Scudo Sports

Kırklareli

ben ordudan bu yaz okul bitince gelmeyi planlıyorum kırklarelinde amcam ve tanıslarım var eğer gelirsem ben size ulasmaya calısırım...

Scudo
slm arkadaşlar ben aslen kırklareli vizeliyim hafta içi genel de istanbul hafta sonları ise vize'deyim. yeni üyeyim ve henüz bisikletim yok(ama kondisyon full) ama hafta sonuna kadar bisiklet almaya kararlıyım. biz vize'den 4 arkadaşız ve s.s. ten bisiklete geçiş yapıyoruz.pazar günleri yapılacak olan tüm organizasyonlara varız.özel organisazyonlara cumartesi pazar olarak ta konaklamalı katılabiliriz.
görüşmek dileğiyle.......

slm hoşgeldin diyorum..
bu arada ben de vize'den belki bir gün yolunuz düşer yada bir gezi sayesinde tanışabiliriz..

aslında bir pazar günü trakyada bir tanışma organizasyonu olabilir (gerçi bende yeniyim ama)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
programda bugün Çavuşlar görünüyor ama değişiklik olmuş
Pınarhisar-Evciler köyünde kamp kuruluyor
yarın kıyıköy
pazartesi ise muhtemel olarak çerkezköy üzerinden istanbul

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
selam bisiklet dostları
1,5 hafta sonra yalnız olarak çıkacağım marmara turunda gideceğim yerlerde tanışıp eşlik edecek arkadaşlar arıyorum.aslında aramak da denmez.bir belirtmek istedim güzergahım üzerindeki arkadaşlar ile tanışmak sohbet etmek isterinm doğrusu..

Çıkış: LÜLEBURGAZ

Ertesinde : TEKİRDAĞ'dan feribot ile ERDEK üzerinden BALIKESİR'e geçeceğim.oradan BİGADİÇ üzerinden MUSTAFAKEMALPAŞA,BURSA ve İZNİK'e..Eğer zaman yetecek olursa BİLECİK'e de uğrayabilirim.Geri dönüşüm İZMİT üzerinden İSTANBUL-LÜLEBURGAZ şeklinde olacak..

Görüşmek üzere.....

Selamlar
Dönüşte İzmit'te size eşlik edebilirim.
Görüşmek üzere

Selamlar ben Coşkun Lüleburgazdan yaş 18 uzun zamandır bisiklet kullanıyorum herkezin olduğu gibi :) Bianchi kullanıcısıyım 10 senedir Bianchi kullanıyorum çok güzel günlerim geçti üstünde...Çokta memnunum...Şu 1 senedir arka çatal kırıldığı için doğru düzgün gezemez oldum..kaynak yaptırıyorum dayanmıyor yine kırılıyor biraz da ağır biri olduğumdan kaynaklanıyor sanırım :)...
Fazla uzatmayım iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
Selamlar coşkun lüleburgazda bisiklet ile ilgilenen ben ve rahman gibi birkaç kişi daha var..
elbet rahmanı tanıyorsundur fakat bende tanışmak isterim seninle...
görüşmek üzere diyelim

Selamlar arkadaslar,
Ben okulum bitince lüleburgazda calışmaya basladım, bisiklete devam etmek istiyorum burda da. Düzenli olarak sürüş yapıyomusunuz? Ben de katılmak isterim size..
Gorusmek uzere..

imzamda linki buluna gruba üye olabilirsiniz arkadaşlar
grubun kurucusu ve moredatörü olan Cahit abimiz ile Rahman düzenli olarak turluyorlar. ikisi de Lüleburgaz'da. Istrancalar'da zorlu turlar yapıyorlar.
ben çerkezköy'deyim, şimdilik sakat olsam da yolunuz düşerse beklerim, tanışmış oluruz en azından. bahardan itibaren ise güzel turlar yaparız birlikte.

hoş geldin varya.

çerkezköye sıksık gidip geliyorum biliyorsun gökhan,ama kısmet olmadı seninle güzel bir turda trakyayı yeniden keşfetmek.

bir an önce iyileşmeye bak sezon yaklaşıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: gatila
@Nedret Günaydın

merak etmeyesin, 2 aya kadar zımba olucam :)

Arkadaslar saolun,
gatila imzandaki iki grubada uye oldum haberlerinizi bekliyorum,
gorusmek uzere..

lüleburgaza geldiğinde bana uğra bi çayımı iç 05323824134

Geri