Scudo Sports

Kırklareli

Aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlüne göre güzel bir bisiklet alırsın. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
Scudo
Hosgeldin gazoz.Bisikletin çok degerli...Eski görünümünün ardinda ne kadar yaşanmiş oldugunu da gösteriyor.Birsürü anı ve yaşanmişligi temsil ediyor.Bende bu izlenimi birakti.
Seni ve bisikletini süper ikili olmanizdan dolayi tebrik ederim.Hersey gönlünce olsun...

dediğin gibi bir cok anı ve maceram oldu onunla..
teşekkür ederim sevgi ile.. :)

selam
karteş
sende bu azim varken
her şeyin üsdesinden gelirsin
ben lüleburgazdayım kırklareliye devamlı
olarak gelip gidiyorum özelden tel nosunu
yolladım görüşmek üzere ...

aytaç ben osman lüleburgaz da kepirtepe m.y.o da okuyorum buraya istabul dan geldim ve mtb yarışçısıyım. Burada bisiklet severlerler tanışmak istiyorum bu bir başlangıç olabilir. Belki bilirsin ben gün pansiyonda kalıyorum istersen tanışalım msn nefretistanbul_drfuchs@

istanbul dan geldim kepirtepe de okuyorum çarşı içinde pansiyonda kalıyorum tanışmak isterim aktif bisikletçi ve aynı zmanda yarışçıyım. bunları yazıyorum çünkü patlıycam burda acil biisklet seven arkadaşlara ihiyacım var msn nefretistanbul_drfuchs@

tekrar teşekkür ederim hepinize malum okullar açıldı son senem pek online olamadım.özür dilerim geç yanıtlıyorum.
Bende okulum için her gün burgaza gidip geliyorum.Kırklarelinde oturup,Lüleburgaza gidiyorum.Yakında yurt ayarlarsak orda da kalabilirim.eğer orda kalırsam muhtemelen bisikletimide getirir gezerim:) 2 haftadır gidip geliyorum ama daha gezme şansı bulamadım.

İnsan sürekli bisiklet üzerinde olunca,yürüyesi gelmiyor

selam arkadaşlar hepiniz hoş gedinizde beni niye bulamadınız
gerci osmanla tanışdık ayak üsdü ..
e yavuz niye tanışdırmıyorsun arkadaşları bir birileriyle ...

Herkese selam lar 1972 de ilk bisikletim alindigindan beri bisikletin
üstünden inmedim.Ve herkese binmesini tavsiye ederim
ist da İstanbul Üniversitesinde egitim gorurken
kapalıçarsi bisiklet takımında +ist bisiklet +yeşilyurt bisiklet
beraber antrenman yapardık.yani 35 yıldır bu sporu yapıyorum.
arkadaslara bol bisikletli gunler dilerim

Selam Serdar bey hoşgeldiniz. Ben sizi yeni üye sanmıştım ama üyelik tarihiniz 2006 olmasına rağmen uzun zamandır girmiyordunuz herhalde. Sizede sağlıklı, sıhhatli bol pedallı günler dilerim. Saygılar.

evet ne haber rahman hiç uğramaz oldun
bu taraflara geldiğinde beklerim

görüşmek üzere

@faith999

ok serdar abi abi turdaydım ve işler
kısmetse ilerleyen günlerde ugrarım
selamlar..

tanışalım bende L.burgazdan mesut www.ayyildiz.li yöneticilerinden

@rahmankarataşinşallah rahman tanışıyma ne kadar çok arzuluyorum

Geri