Scudo Sports

Keşan-Ölüdeniz tek başıma yaptığım tur fotoğrafları ve yorumlar

@ozeltimci09 tesekkurler..nice guzel geziler senin olsun insallah..bu daga fragmandi film emeklilikte :)

Scudo
@vizeli gezgin başkanım motosikletle turlara çıkıyordum ama bisiklete yeni başladım inşallah çıkacam bu yaz bi ege kıyılarına :)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Bende motora yeni basladim sayilir..mondial drift aldim simdi ehliyet alicam bakalim..agustosta kiyi karadebiz turu dusunuyorum..2500 km felan

• Beğen
Tepkiler: ozeltimci09
@vizeli gezgin vallahi süper olur üstadım :) motosiklet bisiklete benzemez dikkatli olmanı temenni ediyorum :)

@ozeltimci09 aynen dogru diyorsun ikisde riskliya iste naparsin heves istek arzu ego hepsi bu filmde :))

• Beğen
Tepkiler: ozeltimci09
Oo supermis..ya benimde baslangic motorumdu ilerde ya tenere alicam yada ona yakin birsey allah kaza vermesin

@vizeli gezgin o zaman hemen davete yanıt gelsin. 5-6 kişi 22-31 temmuz arasında Bergama'dan yola çıkıp Çanakkale - Şarköy- Tekirdağ- Lüleburgaz- Vize- Kıyıköy- Saray- Çerkezköy- Çorlu- Tekirdağ- Bandırma- Mustafakemalpaşa-Uluabat Gölü- Balıkesir-İvrindi-Bergama şeklindeki turumuzda size uğrayalım ve çayınızı içelim...

Cay-kahve gopeginiz olsun dostum :)) muhabbet sahane..neyse vize-kiyikoy arasina da belki dahil olabilir cok az bir ihtimalde olsa..olmasada programiniz dahilinde paslasiriz

Gerçekten güzel bir tur olmuş bu arada diğer arkadaşların dediği gibi daha sonra tura çıkacaklar için önerilerinizi de yazarsanız çok iyi olur. Yakın zamanda benzer güzergahta tura başlamayı düşünen biri olarak oldukça yararlı oldu bu konuyu görmem takipteyim.

• Beğen
@olguakbayrak simdiden iyi pedallar..valla oneri konusunda on heybe kesinlikle olmasi lazim.birde hafif hemen kuruyabilen tero ceken giysileri keske alsaydim dedigim oldu..okumak icin kitap goturmustum yuzune bile bakmadim..izmir sehiricine kesinlikle girmeyin izbana binin derim aliagadan..gece bisiklet surmeyi tavsiye etmiyorum

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
Çok güzel bi tur olmuş. Bende iki ay önce tur bisikleti aldım önümüzdeki zamanlarda bende bi ege turu düşünüyorum.Bagajınızın toplam ağırlığı kaç kg.acaba.Birde keşke yanıma almasaydım dediğiniz şeyler varmı buradan paylaşırsanız benim gibi yeni tur heveslilerine faydası olur..

• Beğen
@vizeli gezgin tebrikler çok güzel bir tur olmuş. Bende kısa mesafelerde başlamak istiyorum turlara fakat bende de dağ bisikleti var salgano ng 650. Siz nasıl revize ettiniz dağ bisikletinizi mekanik ve Donanım olarak bilgilendirirseniz çok memnun olucam.

• Beğen
@buhari altıntaş ..kitap almistim hic okuyamadim..on heybe almadim keske alsaydim..camurluk yoktu keske alsaydim dedim birde teri ceken haif tisortler..
Sizin tur nerden nereye bu arada

@vizeli gezgin abi merhaba ben de düzovalı'yım manika'da oturuyorum.. bi ara gelirim yanına.. geçen yıl ben de selçuk-marmaris yapmıştım..

• Beğen
@vizeli gezgin. çanakkale - ayvalık arası düşünüyorum... bagajınızın ağırlığı ne kadar bu arada öğrenebilirmiyim..

• Beğen
@buhari altıntaş ..simdiden iyi pedallar super ama assos tarafindan git bence....agirlik 25 kilo kadardi

@M.Eskiçınar ..valla gel tanisiriz ben isbankasinda guvenlik gorevlisiyim duzovali :)

@Kkank ...valla bu olayi kafama koyduktan sonra buraya kaydoldum ve takip ettim arastirdim..ilk once jelli ve yayli seleyi aldim cok rahatti..sonra kelebek gidon o da xok faydali sonra lastikleri yol lastigi Aldim heybe isiklandirma derken cadir tulum farkli bir bisiklete cevirdim dag bisikletini

• Beğen
Tepkiler: Kkank
Çok güzel tur olmuş tebrik ederim. Allah tekrarını sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.

• Beğen
Cok tesekkur ederim cok zevkliydi tek cikmak daha guzeldi

Geri