Scudo Sports

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

Serkan G.

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Sedona
Herkese selamlar. Haftaya salcano xrs030 apex yol bisikletim geliyor.d ( 2 aydir bekledigim )
Siz tecrubeli arkadaslardan yardim rica ediyorum. Shimano sh r064 yol ayakkabisi ve kilitli yol pedali shimano pd m520 butceme uygundur. Atilla bisikletten almayi dusunuyorum. Bu urunleri kullanan varsa sorum onlara memnunlar mi acaba? Simdiden tesekkur ederim...

Scudo
ayakkabı yol, pedal mtb olduğu için bu ikisini kullanamazsın. ya ayakkabıyı mtb alacaksın yada pedalı yol alacaksın

sanırım ayakkabı ikisine de uyumlu altında hem 2 li delik hemde 3 lü delik var

Selamlar Serkan,
Shimano SH-R064 yol bisiklet'i ayakkabısı ile PD-M520 sorunsuz kullanabilirsin, her iki üründende memnun kalırsın.
Shimano PD-M520 pedal 'de 83TL kargo dahil.
Shimano SH-R064 Ayakkabı 'de 128TL kargo dahil.

@Cem Bayıll
Arkadaşım olmayan bir ürünün link'i ni neden veriyorsun :)

Pedalı daha bi iki ay önce 70 liraya aldım, vay arkadaş piyasa nasıl artıyor. Pazarlık etme durumun varsa yine de bi şansını dene.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
@BF Okuru

Bahsettiğiniz pedal 91,20 TL, ayakkabı ise 139,65 TL. olarak görünüyor. :)

--------

Bu arada R064 yerine aşağıdaki ürünü alın derim, kalite bakımından aralarında ciddi farklar olduğunu düşünmüyorum.
(link)

Pedal olarak bu ürüne bakabilirsiniz.
(link)

R064 ile mtb ayakkabıları gibi rahat yürüyemezsiniz, o yüzden boşuna mtb pedalı almayın. Yol ayakkabısı+yol pedalı. Mtb ayakkabısı+mtb pedalı. Bence kombinasyon böyle olmalı. :)

Zaman ayirip ilgilendiginiz icin herkese ayri ayri tesekkur ederim. Yalniz kafam karisti. Atilla bisiklet sitesinde bunlarin 2 side yol bisikleti icin yaziyor. Birde orda fiyatlar ayyakkabi 229 , pedal 99 tl yaziyor ben anlamadim bu isi.dd

@Erdal YILMAZ
Ödeme seçeneklerine tıklarsanız nakit fiyatını görebilirsiniz.

Site güncel olmayabilir. Güncel olsa bile R064'e sakın o parayı vermeyin. O rakamlara çok daha kaliteli ayakkabılar mevcut.

Cok tesekkur ederim. Tavsiyelerinize uyacagim. Sevindim 300 tl yi gozden cikarmistim. Simdi km saati kadansli alma firsatim olacaktir.d

Merhabalar ben yol bisikletimde daha önce mtb ayakkabısı (sidi siera ) ve pedalı (m520) kullandım,Bence hiç mtb işine bulaşmayın derim ileride elbet diceksiniz keşke yol alsaydım diye ben pişman oldum.
2 hafta önce Merlin cycles'tan Shimano r088 ayakkabı ve r540 pedal aldım,memnuniyetle kullanıyorum,ayakkabıyı 187 Tlye pedalı 66 tl ye aldım.6 gün içinde elime ulaştı.Eğer Türkiyeden alsaydım 80-90 tl fazla ödiyecektim,Ayrıca merlin cyclesta 500 tl ve üzeri alışverişlerinize kargo ücretsiz,500 tl den az ise malzemeniz 36 tl kargo ücreti var.

arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bende Shimano sh r064 ayakkabısından almaya karar verdim ayakkabı numaram new balance ayakkabı modellerinde 42.5 ya da 42. bu ayakkabının 43 numarasını alsam benim için sorun yaratır mı? çünkü bazı alışveriş sitelerinin açıklamalarında gördüm bu ayakkabının 1 beden büyüğünü alın diyorlar.

@Erdal YILMAZ

Merhaba,yukarıda linklerde önermiş olduğunuz iki ürün,birbirlerine uyumlu mudur?Bu pedal işlerine bende yabancıyım da... :)

Oncelikle bisikletiniz hayirli olsun gule gule kullanin. Yol ayakkabisi olarak ben Sidi'nin nevada modelini kullaniyorum 2014 agustos ayinda kargo dahil merlincycles'dan 162 liraya almistim bulabilirseniz kacirmayin derim zira o fiyata o kalitede baska bir ayakkabi yok buyrun bu da gorseli:
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/28/11270109de75e8e26eac98e0d9f7ca65.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/28/ac03549bf76eac7377283139367688f1.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/28/ec394679de69696ea59cbfcf7ce22451.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/28/c7c3764b83d093e00782dcda96513a35.jpg
pedal olarak da shimano'nun giris seviyesi kullanicilar icin urettigi r540 pedali satin alabilirsiniz.
Kazasiz belasiz keyifli surusler dilegiyle..

• Beğen
Tepkiler: çağan1907
SH-M064 v PD-M530 ikilisini kullanıyorum. Geçen sene ayakkabıyı 119,pedalı 100 liraya aldım. Hesaplı oldu :)

carraro sportive 230 şehir bisikletim var kitli pedal kullanmalımıyım öncelikle tavsiye edermisiniz

ufak bir araştırma ile kitli pedalların 2 ye ayrıldını gördüm mtb ve yol bisikletleri için hangi

pedal ve ayakkabı ikilisini tavsiye edersiniz ona göre alayım :)

Geri