Scudo Sports

Kırmızı / Mavi yeni ürünler.

Selçuk Çilek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.242
Kırmızı ve mavi renk alu tel başları.
yeni ürün. 80 adet / bir takım.
2 kırmızı takım,üç mavi takım var.
Fiyat:YTL.40.00/ 1 takım
Ankara teslim.
Pazarlıksız satış.
sc.bisiklet@yahoo.com
GSM:0532 472 92 98

Kırmızı ve mavi lastik "mermi" sibob kapakları.
Smith&Wesson a uymaz.
Yeni ürün.
Oto siboblu lastiklere uygun.
Alu eloksal.Sağlam yapı . Çabuk deforme olmaz.
2 çift kırmızı , üç çift mavi renk var.
Fiyat:YTL.10.00/ 1 çift
Ankara teslim.
Pazarlıksız satış.
sc.bisiklet@yahoo.com
GSM:0532 472 92 98

Fotoğraftaki Atomlab Ön Teker haznesi satılmıştır.

http://img507.imageshack.us/img507/9817/p1000261cy9.jpg
(link)

Scudo
Tel başlarının çapını söylerseniz sanırım almayı düşünenler için yararlı olacaktır. (1,8 veya 2,0 veya daha fazla, daha az vs )

@HaliliOzturk

İşte bu made in den daha önemli..
bana da bir şeyi eksik yazdım gibi gelmişti...
Çap 2.0 .
Bir de uzunluk ekleyelim... 12mm
yani DT-Swiss 30-008 e le aynıdır.

Ağırlıkları nedir acaba? dt swisslerle kıyasla?

@cazgır

DT Swiss 64 adete 20 gram veriyor. Benim ürünlerim 64 adette 19gram çıkıyor.
Yani en kötü ihtimalle DT Swiss le aynı ağırlık.
Soru için tşk ederim.

@mcaliskan23

Hayır. Tel başlarının ölçüsü tele göre farklılık gösterir.

@HaliliOzturk

:D aynen:D

2 çift kırmızı sibob kapakları satılmıştır.kırmızı sibob kapağı kalmamıştır.
mavi renkli sibob kapakları(3 çift),mavi tel uçları (3 takım) ve kırmızı tel uçları (2 takım) için ilan günceldir.

1 takım mavi tel ucu ile 1 çift mavi sibob kapakları satılmıştır.tşk ederim.

mavi renkli sibob kapakları (2 çift) mavi tel uçları (2 takım) ve kırmızı tel uçları (2 takım) için ilan güncelliğini korumaktadır.

Hocam bunların siyahı yahut mat beyazı var mı? Daha dogrusu elıne gecer mı yakın zamanda? Bir de o SRP pedalları kacırdıgım ıcın cok uzuluyorum, hemen satılmıs ben konuyu okuyana kadar :) benım bısıklete o pedalların cok yakısacagını dusunuyorum, hatta bisikletim için biçilmiş kaftan, gercı ozelden de yazmıstım sıze ama, elınıze gecınce lütfen bana haber verin (biliyorum yeri burası değil ama o konu kitlendiği için buraya yazdım), tabi bunların süt beyaz renklılerı için de durum geçerli, hayırlı satışlar.

ateze istersen selçuk abi pedalları sana göndersin, tam senin bisiklete uygun, benim için hiç sorun değil noolcak, 3müz görüşelim, çünkü daha kargo yapamadı bugün abi yarın yapçaktı, istersen sana göndersin, valla daha mutlu olurum tam senlik:)

Çok teşekkür ederim Hakkem, çok büyük bir jest, benı mahcup ettın ama senın hakkını almak ıstemem, nasılsa yıne elıne gecer arkadasın, o duruma gore bakalım, sen de severek aldın cunku forumdan okuduguma gore, el koymak ıstemem,hazırana kadar bekleyebılırım acelem yok, sen de gule gule kullan gercekten çok şık pedallar.

Benim için hiiiiç farketmez , yarına kadar vakit var . abi bugün verecekti kargoya kısmet olmadı veremedi belki senin nasibindir. sen bilirsin benim için farketmez sorun değil.

pedalların bir de doğal alu olanı var mat alu üstünde parlak grafikler..onlar da çok şık duruyor..ateze ye özel mesaj gönderdim.

1 çift mavi sibob kapağı satılmıştır.
bu ilan: 1 çift mavi sibob kapağı
2 takım mavi tel uçları
2 takım kırmızı tel uçları

için günceldir.

@Selçuk Çilek

1 çift mavi sibob kapağı ve 1 takım mavi tel uçları satılmıştır.

bu ilan:
1 takım mavi tel uçları ve
2 takım kırmızı tel uçları
için günceldir

Geri