argo kullanmadım. eğer kullandıysam moderatör müdahale eder. bisiklet firması reklamı yapmıyorum en ucuzu bu onun için söyledim. eğer kadrosu kırılan arkadaşın yeni kadro alacak parası yoksa ona önerim yeni bir kadro alana kadar bisiklete biraz ara vermesi olacaktır. seviyede bir şey yok. çok yönlü düşünümeye çalışıp muhtemel riskleri ölçüp önlem önermeye çalışıyorum. tanımadığınız insanların bilgisiz olduğunu açık bir platformda ilan ederseniz daha incitici sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. dikkat ederseniz argon kaynak kötüdür hiç bir zaman demedim. kırılan bir parçaya bir daha güvenilmez. yorgun olabilir. üretim hatası barındırabilir. uyumsuz bir aliminyum alaşımı olabilir. kadro arkadaşa küçüktür o yüzden tekrar problem çıkabilir. arkadaş kiloludur bu yüzden farklı bir kadroya ihtiyacı vardır. ayrıca siz de biraz alınganlık yapmışsınız, ezbere konuşmayın diyerek günlük dilde kullanarak biraz acele ve çok düşünmeden bir öneride bulunduğunuzu ifade ettim. bu kafayla acile gidersin demekle de daha tebdirli olmanın gereğini söyledim. uçak bisiklet karşılaştırmasına gelince lockheed ya da airbus fabrikası ile taywandaki imalathanelerin aynı aliminyum kalitesine sahip olmadığını sizde takdir edersiniz herhalde. neyse sonuçta sizin şahsınızı amaçlayan bir harekette bulunmadım. Konu güvenlikle ilgili olduğu için önem veriyorum