Scudo Sports

Kırmızı Işıkta Geçen Bisikletli'nin Sonu ..

Scudo
bahsi geçen kaza ikamet ettiğim mahallede geçiyor. inanın çokta masum bir nokta değil koskoca tırın U dönüşü yaptığına bile şahit oldum. gerek araçla gerek ise bisikletle bile geçerken çok temkinli olmak gerekiyor.

Ne olursa olsun bazi kurallar kesin olarak uygulanmali. Adeta bir kovalamaca sahnesi izliyor gibi hissettim kirmizi isik yaniyor kavsak dag basinda degil ve hic yavaşlama olmuyor... cogu zaman kirmizida ben dw gecerim ama once dururum gelen gidwn yoksa gecerim... gecmis olsun..

olmayan video hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz,ben de mi hayal edeyim

vidyo önceden izlemiştim ben @belgen forumda teknik bir problem var sanırım o yüzden açamıyor olabilirsin.

@Melih Çolak
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11817183_10152895169125940_7495998270317097730_n.jpg?oh=7a7fe7a76612968eba968cea8d555c63&oe=5642BE02

@belgen
biliyorum, tartışılan video ile ilgili yorumum birinci sayfada var. bu sayfada başka bir arkadaş videoyu atınca ona yorum yaptım sadece.

@BF Okuru aynen " suçlu sensin neden yükledin başımıza belamı alalım " demiş olabilirler ve videoyu sildirmişlerdir tahminimce

Bgn oglen izlemistim videoyu. Beyaz bir arac yesil yanarken bisikletli rampa asagi frene basma tenezzulunde bile bulunmadan yolun ortasina gekmis aracin onune atti kendini. İsin kotusu vidronun yorumlarinda bir suru bisikletli araci hatali bulmus surucuye etmedikleri hakaret kalmamisti. Yani bu kaza yapan arkadasin zihniyetinden dunya kadar daha var aramizda ne yazikki. Hal boykeyken bikincli olan bizlerin daha tenkinli olmasi gerekiyir ne yazikki.

@kursatihtilali
Ben de dün izledim videoyu bodozlama daliyor arkadas kirmizida duran araclarin arasindan...

olayı bilmeyenler için kısaca özet : ergen bisikletçiler rampa aşağıya hunharca pedallıyor kırmızı ışığa ve akan trafiğe aldırış etmeden kırmızı ışıkta kavşağa badozlama giriyor ve sol taraftan çıkan araba ile çarpışıyor araba tam önden vuruyor ve çocuk kaldırıma uçuyor olay budur.

Bisikletli kırmızı ışığa pek aldırmadan geçiyor, sol tarafta kendine yeşil yanan araç geçerken de bisikletliye yandan çarpıyor, arabanın tahmini hızı 40-50 bisikletlinin de 30-40 arası. Bisikletli %100 suçlu, özeti bu şekilde. Ben görüntülerde yaralanma göremedim ama belki videoda göremediğimiz herangi bi kırık, incinme olmuş olabilir

@Ozan Cansel
Arabanın hızının 40-50 olma ihtimali yok, en fazla 25 tir.

Kırmızıdan yeşile dönünce yeni kalkmış 12-15 metre yol alabilmiş bu tip bir aracın bu hıza ulaşması mümkün değil.

Geri