Scudo Sports

Keşan-Ölüdeniz tek başıma yaptığım tur fotoğrafları ve yorumlar

@celikzeki ya simdi girdim buraya ve mesajini yeni gordum sen coktan donmussundur bile neyse ben orya hic gitmedim zamansizliktan dolayi bir ora bir de kabak koyuna gitmeyi isterdim

• Beğen
Tepkiler: celikzeki
Scudo
@vizeli gezgin ben cevap vereyim :) kelebekler vadisine deniz yolu dışında gitmek çok zor, bisikletle gitmek imkansız :( ben tekne turu ile gittim. Onun dışında vadiyi 300_400 metre yükseklikte yamaçlar sarıyor. Tepede bir köy var bisikletle oraya gidip, bisikleti oraya bırakıp yamaçlardan vadiye inilebilir ama riskli, taşıt yolu falan zaten yok, patikada neredeyse yok, yamaçlardan iniyorsun ki biraz tehlikeli, elinde çantayla inmek bile tehlikeli ve zor.

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@celikzeki ..tasit yolunun olmasi cok iyi yoksa orasini tarumar ederlerdi gercek guzelliklere ulasmak icin mesakkatli yol sart yoksa orasi diger koylardan farkli olurdu..neyse sen dondun mu kac gun ve ne kadar km yaptin tur yazilarini bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: celikzeki
@vizeli gezgin aynen değin gibi gitmesi zahmetli olduğu için doğal yapısı korunuyor fakat doğadaki en vahşi canlı türü olan bizler çöpümüzü vr pisliğimizi yinede oraya taşıyoruz. Deniz kirliydi :(. Tur yazımı yazmam ve fotoğrafları eklemem zaman alacak elimde şuan bilgisayar yok. Marmaris'ten memleketim olan Tunceli'ye gidiyorum şuan. Bir ay oradayım. Derleme artık ondan sonraya kalır ama mutlaka yazacağım. 1000 üzerinde kilometere yaptım. Km saati kendini sıfırlayıp durdu. Rotayı bilgisayardan çizince net belli olur.

@celikzeki ..ok..beni gecmissin o zaman..14 gunde 1050 yapmistim

Ayaklarınıza pedallariniza sağlık :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@SagFan ..cok tesekkurler darisi daha nice yollara diyelim

Tebrikler harika olmuş darısı başıma

• Beğen
Ayağiniza sağlık güzel tur olmuş :)

• Beğen
@ACAKIR tesekkurler arkadaslar...ee sen nerden ne zaman basliyorsun

Himm super iyi kisa tur umarim eglencelu olur

Hocam öncelikle tebrik ederim. İlk turunuz olmasına rağmen yalnız çıkmanız cesaret ve azim işi. Ancak bisikletin arkasındakiyük bana biraz fazla geldi. Sanki ne olur ne olmaz mantığıyla herşey doldurmuşsunuz izlenimi yarattı bende. Geçtiğiniz rota baştan sonra yaşam alanı. Aldığınız tüm yükü sıklıkla kullandınız mı mesela ben bunu merak ettim. Bir ara bu konuları da içeren bir yazı yazarsanız iyi olur kanaatindeyim.

Yaşam alanı diye belirtmemdeki sebep bir çok şeyi lazım oldukca yolda alınabilecek olması.

Allah tekrarını nasip etsin.

• Beğen
Tesekkurler okudugun icin lakin konu guncel kalmasi halinde yazabilirim bende ancak.İlk deneyim oldugu icin acilikler oldu birazda ders aldim bundan her ne kadar yazilanlari okuduysam da ne olur ne olmaz diye aldim simdi on taragada sele aliyorum agirlugi dengelemek icin birde mayis ayinda gecis havasiydi yazlikda vardi baharlikta

@serdar gök bu arada azimliyim evet benim gercek hedefim hopa-tokyo

@vizeli gezgin

Estağfurullah sen yaptığını paylaşmışsın biz de sadece okumuşuz. Benim genel mantığım bu tarz turlarda mümkün mertebe bisiklet için acil lazım olabilecek tamir seti, yedek lastik gibi şeylerin haricinde asgari düzeyde malzeme almak. Dağ bayır yayla bölgesi falan değilse tek yemeği bile tek öğünlük bulundururum, yedek tek tişört, bir tane kapşonlu ceket bir iç çamaşırı seti, bir de su kaynatacak basit bir teneke. Mat dahi yanıma almam. Ama yüksek rakımlı yerlerde farklı eşyalara ihtiyaç duyulabiliyor.

• Beğen
@serdar gök aynen serdarim haklisin daha secici ve dikkatli olucam minum malzemeyle

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
ayağinıza sağlık tebrikler çok güzel bir rota seçmişsiniz devamını bekliyoruz...darısı benim başıma inşallah..

Tesekkurlersimdiki yeni turuma arkadaslar ariyorum..fethiye-hatay..olmasa beraber cikariz

Geri