Bundan 1,5-2 ay önce 105kg'dım. Şu anda 97kg'ım (boyum 1.98m).
Şu şekilde bir yol izledim;
Sabahları iş yerinde pratik olduğu için simit, poğaça gibi şeyler yiyordum.
Onları kesip sabahları 100gr yağsız beyaz peynir, 3-4 domates ve 1 salatalık, üzerine de keyfime göre bir meyve yemeye başladım.
Öğlen de aynı menüyü uyguladım. Akşamları eve ancak 6-6,30 arası gelebildiğim için en geç 8'e kadar çok ağır olmayacak şekilde yemek yemeye başladım.
Üşenmezsem kendim yemek yapıyorum, üşenirsem de ızgara yiyecekler veya lahmacun gibi çok ağır olmayan şeyler yemeye başladım.
Tatlı yemeyi kestim, abur cuburu kestim. Canım abur cubur çekerse kavrulmamış fındık yemeyi tercih ediyorum. Hem pek lezzetli, hem de sağlıklı.
Şeker zaten kullanmıyordum. Ekmek de çok yemem, hatta hiç yemem.
Antrenman olarak da. Haftada 2-3 gün işe bisikletle gidip geliyorum (gidiş geliş toplam 80km). Sabahları gitmeden önce hem bünyeyi hızlandırması, hem de enerji vermesi için bir fincan sade kahve içiyorum antrenmandan önce.
Hafta sonu, Cumartesi veya Pazar, 100+km tur yapmaya çalışıyorum kahvaltıdan önce.
Yalnız şunları da belirtmeliyim, Cumartesi ve Pazar çok sağlam kahvaltı yapıyorum

. Bildiğiniz keyif kahvaltısı. Simidiydi, kendi yaptığım böreğiydi, çeşit çeşit peyniri, sahanda yumurtasıydı falan

. Yaklaşık 30-45dk boyunca keyifli keyifli kahvaltı yapıyorum.
Ayrıca arada pizza da yedim, hamburger de yedim. Kendimi "kilo vermek zorundayım, o yüzden istediklerimi yememem lazım" diye kısıtlamadım

.
Buna rağmen 8 kilo verdim

.