Scudo Sports

Kimse çarpanın yerinde olmak istemez herhalde

Scudo
çok kötü bir olay anahtarı bırakıp giderdim ben olsam yapacak başka birşey yok :)

allah korusun ben tır şöföryüm tırla çarptıımızı düşünrsek abooooooooooo düşünmesi bile kötü insan intihar eder vallaha

• Beğen
Tepkiler: sare
Ferrari'nin freni ile şahin'in fren gücünün ve mesafesinin bir olmadığını bu adam bilmiyormuş, bu vesileyle öğrenmiş :)
Kalite her zaman farkediyor işte, tabi ülkemizde kaliteli ürüne sahip olmak da sıkıntı.

Bu olaydan sonra, Ferrari' nin sahibi hasarı karşılamayı üstlenip, Şahin' in sürücüsüne rahat bir nefes aldırmıştı. Hasar büyük, arkadan çarpan Şahin de suçlu. Zor bir durum.

ooff oofff offf çarpanın yeronde olmak istemesdım, arkadan darbelı bı ferrarı nın sahıbının yerınde olmayı hiç istemesdim:D ferrarı olacaksa darbesız orjınal olsun:D:D:D

@ismailağıllı

anahtarı bıraksa bile masrafı kurtarmıyo ki :)

yazık olmuş gerçekten arabayı bırak sözü güzel söylenmiş çarpanın yerinde olmak istemezdim bahcet abi paylaşım için teşekkürler

Bizim burada olmuş, o Ferrari'ye bisikletle ben de vurabilirdim, arkadan:) Verilmiş sadakamız varmış:D

adama yazık ya(şahinin kullanıcısına) kaskosu da yokmuş!iyi biriymiş anahtarı bırakıp gitmediğine göre.kimsenin başına gelmez inşallah bir de çarpılan araba ferrari olunca:D

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
ölürmüsün öldürürmüsün.ya ne çıkmaz bi durum.Allah kimseye vermesin.ama ben öldürürdüm...:D :D

valla allah beterinden korusun ama şahin maşallah taş gibi sadece farı kırlmış ferrarinin arka haşat:)

ben olsam arabayıda bırakmam kacar giderim

offf off cok sakat bır olay kımsenın basına gelmesın paylasım ıcın saol

Geri