Victor Osimhen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 407
- İsim
- isimsiz
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben de kilitli pedal konusunda hemfikirimKilitli pedal bence yüzyılın en büyük icadı.
İki şey olmadan bisiklete binmem, askılı tayt ve kilitli pedal. İkisi de büyük konfor.
Çocukluğumu saymazsak 14-15 yıldır düzenli bisiklete biniyorum. Evden tertemiz kıyafetlerimi giyip pedalı kilitleyip buluşma noktasına gittiğim heyecanım hiçbir zaman eksilmedi, hep ilk günkü gibi aynı.Siz bisiklete zevk için binmiyorsunuz diye bir çıkarımda bulundum. Önyargılı davranıyorsunuz. 😏
Bu varsayımınıza katılmakla beraber "asla binmem" gibi bir yaklaşımda bulunmanızı küçümseyici bir belirteç olarak görüyorum.İkisi de büyük konfor.
520 iyidir. Yarış, aşırı güç düşünmüyorsanız 520 biçilmiş kaftandır. Hem ucuzdan, Türkiye'de ki bisikletimde kullanıyordum.m520
hayır, rekabet sevmiyorum. sadece kendi çapımda sürüyorum, yarışmak gibi bir amacım yok.520 iyidir. Yarış, aşırı güç düşünmüyorsanız 520 biçilmiş kaftandır. Hem ucuzdan, Türkiye'de ki bisikletimde kullanıyordum.
Sonra gidip dağ bisikleti içinde almıştım. 😅
Evet yeni pedal gerekiyor, zira aldığınız ayakkabı mevcut pedalınız ile uyumlu değil. Şu tarz bir pedal almanız gerekiyor. Markası ve modeli artık size ve bütçenize kalmış.Merhabalar mevcut vaziyette kilitli bisiklet ayakkabısı kullanıyorum ama artık eskidi yeni ayakkabı alacağım şuan kullandığım pedal shimano SPD (link), yeni alacağım ayakkabı ise
(link) sorum şu bunun için yeni pedal almalı mıyım? Günlük 70 Km üstü yapıyorum.

teşekkür ederim.Evet yeni pedal gerekiyor, zira aldığınız ayakkabı mevcut pedalınız ile uyumlu değil. Şu tarz bir pedal almanız gerekiyor. Markası ve modeli artık size ve bütçenize kalmış.
329658 dosyayı görüntüle
702 kullanıyorum bir şikayetim yok. DMT de çok rahat bir ayakkabı.Merhabalar,
3 model arasındayım hangisini tavsiye edersiniz.
Kullanan deneyimleyen arkadaşlar memnun mudur ?
(link)
(link)
(link)
702 ve DMT SH10 arasında seçim yapın zira diğeri tek BOA sistemli. DMT kullandım ama bu modelini değil.. Ayaklarınız taraklı ise DMT sıkıntı yaratabilir zira kalıpları biraz dar.Merhabalar,
3 model arasındayım hangisini tavsiye edersiniz.
Kullanan deneyimleyen arkadaşlar memnun mudur ?
(link)
(link)
(link)
Evet ayaklarım taraklı, Dmt örgü olması ilerleyen süreçte sıkıntı yaratır mı bilemedim ama şuan en iyi seçenek 702 gibi duruyor 🙏🏻702 ve DMT SH10 arasında seçim yapın zira diğeri tek BOA sistemli. DMT kullandım ama bu modelini değil.. Ayaklarınız taraklı ise DMT sıkıntı yaratabilir zira kalıpları biraz dar.
Decathlon rcr900 numara uyuyorsa kacirmayin. Fiyat performans kralidir tr piyasasinda. Bi onceki modelini kullaniyorum. Çok çok memnunum taş gibi ayakkabi. Suanki modelide cok guzel. Gravelde shimano xc702 kullaniyorum. Decathlon kadar rahat degil.Evet ayaklarım taraklı, Dmt örgü olması ilerleyen süreçte sıkıntı yaratır mı bilemedim ama şuan en iyi seçenek 702 gibi duruyor 🙏🏻
Merhaba,Merhabalar.trainera bağlı bisikletimde kullanmak için kilitli pedal ve ayakkabı arayisim var.baslangic/orta seviye için ne tavsiye edersiniz acaba?
saygilarimla