Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
seLamLar ArkadasLar Ben Lemi Tolunay Yeni yeni Çıkmaya BaşLadım Turlara Pek kimseyi tanımadığım için tek başıma çıkıyoruM :) Umarım Bir gün Gurup oLaraK çıkabiLiriz LüLeburgazLı gençLeriN ihtiyacı oLduguNu düşünüyorum ve Lüleburgaz'da tam anLamıyLa bir yapıLanma yok saNıyorum Yada Ben Bilmiyorum msn adresim root@burgazbike.eu.tc ve FaceBook Lemi Tolunay eklerseniz memnun olurum

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Arkadaşım ben de Lüleburgazlıyım ve turlara cıkıyoruz sana face adresini vereyim orayı ekle oradan etkinliklere katılanbilirsin ve duyuruları görebilirsin daha dün 15 kişi Çeşme koluna sucuk partisi yaptılar ben yoktum aralarında ama güzel geçmiş 4 Hazirandan sonra ben de aranızda olurum...

(link)

Lüleburgaz Bisiklet Kulübü

@Süleyman Cantuk

var da asker.:D
l.burgaz'da tugay'da askerim. askerlik sebebiyle bisiklete de ara vermek zorunda kaldık. imrenerek burgaz'da gerçekleştirdiğiniz turları takip ediyorum.

• Beğen
Babis'ten başka kimse yok mu arkadaşlar :)) Benim bisiklet parçalanmış vaziyette toplanacağı günü bekliyor , Ramazandan sonra görüşmek üzere.;)

• Beğen
ben de varım foruma yeni üye oldum ama elimdeki bisiklet turlara çıkacak kapasitede değil.umarım 6 7 ay sonra turlara bende katılabilirim.
bu arada turları facebooktan imrenerek takip ediyorum

• Beğen
Bayramdan sonra İstanbul'dan Lüleburgaz'a bisikletle gelmeyi düşünüyorum. İnşallah sizinlede buluşmak nasip olur. Görüşmek üzere..

• Beğen
belki burası tam konusu değil ama ben lüleburgazlılara birşey sormak istiyorum.lüleburgaz için sedona 321 sizce uygunmudur.şuan kullandığım bisikletle akşamları ist caddesi falan dolaşıyorum bisikletle ciddi olarak ilgilenen herkeste mtb var yani ben ne almalıyım herkes gibi mtb mi yoksa şehir bisikletimi.bu arada dağ patika düşünmüyorum.

• Beğen
@talat büyükbayram

şunu söyleyeyim kardeşim mtb alanlar mtb yapmıyor dağ bayır gezmiyor tabi ki bizleri gördüysen bir çoğumuzda düz maşa var yani ben kendi açımdan söyliyim 28 jant bana hep hantal gelmiştir almama sebeplerimden en büyüğü bu birde modifiye zevki var 28 de kısıtlı kalıyor bence bu pek yakıştıramıyorum

cevabınız için çok teşekkürler birde bi sorum daha var güven bisiklet nasıldır ordan bisiklet alsam bakımlarda falan bir sorun çıkarmı?

Uzun yıllar Tek başıma Dere Tepe Dolaştım Anadoluda Deliler gibi Bana Anadolu fırtınası diyorlar Babamın Memuriyeti dolayısı ile Trakyanın Gülü Lüleburgaz a taşındık 2006 dan bu yana Kamplı Turlara çıkıyorum sesizce Uzaklaşıyorum bu şehirden fakat Lüleburgaz 'da tanıştığım bir arkadaşla 2. gün önce yola çıktık yolculuğumuz şuan iyi gidiyor sesiz ve sakin bir arkadaş Bana mesaj atan Rahman Karataşla tanışma fırsatım olmadı forumda mesajım az olmasıydı.Fakat dikkatimi çeken bir husus vardı Rahman abisini anlatıp duruyor çocuk piskolojisinden ve yöneticilik ruhunun olduğuna inanıyorum Kendisinin Başarılarının devamını dilerim.

Adım soyadım Baybora Türkoğlu

mesleğim yazılım mühendisi

çalışma alanım ağ çözümleri uzmanlığı

şirket Tpao Ankara Genel Müdürlüğü

Lüleburgaz Bisikletçileriyle tanışmak isterim

Trakya Bölgesinde Tek tabanca Tura çıkıyorum Macera yaşıyorum Özgürlüğü tadmak isteyipte yapamayanlar .Doğada Yaşam mücadelesi vermek isteyenleri tamamen doğal yollardan Besin ihtiyacını karşılamak isteyenleri beklerim

Şuan için Lüleburgaz'dayım

kusura bakmayın ama benim bir sorum var sedona 321 alsam lüleburgazda iç ve dış lastik bulmada zorlanırmıyım

@Taygun Hasoğlu

merhaba kardeşim lüleburgaz bisiklet kulübü derneği grup sayfası var facebook ta oradan bizi takip edebilirsin etkinliklerimize katıla bilirsin

arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım adım Mücahit Soyadım Topçuoğlu Yaş 13 ama kabul etmediği için 1990 yaptım inş. banlanmam lüleburgazda oturuyorum hiç bisiklet turu yapmadım ama lise 2 de sedona 741 alıcam hafif hafif başlıyacam 2 kere istasyona 2 kere babaeskiye fln sizce sedoa 741 tur için iyimi lastikleri fln değiştire bilirim alınacak eşyaları şimdiden bi kağıda yazdım :) arada sırada dağyada cıkabilirim fiyat performans 1000 milyar arası bişi en fazla sadece bisiklete 1250tl were bilrim ama daha alamıcam malesefki borclar yüzünden
bisiklet tavsiyesi bulunursanız sevinirim :) sağlıcakla kalın hayırlı pedallar :)

Geri