Gökhan Akkaya
BilgisayarKurdu
- Tepki
- 1.677
- İsim
- Gökhan
- Bisiklet
- Nishiki
Arkadaşlar ayaz dediğimiz günlerde yani havanın soğuk olduğu günlerde, hafif de yağmur tiseliyor ise ellerim gerçekten inanılmaz üşüyor.
Vites attırmak bile acı verici bir hal alıyor. Frene basma isteğimi bile ortadan kaldırıyor adeta.
50 lira civarında bütçem var. Eğer gerçekten şahane bir eldiven ise 70 liraya falan bir ihtimal çıkabilirim.
Amacımı sıralıyorum.
1- Rüzgar yüzünden gelen soğuktan kurtulmak
2- Ellerimin soğumaması, en azından rahatlıkla hareket ettirebilecek kadar sıcak kalması.
3- Yere düştüğümde ellerimi koruyabilmesi.
4- Mümkünse su geçirmemesi, bunu yaparken elimi terletmemesi.
Ve en önemlisi de dışarıdan bakıldığında bir halta benzemesi, kırmızı siyah renk seçeneği mevcut olabilirse daha uyumlu olur bisikletim ile.
Vites attırmak bile acı verici bir hal alıyor. Frene basma isteğimi bile ortadan kaldırıyor adeta.
50 lira civarında bütçem var. Eğer gerçekten şahane bir eldiven ise 70 liraya falan bir ihtimal çıkabilirim.
Amacımı sıralıyorum.
1- Rüzgar yüzünden gelen soğuktan kurtulmak
2- Ellerimin soğumaması, en azından rahatlıkla hareket ettirebilecek kadar sıcak kalması.
3- Yere düştüğümde ellerimi koruyabilmesi.
4- Mümkünse su geçirmemesi, bunu yaparken elimi terletmemesi.
Ve en önemlisi de dışarıdan bakıldığında bir halta benzemesi, kırmızı siyah renk seçeneği mevcut olabilirse daha uyumlu olur bisikletim ile.