydı hayırlısı hazırlıklara geçelim aksi takdirde komutan kızar ....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

sapanca,

Tuesday 10/26/2010
Pleasant with periods of clouds and sunshine
High Temperature: 24°C
RealFeel: 24°C
(link)(link)

Sıcak masa başında, bilgisayar karşımda oturuken tek yapabildiğim siz bisiklet tutkunlarını tebrik edebilmek. Nefesiniz bol olsun.

accunun tutmayan hava raporuna bir güzel çarpıldık ...
sabah haydarpaşaya hasip bey geldi...
buluştuk..möhabbet iyi başladı emme ben sabah erken evden çıkarken baktım yerlerin ıslak olması beni şüphelendirdi evet yağmur vardı ve bizi bekliyordu ama accuya göre sapancada 06.00 da güneş açıyordu sapancayı yağmur götürdü...
bu sitelere bi güzel virüs göndereceğim bu wunder ve accu bizle dalga geçiyor...,
kafamı süngerliyorum hala kum çıkıyor bu ne ince kummuş gebzeden suadiyeye
kadar birileri kasıtlı olarak yolun sağına kum dökmüş....
ve yağmurun yağması ile ağzımız burnumuz kumla karışık çamur doldu ..
evet kar maskesi vardı ama dedik ya accunun azizliği ...
yoksa o kar maskesini giyer kulağımın içine kadar kum girmezdi..
bi ara yağmur şiddetlendi volki dost gözlüğünü çıkardı çünki gözlük kumla karışık çamur oldu....
benim sol gözüme kum kaçtı ...sağ gözümle bakmaya çalışıyorum ne mümkün ön tekerim suratıma sulu kumlu çamuru yapıştırıyor yağmur durmuyor ama biz acaip basıyoruz ve tınmıyoruz korkmuyoruz 35.5 tempo...ölürsek ölürüm dedim içimden çünki accuya çok kızdım bu yağmur bizi durduramazdı ...
ahmak ıslatan cinsinden garip bi sulu kar yağar gibi dil ovasından aşağı inerken virajda arka teker hafif kaydırdı ve hemen topladım ve sürati kestim çünki teker uyardı kayarım bak dedi......
hemen hemen durmadan gidildi...ve suadiyeye vardığımızda durumumuz vahimdi....üst baş kumlu çamur...zift kadran gibi çamur....
evet bisikletleri yıkıyoruz hikaye eldiveni ıslatarak üstümü başımı siliyorum nafile bu ne çamuru kadran çamuru...bisiklette iz kalıyor sürekli ,bir kova sıcak su ile bisikleti yıkayacağım elbiseleride anca çıkar ...
bu gün bir muz volkan dostumuzun iki adet enerji jeli....artı mercimek çorbası....kuru üzüm ....başkada bi şey yok ha su tabi.....
ve suadiye ölüm rampalarına daldık ....
serbest sürüş başladı ben herzamanki gibi rampa tempoma geçtim suadiye merkeze kadar gebzeden 67 km basıldı otele 20 km vardı..tabi rampa 20 km dile kolay..burası maşukiyeden daha zor bence....
hasip beye söyledim beni beklemeyin diye ve siz otele çıkın sonra inişte beni çıktığım yerden alırsınız diye nitekim onlar otele 3 km kala döndüler bu arada gene bulutların azizliğine uğradık ve yağmur yağmaya başladı ben mavi çöp torbalarını getirdim giderken yağmur esnasında geçirdik hasip beyle kısmen korudu esas inişte üşümememi biraz olsun sağladı daha kalın çöp torbası olursa bence üşünülmez ...evet bu yağmur işi bozdu silik lastiklerle çok dikkatli bir biçimde indim yerlek ıslak her an o keskin virajlarda yeri öpebilirdim....
neyse dostlarla bi güzel antreman oldu sayılır dönüştede bizi yağmur bekleyeceğini düşünerek derbentten trene bindik nitekim derbente geldiğimizde gene yağmur başladı güya bütün gün güneşli idi...
hasip bey bana giderken bağırdı sen artık hava durumları verme diye bence de haklı artık hava durumu yok sabah bakacağız kalkacağız erkenden mesajlaşacağız baktık asfalt ıslak tur yok ....
bu ne yahu hala kafamdan kum ayıklıyorum...

Geçmiş olsun size ya bensiz giderseniz başınıza bunlar gelir işte :) Cumartesi iyi olur inşallah hava.

Geri