Scudo Sports

Keşke...

@sniper

abicim haklısın, ama keşke güzel bi kelime değil, şimdi bisiklet forumda güzel güzel keşkeler yazıyoruz,matrak takılyıoruz nie ? bakan arkadaşımız eğlensin, gülsün die..yada işte keşke xtr alabilsem, keşke delikli kadrom olsa gibi abzul abzul yazılar yazıyoruz :D ciddiyet olmayınca böyle bi konunda cıvığı cıkıo, boş konu olarak görülüyo..ama keşke adlı konuda ciddiyet hakim olsa buyrun bunlar benden,

keşke kangamla daha çok zaman geçirseydim,
keşke bana her ihtiyacı olduğunda hemen yanında olabilseydim,
keşke benden her istediğini yere getirseydim,
keşke kanseri yenmesinde daha cok yanında olabilseydim,
keşke eğer ölürsem arkamdan ağlamak yok söz ver dediğinde verdiğim o sözü tutabilseydim,
keşke şuan yanına gidebilseydim...
Keşke babaannemi son bi kez görebilseydim,
keşke babaannem geleceğimin iyi şartlar altında olduğunu görseydi v.s.v.s
benim keşkelerim sadece sevdiklerimin ve kaybettiklerimin üzerine kurulu...

benim keşke skandıum kadrom olsa, keşke ferrarim olsa, keşke evim olsa, keşke hayat arkadaşım olsa, keşke param olsa, keşke şu burda olsa, keşke şu şurda olsa, keşke su boyle olsa, keşke bu boyle olsa v.s. gibi keşklerim yok bunlar basit ve herzaman gerçekleşebilecek şeyler..asıl keşkeleriniz hepinizin acı bi parçası, ama onları burda paylaşmak emin olun hiç hoş olmazdı
asıl keşkeleri paylaşmayıp, matraklaşınca dediğim gibi boş konu oluyo :eek:
( en azından bu benim düşüncem )

• Beğen
Tepkiler: sniper
Scudo
Keşke Aylin abla'nın şifre oyununda, tam olarak ''ASLAN ASIBATT TIBERAL ÖNEMLİ ZALAZPO ELLARUCİ'Yİ BUL'' bu bölümde takılıp kalmasaydım:D ...
keşke gece 2:00 da yatıp 6:30 da kalkmak zorunda olmasaydım:p ...

Keşke bu konuyu okumasaydım !! :)

kerşke..."keşke"demeden yaşayabilsem...

keşke keşke diye bişey olmasaydı biraz saçma bi kelime keş-ke ke-şke keşk-e :rolleyes: :p :p :p

@EMREEDE

Önemli olan kişinin konuya bakışı, yaklaşımı ve kendine göre yorumlamasıdır kendi için aslolan.. herkesin görüş ve yorumlarına saygı duymalıyız.. ben bu konuya hiç öyle bakmıyorum; Bilakis çok ciddi bir konu olarak görüyorum.. zaten konuya yazdığım mesajlarımdan bunu nekadar önemsediğimi ve nekadar ciddi bir konu olarak gördüğümü anlamak mümkün..

Kişilerin keşkeleri sadece acı şeylerden oluşmaz diye düşünüyorum.. bazen gelecekle ilgili güzel hayaller kurarken de keşke deriz.. İnsanların keşkeleri kendilerine özeldir.. kimi için evinin olması.. kimi için ise ferrarisinin olması ya da bir diğeri için skandıum kadrosu olması çok önemli olabilir.. herkesin farklı keşkekeleri olabilir bu çok doğal..

Çoğu kez insanların yaşamları boyunca karşılaştıkları değişkenler keşkelerinin belirlenmesinde etkili olur.. bugün skandıum kadroya sahip olabilmek için keşke diyen biri, gün gelir bir gün onu keşke olarak ifade etmeyebilir.. belki keşkesi değişmiş, artık bir evi ya da bir arabası olması onun keşkesi olmuştur.. bir başkası için belki de bunların hiçbiri keşke değildir.. "ah! keşke huzurum olsa" ya da "ah! keşke sağlığım yerinde olsa" diyebilir..

Ben insanların keşkelerini önemsiz bulmuyorum, aksine çok değer verip önemsiyorum.. herkesin keşkelerinin nasıl olursa olsun, ne olursa olsun elbet bir gün gerçekleşmesini diliyorum.. geride kalmış keşkeler için yapacak birşey yoktur zaten.. bir keşke; kaçırılmış bir fırsatsa eğer, belki tekrar o fırsatı yakalama şansı olabilir.. ama keşkemiz; geri gelmesi mümkün olmayan bir şey ise, o zaman buna da hayatın gerçekleri olarak bakmayı bilmeliyiz..

Konunun altına parantez içerisinde "en azından bu benim düşüncem" diye yazman çok doğru. Benim yukarıda yazdıklarım da benim düşüncelerim.. ama en azından değil; en azamisinden. Sevgiyle...

keşke bütün keşkelerimizi alıp bi kazana doldurup kaynattıktan sonra onu keşkek:eek: yapıp bi güzel yiyip midemizde sindirebilseydik.:rolleyes: :rolleyes: ..(ama nasılda canım istedi şimdi keşkek)
:) :) :)

@çamurluk

eminmisiniz Türkiyedemi? gökkuşağının altından geçmeyi deneyin:)

• Beğen
@Derya AKYILDIZ

deniz abicim yaptığın yorum cok doğru, bunun içinde çok teşekkür ederim :) haklısın keşke sadece acı şeyler için kullanılmaz, keşke arabam olsa, keşke evim olsa, keşke şuyum olsa, keşke buyum olsa...geçmiştekiler için keşke kullanmak zaten mantıksızca olmuş bitmiş, istediğin kadar keşke de, elden hiçbişey gelmez..
ama bi yönü daha var, şahsen keşke kelimesini hiç kullanmam..kullanmamaya özen gösteririm..

basitçe bi örnek veriyim, herkes :
-keşke ferrarim olsa ( hiç olmıycağını düşünür, hayal alemine akar )
ben :
-mutlaka bigün ferrari alıcam..diorum :)
- kşek pembe panjurlu evim olsa demiorum, bi gün mutlaka pembe panjurlu evim olucak diorum :)

umarım doğru düzgün anlatabilmişimdir, saygım yorumlarınıza sonsuz teşekkürler Deniz abi :)

keşke, EmreEde'de bizle Uçansu'ya gelseydi:( ... olması mümkün ama gerçekleşememiş bir istek;) ...

• Beğen
@SeRHaT_

keşke gelebilseydim :( abicim nebiliyim, başaramıycam, tıkanıp kalıcam gibi bi his vardı içimde, napıyım, güvenemedim kendime..

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
keşke... serkan taşdelenin röpartajını tv de seyredebilseydim....:(

@EMREEDE

keşke emreede kendine full güvenip bi dahaki sefere peşlerine takılsa :D bence kendine güven ve korkma pedala bi basarsan gerisi gelir

keşke bisikletimi alırken bir kere daha düşünseydim:(

Geri