Scudo Sports

Kış için soğuğa karşı giysi önerisi

Scudo
Arkadaşlar sizce bu iki ürün arasında çok fark var mıdır? Herhangi bir ayakkabı kılıfını elime almışlığım yoktur. BBB olan çok daha sağlam gözüküyor ama fotoğraftan mı bilemedim.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Teknik veriler üzerinden konuşursak birbirlerine oldukça benzeyen yapıdalar fakat ilk linkteki biraz daha iyi gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: alcest
@alcest
Evet, çok farklı ürünler.

İlki 3mm neopren, diğeri daha ince ve poliüretan.

• Beğen
Tepkiler: alcest
@Murat B.

Siz olsanız 30 lira fazla verip BBB olanı mı alırdınız? Karadeniz'de, sahilde yaşayan birisiyim. Çok fark eder mi?

@alcest
su geçirmezlik bakımından neopren daha iyidir, ancak ayakkabı kılıfları hiç bir zaman tamamen su geçirmezlik sunamıyorlar, çünkü ayakkabının altından bir şekilde su giriyor.

Neoprenin dezavantajı ise hava geçirgenliğinin de sıfır olması yüzünden terletmesi. Bu da özellikle uzun sürüşlerde sıkıntı yaratıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Murat B.
Derdim sudan ziyade ayaklarımı sıcak tutmak, rüzgardan etkilenmemek olduğu için ilki daha iyi olacak sanırım. Teşekkür ederim.

@alcest
Shımano ürünlerede bakabilirsiniz yurt içi aşağı yukarı bu fiyata bulabilirsiniz.

@alcest neopren kumaş bir miktar esner, kauçuktan imal edilir. Tegel dikiş ve kendi yapistiricisini kullanarak isteğinize uygun biçimde imal edebilirsiniz.

@Çağdaş78
Teşekkür ederim bilgi için ama bunun için uğraşmaya değer mi bilmiyorum. BBB vergiyle falan 150 ye geliyor, düşününce hiç gerek yok. Spec'i nakit 90'a alacağım yarın.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Ayakkabı içinden yün çorap ve üzerine aliminyum folyo sarılabilir.Tabi ayakkabı giyildiğinde dar olma olasılığı var.
Deneyen karar versin.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@alcest bazen hazır ürün yerine el isi urun ihtiyaçları daha iyi karşılıyor. Daha dar ,daha uzun ,daha ince, daha sade yada ilave özellik gibi. Hayirli olsun . Saglicakla pedallayin.

@cazci alüminyum folyo dagilip evin icinde ve ayakkabı içinde küçük parçalar oluyor.:D:D:D

Merhabalar, bacak ısıtıcı almayı planlıyorum ama kararsız kaldım.

(link)

(link)

bu iki ürüne baktım. İlk ürün 160 TL civarındayken ikinci ürünü 60 TL civarına alabiliyorum. Aralarındaki perforams farkı nasıldır acaba.

bende böyle bir ceket var. soguk havalarda kışlık forma üstünde kullanmayı düşünüyorum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Berrak marka thermal iclik aldim tayt yani. Ici pamuklu disi polyester bir tayt. ankara samanpazarindan
20 + 20 den 40 tl ye aldım. Cok memnunum. Aksam ustte atlet bu tayt , ince bir kazak ve ruzgarlik ; altta bu tayt ve polyester esofmanla 10 km lik bir surus yaptım ve terledim. 10 derec falandi herhalde.

Ertesi gun aksam ustte atlet, bu tayt ve ruzgarlik; altta bu tayt ve polyester esofmanla 5 derecede 3 km kostum hic usumedim hatta biraz terledim.

Kisaca tavsiye ederim.

‎(link)

‎(link)

Kisin giyim miyim yagmur camur ter mer her seye kokten cozum olarak eve spin bike oneriyorum yazlik kiyafetkerle misler gibi 30dakika youtube dan egefitnes ,slim with tori ,noyan, summer hits, cycle motivasyon , izleyip misler gibi antrenmanimi yapiyorum usudum mu terledim mi dus alsam mi kokuyor muyum diye hic endiselenmiyorum.
Metroyla ise giderken yazin okunmamis kitaplari nisana kadar okuyorum.

Illaa binecegim isime gidecegim diyen arkadaslar icin yazlik kiyafet uzerine dekatlondan ruzgar gecirmez alt ust aling giding

İstanbul Avrupa yakasında olanlar Caresel Decathlon'dan içlik olarak kış tam bastırmadan kullanabilecekleri şu ürünü 19,99 TL.na alabilirler. Biraz daha kalanı 50TL civarında. Bir göz atın işinize yarayabilir. Her bedeni mevcut alttıda var (link)

(link) avm olacaktı düzeltirim

arkadaşlar merhaba son günlerde uzun tayt yerine bacak ısıtıcısı + kısa tayt kombinasyonunu kullanıyorum fakat bacak ısıtıcının kaydırmaz bandı deforme olmuş ve bu sebeble sürüş esnasında aşşağıya doğru kayıyor kaydırmaz band Bursa da bulamıyorum onun yerine kullanabileceğim farklı bir ürün varmı acaba ya da nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar

@vetohan hocam nasıl sıkıştırıyorsunuz anlamadım :)

Geri