@Murat Semiz ..)eyvallah..senin yazina istinaden geldi simdi aklima yolu..kirklareli-vize..kiyikoy..igneada.pinarhisar..saray..luleburgaz..begendik tarafina dusen herkese cay kahve hatta kahvalti borcum olsun..maksat muhabbet deneyimleri paylasarak heyecana ortak olmak..bekkerim her daim..hatta burda bir gece konaklamali bir kisa turda dusunulebilir
Aynen kardesim saglikli bir sekilde git gel insallah..ya bu arada bazi yollar dar ve gecit vermiyor birde kamyonlar..yolda bira siseleri yuzunden 4 defa lastik patlattim
@celikzeki ..o en son yazi sana istinadendi..hayirlisiyla git gel insallah
@alinahit .ee sen neredeydin ya ben biraz kastim ..basta planlarken geze geze sindire sindire gidecem dedim malesef hedefi gorcem diye kastim yagmur ve izmir sehirici zaman kaybettirdi..
@erdemis ..insallah olucak allah saglik sihhat verirse ama 5 seneyi bulur yada gecer..diye tahmin ediyorum gurkan genc yaptiysa ben neden yapyayim
@Groims ..cok tesekkur ederim..biraz daha yuklicem evet..biraz cesaretlendirebilirsem bu bisikletle uzun tura cikmak isteyen ama cesareti olanlar var benimde ilk baslarda korkularim vardi sukur ki yendim ve ciktim
@oguzturkol .cok tesekkur ederim..konuyu gundemde tutmak icin birseyler yazarsanuz mutessekkir okurum amacim yaz baslangicindayiz malum tur hazirligi yada dusuneneler var birde cesaretsizler var benim gibi bende burdaki tur yapablari okuyarak cesaretlendim ve ekipmanlari topladim ve ciktim yola ve iyiki cikmisim iyi insanlar ve macera dolu iki hafta kendi zevkime ayirdim cok sukur..bu yaziya okuyanlara bir nebze yarararim oksun istedim
@Cesmeonu ..cok dogru diyorsun bu ilk turumdu bitti eve geldim dedim daha 5 sene bisikkete binmem demistim iki hafya gecti dinlendim bir daha sene ixin progaram yaptim bile ) fethiye-hatay samandag )
@Göksun Özkirişçi ..cok tesekkur ederim..okudugun icin guzel dilegin icin
@M.Cevat Bayhan) onlecelikle tesekkur ederim..lakin bu benim hem ilk uzun turum hemde yazma aliskanligim yok gibi yada diger arkadaslar gibi detaylandiratak yazamiyorum eksiklik bu daha onceden de baska deneyimlerim olmustu gezi sitelerinde ustunkoru yazmistim ama kabul gormemis ve detaylanditamadigim icin blogda yer bulmamisti..
@vizeli gezgin bence de tek başına yola çıkman daha iyi olmuş.. cesaretinden dolayı ve böyle zor bir turu tamamladığın için tebrik ediyorum misafir olduğun evde kumanda olayı çok hoşuma gitti, bu turların en büyük artılarından biri bu sanırım, insanlarla iletişim içinde olmak yeni insanlarla karşılaşıp tanışmak çok güzel.. bu arada benim de turda parmaklarım uyuşmuştu, tur bittikten sonra hiç geçmeyecek sanmıştım ama şu an gayet iyi sıkıntı yok tekrar tebrik ediyorum, inşallah yeni rotalarında daha çok fotoğraf paylaşıp, daha uzun yazabilirsen biz de keyifle takip ederiz.. yolun açık olsun her zaman..