Scudo Sports

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

@Adrenalin26Gule gule iyi gunlerde kullanin...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Scudo
@Adrenalin26
Fatih; güle güle kazasız belasız kullan.Klipsinin ve tabanının kırmızı olması çok iyi olmuş,şimdi bisiklete daha çok yakışacak.:snzdglsn::krnz:

@Motorola Teşekkürler..
@hamlet2006 Saolasın abi, Formadan bisiklete kadar tüm aksesuar ve kıtyafetler Siyah kırmızı ::harika::)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Renk Uyumu önemli :harika: hayırlı olsun.

@Adrenalin26 kalin açısı biraz yanlış.ayakkabının baktığı yönle aynı doğrultuda olacak tamamen hafif sağa kaymış.

@hasanalparslang
Şimdilik öylesine taktım,kullanmaya başladığımda detaylı bir ayar çekerim.

• Beğen
Tepkiler: hasanalparslang
@Adrenalin26 (link) kışın sürecekseniz bu monttan da alın 1 tane.

Arkadaslar bisiklet ayakkabisi neden bir numara buyuk alinir. Shimona mt34 model ayakkabinin 44 numarasi tam geldi. 44 mu 45 mi almaliyim?

@Motorola
Ben normalde 42 yada 43 giyiyorum, shimona da denedim 44 oluyor, fizikte aynı, sanırım tüm modelllerde durum aynı.. Normal ayakla numarandan bir beden büyük

@Adrenalin26Bende denedim 44 tam oldu. 44 mu 45 mi almaliyim.

@Motorola
Ayağın fazla rahat olmamalı ayakkabı içinde, yani ayakkabı sarmalı ayağını, parmak uçların rahatsa 44 numarada daha büyük almaya gerek yok..

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@Motorola
Markaya göre değişen bir durum bu. Hatta modele göre. Mesela shimano'da 45 oluyor bana, scott'ta 44 tam oldu. Ama boa sistemli modellerde 45 oldu. (Bayaa dar kalıpları)

Bu linkte ölçüm ve birçok markaya göre numaralar mevcut;
(link)

Ama modele göre bile değiştiği için denemeden almamaya çalışın derim.

Decathlona yeni ayakkabı gelmiş sanırım. Roadr 500 diye, 199 tl.

Sram etap grup set için kilitli pedal olarak ne alsak güzel olur ?

Benim de ilk seçeneğim Speedplay olur ancak beğenmiyorsanız bence bu sete bu pedal gider: (link)

Geri