Scudo Sports

kırık köprücük kemiği

@omertopaldemir

ah iyi bilirim o ağrıyı! ama moralinizi bozmayın, elbette ki iyileşecektir. en az 2 ay kırık tarafı kullanmamakta fayda var ve sekiz bandajı çıkartmamak lazım. Çıkarttıktan sonra bir süre ağrı yapar, kısa zamanda da geçer. 2 haftada bir kontrole gitmenizi öneririm, doktorun vereceği egzersizler de iyileşme sürecini çok etkiliyor. Tekrar geçmiş olsun...

Scudo
k.bakmayın... 14 yaşında futbolcuyum maçta sağ omuzumun üstüne düşüp köprücük krmiğimi kırdım.doktor resimdeki abinin taktığı şeyden taktı.3 haftada geçeceğini söyledi.yaşımın genç olması nedeniyle daha erken geçebilirmi ? veya o kalan iz gidermi ? yardım ederseniz sevinirim ..

@muratkaraca

evet yaşın çok genç hızla iyileşir,bu arada başta ca olmak üzere mg gibi bazı minerallleri ve d vitamini dr. tavsiyesi alarak kullanmanı tavsiye ederim ,artık güneşli günler artıyor bol bol güneş banyosuda yap.

• Beğen
Tepkiler: muratkaraca
çok teşekkür ederim.. kalan iz gidermi merak ediyorum benim yaşımda kırılmış olan yakınınız varsa bilirsiniz . tekrar teşekkür ederim..

@muratkaraca

bakın yaşınız gereği izde çok azalır ,ama bu kişisel bir olay,bazılarında hiç yokmuş gibi düzelebilirken bazılarında olduğu gibi kalabilir. onu zaman gösterir ,ama izde kalsa sorun etmeyin derim...

• Beğen
Tepkiler: muratkaraca
bu kemiğin kaynama olasılığı nedir yanlış kaynarsa ameliyat diyorlar dik durmam gerektiğini ve omuzlarımın geride kalması lazımmış geceleri uyurken altıma havlu seriyorum doktorun dediği şekilde ama uyuyamıyorum yatarken nasıl yatılcağını anlatırsanız sevinirim..

Geri