@sniper
abicim haklısın, ama keşke güzel bi kelime değil, şimdi bisiklet forumda güzel güzel keşkeler yazıyoruz,matrak takılyıoruz nie ? bakan arkadaşımız eğlensin, gülsün die..yada işte keşke xtr alabilsem, keşke delikli kadrom olsa gibi abzul abzul yazılar yazıyoruz
ciddiyet olmayınca böyle bi konunda cıvığı cıkıo, boş konu olarak görülüyo..ama keşke adlı konuda ciddiyet hakim olsa buyrun bunlar benden,
keşke kangamla daha çok zaman geçirseydim,
keşke bana her ihtiyacı olduğunda hemen yanında olabilseydim,
keşke benden her istediğini yere getirseydim,
keşke kanseri yenmesinde daha cok yanında olabilseydim,
keşke eğer ölürsem arkamdan ağlamak yok söz ver dediğinde verdiğim o sözü tutabilseydim,
keşke şuan yanına gidebilseydim...
Keşke babaannemi son bi kez görebilseydim,
keşke babaannem geleceğimin iyi şartlar altında olduğunu görseydi v.s.v.s
benim keşkelerim sadece sevdiklerimin ve kaybettiklerimin üzerine kurulu...
benim keşke skandıum kadrom olsa, keşke ferrarim olsa, keşke evim olsa, keşke hayat arkadaşım olsa, keşke param olsa, keşke şu burda olsa, keşke şu şurda olsa, keşke su boyle olsa, keşke bu boyle olsa v.s. gibi keşklerim yok bunlar basit ve herzaman gerçekleşebilecek şeyler..asıl keşkeleriniz hepinizin acı bi parçası, ama onları burda paylaşmak emin olun hiç hoş olmazdı
asıl keşkeleri paylaşmayıp, matraklaşınca dediğim gibi boş konu oluyo
( en azından bu benim düşüncem )
abicim haklısın, ama keşke güzel bi kelime değil, şimdi bisiklet forumda güzel güzel keşkeler yazıyoruz,matrak takılyıoruz nie ? bakan arkadaşımız eğlensin, gülsün die..yada işte keşke xtr alabilsem, keşke delikli kadrom olsa gibi abzul abzul yazılar yazıyoruz
keşke kangamla daha çok zaman geçirseydim,
keşke bana her ihtiyacı olduğunda hemen yanında olabilseydim,
keşke benden her istediğini yere getirseydim,
keşke kanseri yenmesinde daha cok yanında olabilseydim,
keşke eğer ölürsem arkamdan ağlamak yok söz ver dediğinde verdiğim o sözü tutabilseydim,
keşke şuan yanına gidebilseydim...
Keşke babaannemi son bi kez görebilseydim,
keşke babaannem geleceğimin iyi şartlar altında olduğunu görseydi v.s.v.s
benim keşkelerim sadece sevdiklerimin ve kaybettiklerimin üzerine kurulu...
benim keşke skandıum kadrom olsa, keşke ferrarim olsa, keşke evim olsa, keşke hayat arkadaşım olsa, keşke param olsa, keşke şu burda olsa, keşke şu şurda olsa, keşke su boyle olsa, keşke bu boyle olsa v.s. gibi keşklerim yok bunlar basit ve herzaman gerçekleşebilecek şeyler..asıl keşkeleriniz hepinizin acı bi parçası, ama onları burda paylaşmak emin olun hiç hoş olmazdı
asıl keşkeleri paylaşmayıp, matraklaşınca dediğim gibi boş konu oluyo
( en azından bu benim düşüncem )