Scudo Sports

Kırklareli

selamlar! eskiden babaeskideydim ama artık istanbul'dayım. gelebildiğim zamanlar bisikletim ile gelmeye çalışacağım; eğer sürat meraklısı değilseniz köylere doğru gezmeye çıkabiliriz.

Scudo
Bartu 39 tanıtım faaliyetlerine ara verdiğini görüyorum!.....

Burgaz'da değilim ama Vize'deyiz bir süre. Yolunuız düşer birşeye ihtiyacınız olursa haber verin.Çok sevindim dernek baya kalabalık duruyor:harika:

Anneannem ve dedem burgazlıdır. Biri Ceylanköy biri Karaağaç'tan :)

Edirne'denim bende. Buralara yolu düşen olursa tanışmak isterim. :)

@Emre Akçay Hocam Eylül'de ben de Edirne'ye geliyorum. İrtibat için özel mesaj atabilirsiniz. Ayrıca 1-2 haftaya oraya bir tur yapacağız arkadaşlarla. :)

@Wessaur Buyrun gelin hocam. Tam zamanı belli olur ise işten vakit bulursam aranıza kaynarım belki bende. :) Özelden numaralaşalım.

Kırklareli merkezden selamlar :D Sağlık sorunumu bi halledeyim çevre illerdeki pedalcılar görüşelim :D

13406972_1283981334965122_1347510854958275425_n.jpg

@Wessaur mesaj attım hocam görüşelim :D

Pınarhisar da olan varmı başka? Parktayım gelin serin serin oturalım
DSC_0424.JPG

Cuma sabahı saat 08.15 gibi Babaeski Heykel'den Kırklareli'ye doğru gidiyorum. Katılmak isteyenler olursa ulaşsın. Öğleden sonra da dönebiliriz önce de. Çoğunluğa bağlı kısacası :)

abi yaş 17 bizde katılabilirmiyiz :D

Lüleburgaz hedef doğa sporları grubu, haftasonları kamplı büyük bir faaliyet olmadığı sürece her cuma akşamı tur düzenlemektedir. Bu turlara da katılıp grup halinde pedal basıp yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Facebook üzerinden gruba katılırsanız faaliyetleri öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: appendix
Kırklareli bisiklet grubu, cümleten Selamunaleyküm :)
Ghost SE1000 MTB modelim ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
Yol bisikletine geçiş yapmayı düşünüyorum, tavsiye ve yardımlarınıza açığım. Yer: Vize

merkezde düz maşa kullanan var mı? kilitli ve düz maşa arasında kaldım da. :)

Gidondan veya maşadan kilitli olma olayını mı diyorsun kardeşim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri