Scudo Sports

Kirik Kadro

argo kullanmadım. eğer kullandıysam moderatör müdahale eder. bisiklet firması reklamı yapmıyorum en ucuzu bu onun için söyledim. eğer kadrosu kırılan arkadaşın yeni kadro alacak parası yoksa ona önerim yeni bir kadro alana kadar bisiklete biraz ara vermesi olacaktır. seviyede bir şey yok. çok yönlü düşünümeye çalışıp muhtemel riskleri ölçüp önlem önermeye çalışıyorum. tanımadığınız insanların bilgisiz olduğunu açık bir platformda ilan ederseniz daha incitici sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. dikkat ederseniz argon kaynak kötüdür hiç bir zaman demedim. kırılan bir parçaya bir daha güvenilmez. yorgun olabilir. üretim hatası barındırabilir. uyumsuz bir aliminyum alaşımı olabilir. kadro arkadaşa küçüktür o yüzden tekrar problem çıkabilir. arkadaş kiloludur bu yüzden farklı bir kadroya ihtiyacı vardır. ayrıca siz de biraz alınganlık yapmışsınız, ezbere konuşmayın diyerek günlük dilde kullanarak biraz acele ve çok düşünmeden bir öneride bulunduğunuzu ifade ettim. bu kafayla acile gidersin demekle de daha tebdirli olmanın gereğini söyledim. uçak bisiklet karşılaştırmasına gelince lockheed ya da airbus fabrikası ile taywandaki imalathanelerin aynı aliminyum kalitesine sahip olmadığını sizde takdir edersiniz herhalde. neyse sonuçta sizin şahsınızı amaçlayan bir harekette bulunmadım. Konu güvenlikle ilgili olduğu için önem veriyorum

Scudo
arkadaşım öncelikle bu seferki cevabın ıcın teşekkur ederım ama bır kac noktayı muhakkak yazmam gerekıyor normalde yazmazdım ama hem hemşehrimsin hemde normal konuşmaya başladık. moderatörler her mesajı ınceden ınceye ıncelıyemez sonucta onlarda ınsan ne tartışmalar oluyor okumuşsundur."ezbere konuşmayalım"sen hiç bisikletten düşmedin galiba"keriz gibi"(ben bu kelımeyı hıc kullanmadım ona ragmen)"ben bunu uçağa yapıyom ses hızını geçiyom bişi olmuyo"(bunuda kullandıgımı zannetmıyorum ıyı okuyalım)"laf mı şimdi bu"çatır çatır " bunlar senın cumlelerın senı bılmem ama ben gunluk hayatta tanımadıgım ınsanlar ıle konusurken yanı arada samımıyet yoksa kullanmıyacagım kelımeler demek kı benım ıcın argo senın ıcın olmayabılır.Tanımadıgım ınsana bılgısız demedım ama olabılırsınde herkez argon kaynagı hakkında bırsey bılecek dıye bır kural yok aksıne bılmıyorsan ınternetten arastırabılırsın yada bır bılenı dınlersen ogrenebılırsın dedım.asıl problemede gelınce arkadas zaten söylemıs sele borusunu 2 cm kalana kadar yukselttım dıye sende bılırsın kı sele borusunun maksımum yukselme sevıyesı vardır ve bu hıcbırınde 2 cm gıbı ufak bır rakam degıldır.sonuc olarak kuvvet carpı dık uzaklık prensıbı ıle boru uzadıgı ve noktaya uygulanan dık uzaklık arttıgı ıcın olusan kuvvet de katlayarak arttıgından bırlesım noktası kırılmıs gayet acık bır problem.meslegımden oturude anladıgım kaynak çeşidi tamda bu durumlar ıcın uygulanan bır yöntem bunun ıcın taıwan yada aırbus olmasına gerek yok dunyanın neresıne gıdersen gıt argon kaynagı da alımınyumun yapısı da aynıdır.neyse konuyu cok uzatıp okuyan arkadasları bunaltmamak adına son sozum 34 yasındayım ve düşünmeden konusmamayı öğrenelı gayet uzun bır sure oldu.umarım sende ınsanları kırmanın bu kadar basit oldugunu duzeltmenın cok daha zor oldugunu ogrenırsın ben şahsım adına kusura bakma dıyorum senden ve okuyan arkadaslardan ınsallah asıl problemın sahıbı ogrenmesı gerekenı ogrenmıstırde yardımcı olabılmısımdır.

bana kusura bakma demeninizi gerektirecek hiç bir şey yapmadınız. bende sizin kişiliğinize yönelik herhangi bir amaç taşımadığımı tekrar etmek isterim. ama sonuçta bu tartışmadan şu çıkıyor; bu kadro kullanıcısın boyuna göre küçük.

vallaha bu kadar yazıdan sonra konu cok dagıldı umarım öğrenmek ıstedıgını öğrenmiştir.Kadro konusunda da sonuna kadar haklısın 2 cm kalana kadar uzatıyorsa sele borusunu kesınlıkle yanlış kadro secimi.

• Beğen
Tepkiler: tobaccoheater
@thisisacell

kardeş kadronun garanti süresi dolmamışsa ve faturası varsa yada aldığın yerle irtibata geçerek yardımcı olmasını sağlayabilirsen değişimini yaptır ( üzerine fark alırlar büyük ihtimalle )

ikinci alternatifte tabiki kaynak ama kadronun materyali ne ise ona göre kaynak yaptır Yani demek istediğim kadro 6061 olupta kaynakçı üzerine aynı tür elektrod ile kaynak yapması lazım ama genelede kaynak çılar ezbere yaptıkları için bu şekilde kaynak yaptırmak pek sağlıklı olmuyo uygun elektrod kullanılmayınca kaynakda bir işe yaramıyor.

ilk dediğime bir bak önce olmazsa ikinci seçenek kaynak ama onuda dediğim gibi dikkat etmen gereken etkenleri unutma

Ha üçüncü bir seçenek de varki sana uymuyor sanırım oda kadroyu hurdaya ver yenisini al ( bunu alaycı olmak için söylemiyorum )

Teşekkürler

ferhat abinin ve diğer arakdaşların dediği gibi tamiri mümkün olabilir ama bence sorunun zaten kadronun küçük gelmesi bir süre ara verip daha sağlam bir kadro al derim bence

Geri