Scudo Sports

Kış için bisiklet pantolonu

Ben de hepsiburada'daki 3m pantolondan aldım, dün işe gelirken test etme imkanım oldu. Çok beğendim, bir tane de yedek siparişi verdim :) Pantolon hafif, hava geçiriyor ama su geçirmiyor. 10 derece üstünde ideal. Yürürken biraz hışır hışır yapıyor ama bisiklette bacaklar birbirine sürtünmediği için o ses yok. Kumaşı biraz elastik, ama tayt kadar değil tabi. Pedal çevirirken sıkıntı olmuyor. Paçaları biraz genişçe ve büzgüsü yok, ben sağ paçayı aynakola sıkışmasın diye velcro ile dışarıdan büzdüm. Daha soğuk havalarda da uygun bir termal içlikle kışı çıkartır gibi görünüyor. Ben de M sipariş etmiştim, 52 numara geldi, bana tam oldu. (1.76 boy, 84 kilo). Bence fiyatına göre çok güzel bir pantolon.

• Beğen
Tepkiler: orkun taşkın
Scudo
@KaanG

söylediğinize göre, ayriyetten de fiyatına göre çok uygun kullanışlı ürün. ilerleyen günlerde bende sipariş vereyim. 1.82 boy 90 kilo M mi L mı çok arada kaldım :)

Kaan sen iyi seçim yapmışsın 52 numara senin boy ve kilo ölçülerine tam uyar. Benim boy 1.70 kilo 61. Bir kere daha denedim bel idare eder ama boyu hiç uymadı pantolonun. Pantolon çok güzel ama kullanamayacağım galiba :( Orkun sen baya kalıplısın heralde sana L gider gibi :)

su gecirmeyen pantolonlar icin biraz para vermek şart sanirim.ben de cok arastirdim ancak disi polarli,su gecirmeyen bir pantolon aldim biraz paraya kiyarak.pacalari da kendinden daraltilabilen modellerden sectim.ruzgar gecirmeyenleri ucuz fiyatlara bulmak mumkun.ancak yagmurda biniyorsaniz maalesef yeterli olmuyorlar.

@Ahmet.KOÇ

hepsiburada da okuduğum yoruma göre, normal tempolu yürüyüşte bile çok terletiyormuş. bisikletin üzerinde düşünemiyorum. nefes almıyor sanırım ürün, buda büyük sıkıntı demektir.

Decathlonda yelken ve doğa yürüyüşü bölümündeki pantolonlara da bakabilirsiniz. Günlük giyime yakın. Ayrıca Columbia, North Face 'in de bu tıp ürünleri var.

@orkun taşkın

Birçok olumlu görüş var ama arada böyle olumsuz yorumlar da çıkıyor. Bu durumda en iyi yol forumda kullanan bisikletçi arkadaşların görüşlerine başvurmak diye düşünüyorum. Ben kullanıp memnun kalan arkadaşlardan esinlenerek aldım. Diğer taraftan Gore-tex gibi üst kalite ürünler önerilecektir ama en az yüz lirayı da gözden çıkarmak gerekiyor bu durumda.

Konuyu hortlatayım, high mountain k2 pantolon diyorum, yeşil bisiklet Gürsel abi bu pantolonu tavsiye etmişti, hakkını vermek lazım bence çok başarılı. 2010 dan buyana giyiyorum defalarca test ettim banamısın demedi. Fiyat performans 10 numara. Bu pantolon soğuk havalarda, hafif yağmurlu havalarda çok konforlu, ancak yoğun yağmur altında sürüş yapılacaksa önerim tayt+naylon ve türevi veya çok paranız varsa gor-tex %100 su geçirmez (dikiş kısımları ısıl işlemden geçmiş) üst katman. Motorcularında kullandığı, hatta bendede revit marka 1 adet bulunan yağmur pantolonlarını tavsiye ederim.

Geri