Scudo Sports

Kırklareli

ilk olarak hoşgeldin Lüleburgaz bisiklet kulübü derneği adı altında faaliyetlerde bulunuyoruz turlar için yaşın küçük ama toplantılarımıza katıla bilirsin salı günleri ata iş merkezinde bisiklet konusunda fikir edinmen için yardımcı oluruz daha sonra ne alacağına karar verirsin

Scudo
Gerçekten çok sağolun okul ders yüzünden gelemiyeceğim ama yaz tatillerinde gelmek çok isterim zaten şuan kipadan dandik bir bisiklet aldım yaz tatilinde :) bu arada hafif ve Fiyat/Performans yönünden iyi bir bisiklet önerebilirmisiniz bütçem 1000 TL arası 1250 tl fln vere bilirim.

abi temin salcano ng 303 sdr mi daha iyi die fln bakıodum https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=23943&page=2 bunu gördüm bi abim cok detaylı bir yazı yazmış onun üzerine:
Bianchi Sauk:
KADRO:ALÜMİNYUM 6061 HF/ENTEGRE MAŞA YATAĞI
MAŞA:SUNTOUR 26 SF11-XTC DİSK MLO 100mm1.1/8
JANT:26/559x19 BYTE ÇİFT KAT ALİMİNYUM SİYAH32H
LASTİK:SCHWALBE 26x2.10 54-559 BLACK JACK LİTE SKİNE PP
VİTES:SHİMANO DEORE 27 VİTES
FREN:ÖN-ARKA V-FREN SHİMANO BRM590 SİYAH (HİDROLİK FREN YAPABİLİRİM KAÇA MAL OLUR ONUDA SÖYLERSENİZ İYİ OLUR )
SELE:SELLE İTALİA Q-BİK FLOW SİYAH
FİYAT:936 TL PEŞİN ALACAM
AĞIRLIK:YAZMIYOR :)
---------------------------------------------------------------------
SALCANO NG303 SRD
26 MTB
SRAM FULL SET X5 24 VİTES
AVİD JUICY 3 HİDROLİK FREN TAKIMI
TRİBLE BUTTED 6061 ALUMİNYUM KADRO
SUNTOUR XCM HİDROLİK KİLİTLEMELİ MAŞA
RİTCHEY OE SET BOĞAZ DİREKSİYON SELE SELE BORUSU
FURŞ TAKIMI VE ELCİK
SALCANO X-PROD1 ÇİFT DUVARLI JANT VE İNOX OASLANMAZ JANT TELİ
MİCHELİN COUNTRY DRY2 LASTİK
AĞIRLIK:13.00 KG
FİYAT 905 TL (NAKİT ALCAM)
HANGİSİ DAHA İYİDİR VEDE BİANCHİ SAUK NERDEN BULABİLİRİM ?

ilk olarak amacını belirlemelisin tur mu yapacaksın yoksa başka bir şey mi düşünüyorsun?bence biraz bekle derim 2012 modeller çok yakında çıkar bu sene için çok ümitliyim güzel modeller çıkacak biraz beklersen daha iyi olur derim

@Hatu Helvacıoğlu

Olur Batucum:)) Zamanla çok şey değişiyor konuyu açtığımda durum çok farklıydı:))

renkli özellikle kırmızı kablo seti arıyorum.
kırklarelinde uygun fiyata vardı sanırım...

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz sezonu açtınız mı?

sezonu açtık :)
Mart ayından bu yana (haziran) (hernekadar schwalbe lastikli sedona, salcano vs. olmasada) çift amortisörlü bisikletimle inönü parkından endüstri meslek lisesine (işkur UMEM kaynak kursu için) hergün git gel yapmaktan 130 kilo olan vucudum 100 kiloya düştü , bisiklet bence zayıflamanın anahtarı, özgürlüğün kalesi, çevrenin dostudur.

Metin bey turlara katılacak kadar profesyonel değilim ama bazen gözü karartıp lüleburgaz - kırklareli turu yapmak istiyorum.
Sizinle tanışıp bisiklet tecrübelerinizden yararlanıp feyz almak isterim. Lüleburgazda yaşıyorum bende.
Görüşme imkanımız olursa memnun olurum.

@alixkandemir

Merhaba aslında çok güzel bir tur olur kısmet olurda denk getirebilirsek birliktede de düşünülebilir. tabii kii gözü karartıp kararlı olmak yapmanın yarısı gibidir ama bunu için 2 gün öncesinden beslenmene dikkat etmen gerekir bu kesinlikle çok önemli, kaç km gideceğini iyi hesaplayıp belli yerlerde molanı planlı yapman ve iyi yokuşçu olman gerekir yokuşlarda asla pes etme bolca yokuş çık. ve hız verilerinde çok önemli belli bir kondüsyon gerekli mesela ortalama hızına göre varışını hesaplamalısın herşey programlı olmalı ve gideceğin güzergahıda iyi seçmelisin mesela kendine göre doğanın en çok sevdiğin yönlerinin zengin olan yerleri seçersen yol seni sıkmaz aksine gittikçe gidersin yorulmazsın ama eğer kalbalık olunursa zaten bilinmeyen içten bir rekabet olacağından buna gerek kalmaz... sormak istediğin bişeyler olursa elimden geleni yaparım...

Selamlar arkadaşlar bir lüleburgazlı olarak sizlerle pedallamayı kendime bir borç biliyorum aklımda olan düşüncemi sizlerlede paylaşmak istiyorum. buradan lüleburgaza geçerek uzun bir tur yapmayı planlıyorum ama tabii ki bu sadece benim belirliyeceğim bir güzergah olamaz hep birlikte karar vermeliyiz ben diyorum ki kamplı uzun bir gezi ve keşif turu yapalım kırklareli kofçaz ordan en hücra balkan köylerini tarihi eserleri dolmen, tümülüs, kale vs. yerlerin tümünü geçtiğimiz her yerin tarihi mekanları özelliklerini görerek geçelim yani bunu her yıl belli etaplarda yaparak tüm trakya da girmediğimiz küçücük bir köy kalmayana dek yapalım ne dersiniz? :)

Güzel bir düşünce ben Babaeski'deyim gerekli maddi durum ve boş zamana erişebilirsem ben size eşlik ederim..

@uğur kocaağa

Çok teşekkür ederim uğur kardeşim bakalım duruma göre bu yıl veya seneye ama mutlaka yapıcam bu turu eğer müsait lursan mutlaka birlikte pedallıyalım memleketimizi bölgemizi tanıyalım :)

Selamlar ;

Her persembe aksamlari turlar oluyor.Bende vaktim oldugum zaman Whistle 1164 D ile aralarina katiliyorum.
Bu hafta sonu dupnisa magrasi turu vardi.Okulum oldugu icin gidemiyorum.Okullarin kapandiktan sonra bol bol pedallayacagiz.Bu arada facebook sayfasindan takip edebilirsin . (link)

Arkadaşlar bu gece bisikletimle istanbuldan yola çıkıyorum tahminen 8.5 saat pedal çevirerek lüleburgaza varıcam :)

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Selamlar arkadaşlar, lüleburgazda ki bisikletçiler acaba bayramda açık olur mu? orada ki bisikletçilerin numarasını bilen varsa bana ulaştırabilir mi acaba? özellikle ordu evinin oradan cine plaza istikametine giderken hemen solda çiçekçinin karşısında bir biskletçi var oranın numarası olursa minnettar kalırım...

Geri